Parašė Tomizmas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
In memoriam
Collapse
X
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąLiūdniau, kad tokia baisiai vertinga naujiena lrt/delfi/15min pačiam viršuj.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Dar į temą, net 4 naujienos pagrindiniam kauno dienos portale:
Jau nekalbant apie BBC ir visus kitus kanalus.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąLiūdniau, kad tokia baisiai vertinga naujiena lrt/delfi/15min pačiam viršuj.Parašė udrius Rodyti pranešimąSutinku, šiaip turėtų būti rašoma "Prieštaringai vertinama asmenybė".Parašė TomasMan tik įdomu - narkotikai ar pasikorė?
Iš pradžių labai išgąsdino plaučių uždegimo mirtingumas, bet rimtai pasidomėjus iki 65 metų amžiaus jį reikia perspektyviai vertint, palyginus su bendra statistika (kaip ir visame kame).Paskutinis taisė Mindoza; 2022.12.29, 12:30.I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Mindoza Rodyti pranešimąMan įdomu kaip galima vis dar pavydėti dėmesio mirusiam žmogui?
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąBet žiūriu, kai kurie komentarai tokie, lyg putinas būtų pasimiręs. Ką ji tokio blogo padarė?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Nieko keisto, lietuviai vieni pavydžiausių ir pikčiausių tautų.If a lion could speak, we could not understand him.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąKodėl pavydas? Tiesiog įdomūs laikai stebint žiniasklaidą ir visuomenę.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Sprendi pagal save? Aš va pavyzdžiui absoliučiai tau nepavydžiu.
Lithuania was ranked as the least empathetic country of the bunch. Conducted by researchers from Michigan State University, the study has been described as the most comprehensive and descriptive understanding of empathy around the world to dat
Comment
-
Nieko keisto, lietuviai vieni pavydžiausių ir pikčiausių tautų.
Comment
-
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąLiūdniau, kad tokia baisiai vertinga naujiena lrt/delfi/15min pačiam viršuj.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Juokinga, kai piktinasi, kad tiek daug dėmesio šiai naujienai tie, kurie tą dėmesį pagrinde ir generuoja ir rašo po kelis postus apie tai. Čia iš serijos 'vijausi tave 5 km., kad pasakyčiau, jog tu man visai neįdomus'.
Comment
-
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Tai, kad kiek suprantu ji yra nemėgstama dėl ypatingai šlykštaus charakterio, nesiskaitymo ir bjauraus elgesio su žmonėmis (tas "10 dienų nidoje" video yra ne išskirtinumas, o tipinis pavyzdys) ir panašiai.Agnė Jagelavičiūtė (g. 1980 m. spalio 7 d. Kaune)If a lion could speak, we could not understand him.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąMan įdomu ne konkretus žmogus, o visuomenės domėjimasis influnkeriais.
Arba krepšinis, futbolas - nu pamanykit, kamuolį gaudo, vieni daugiau kartų pataikė, kiti mažiau. Kodėl žmonės tuo domisi? Man neįdomu, tai kodėl jiems įdomu?
O šiame forume kiek yra man neįdomių temų, kuriose net nesilankau! Reikės pradėti lankytis ir rašinėti, kad kaip jūs čia galit domėtis tuo, kas man neįdomu.Snowflakes will attack U <3
- 8 patinka
Comment
Comment