Parašė MedinisStrazdas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Socialiniai tinklai
Collapse
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Aš vis pakariaudamas susitvarkau su feisbuko algoritmais. Kas kelias savaites feisbukas man pradeda rodyti visokį brudą, dažnai kvadratinėmis raidėmis. Tai aš nepatingiu nuosekliai viską užblokuoti, o kai netingiu - dar ir pareportinu feisbukui. Pvz. jei rodo kokius rusiškus bobiškus tauškalus - sexual harassment. Sovietinė nostalgija - hate speach. Ir t.t. Gal ir nelabai brandu, bet pajaučiu nesveiką pasitenkinimą, o feisbukas kuriam laikui aprimsta.
Lietuviškame domina tipo orai, kokie nors vaizdai iš miestų ar kaimų. Dalykai, kuriuos labiau mėgsta sentimentalūs vyresni žmonės, įskaitant matyt jaučiantiems nostalgiją sovietmečiui.Paskutinis taisė PoDV; 2024.09.23, 22:51.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
O kodėl jums tą Sinicos video apskritai išmetė?"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
O gal esi latentinis Sinicos mėgėjas ir FB tiesiog tai supranta?
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
O kodėl jums tą Sinicos video apskritai išmetė?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai jei nieko FB nedarai, tik kaimynų grupėse sėdi, tai akivaizdu, kad tada fb neturi daug info pagal kątau mėtyt rekomendacijas, iš ko logiškai seka, kad gali pasitaikyti tau neaktualių.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Aš vis pakariaudamas susitvarkau su feisbuko algoritmais. Kas kelias savaites feisbukas man pradeda rodyti visokį brudą, dažnai kvadratinėmis raidėmis. Tai aš nepatingiu nuosekliai viską užblokuoti, o kai netingiu - dar ir pareportinu feisbukui. Pvz. jei rodo kokius rusiškus bobiškus tauškalus - sexual harassment. Sovietinė nostalgija - hate speach. Ir t.t. Gal ir nelabai brandu, bet pajaučiu nesveiką pasitenkinimą, o feisbukas kuriam laikui aprimsta.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Tai norėtusi kad nemėtytu jokių rekomendacijų, tik tai ką seku.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Cha. Taigi FB nori tave priversti daugiau laiko praleisti pas juos, todėl meta rekomendacijas su viltimi, kad kažką daugiau pradėsi sekti papildomai.
Comment
-
Na tai jam pasisekė. Aš praleidžiu daugiau laiko spaudinėdamas "nepatinka"
- 2 patinka
Comment
-
Na tai jam pasisekė. Aš praleidžiu daugiau laiko spaudinėdamas "nepatinka"
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Manau John teisus, kad tu visgi jį mėgsti, nes tavo pranešimai forume, kiek pamenu, daugiausiai logiški ir racionalūs, o tokie žmonės negali nemėgti Sinicos.
Comment
-
Pokyčiai „Instagram“: tik populiarūs vaizdo įrašai pasižymės aukštesne vaizdo kokybe
Siekdama sutaupyti kompanijos resursus, „Meta“ skelbė, kad naujai įkeltiems vaizdo įrašams bus suteiktas optimaliausias ir paprasčiausias kodavimas. Tik tada, kai jūsų įkeltas vaizdo įrašas atitiks įmonės standartus ir susilauks dėmesio – ilgo žiūrėjimo laiko ir daugybės peržiūrų – tuomet jis [] bus rodomas aukštesne kokybe.
Comment
Comment