Parašė MedinisStrazdas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Socialiniai tinklai
Collapse
X
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą
O tai Telegram ne rusų sukurtas ir jis labai populiarus būtent Rusijoje ir Ukrainoje. Tai kažkaip natūraliai gaunasi kad naujausia karo informacija kai karas vyksta būtent tarp Ukrainos ir Rusijos labiausiai dalinasi Telegrame.
O dėl twitter, kažkoks labai ribotas jis man visada atrodė.
Comment
-
O tai Telegram ne rusų sukurtas ir jis labai populiarus būtent Rusijoje ir Ukrainoje. Tai kažkaip natūraliai gaunasi kad naujausia karo informacija kai karas vyksta būtent tarp Ukrainos ir Rusijos labiausiai dalinasi Telegrame.
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimą
Ką? Telegramą sukūrė Pavelas Durovas, kurį visi įtaria sėkmingai bendradarbiaujant su FSB, nepaisant to, kad iš jo dar būnant Rusijoje "otžali" VK.
Comment
-
Gal paaiškink tą savo "Ką?", t.y. kuo tavo teiginiai kertasi su tuo ką rašiau?
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimą
Supratau, kad tamsta sakote, kad ne rusai sukūrė "Telegramą", ar blogai perskaičiau mintį?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Gal galima duomenų ir šaltinį apie vartotojų kiekio pokyčius?
Comment
-
O dėl twitter, kažkoks labai ribotas jis man visada atrodė.
Gal galima duomenų ir šaltinį apie vartotojų kiekio pokyčius?Teenage users of the Facebook app in the US had declined by 13 percent since 2019 and were projected to drop 45 percent over the next two years, driving an overall decline in daily users in the company’s most lucrative ad market. Young adults between the ages of 20 and 30 were expected to decline by 4 percent during the same timeframe.
The “aging up issue is real,” the researcher wrote in an internal memo. They predicted that, if “increasingly fewer teens are choosing Facebook as they grow older,” the company would face a more “severe” decline in young users than it already projected.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Siūlau pabandyti Google news. Tiesa, ne "jau kelis metus", bet krenta.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Comment
-
Nematau nieko apie Twitter. Gal galit nurodyt tiksliai iš kur teiginiai paimti apie krentančius vartotojų skaičius?
https://www.theverge.com/2019/2/7/18...-2018-earnings
Twitter’s monthly user count has fallen for three quarters in a row, so to address the issue, Twitter has decided to stop announcing how many users it keeps losing.
- 1 patinka
Comment
-
Šiek tiek linksmo patrolinimo ta proga
https://gab.com/Cynthia_Holt/posts/108202706006505777
https://twitter.com/saragonzalestx
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąUžtrolino visas konspiracijas. Trūksta tik plokščios žemės.
man cannot be woman
boys have a penis, girls have a vagina
judging white people by the color of their skin is racist
there is no "birthing people", there are only mothers
put a lipstick on thje pig, it is still a pig
only women can get pregnant
rachel levine is a man
transgenderism is mental illness
black supremacy is a threat to america
majority of asina hates crimes are commited by black people
lia thomas is a cheater. and a dude
fat is not healthy
george floyd was a criminal
Taip, faktai kaip šie, buvo cenzūruojami.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Ypatingai tokias kaip:
man cannot be woman
boys have a penis, girls have a vagina
judging white people by the color of their skin is racist
there is no "birthing people", there are only mothers
put a lipstick on thje pig, it is still a pig
only women can get pregnant
rachel levine is a man
transgenderism is mental illness
black supremacy is a threat to america
majority of asina hates crimes are commited by black people
lia thomas is a cheater. and a dude
fat is not healthy
george floyd was a criminal
Taip, faktai kaip šie, buvo cenzūruojami.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė KaimaiMuskas pilnai sumovė Twitterį. Nežinia ar laikinai ar negrįžtamai. Android App'se ir desktop versijoje antra para neveikia Lists, net For You nenori atsinaujinti. Vakar uždėjo kretiniškas kvotas peržiūrėtoms žinutėm. Viską grindžia tuo, jog AI kompanijos masiškai vagia duomenis. Aš manau kad jis meluoja. Nesinori būt dramatiškam, bet keista kai JAV natūralizuotas užsienietis per kelis mėnesius sukruša vieną iš puikiausių JAV minkštosios informacinės galios produktų kuris pagal kokybę šviesmečiais lenkė Facebooką (Twitteris pastaruoju metu tapęs bujojančios kacapų propagandos ir botų išviete).If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Ne veltui Tviterio vertė krito nuo 44 melejerdų iki 15.
Comment
Comment