Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
UA. Ukrainos politinės aktualijos
Collapse
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKaip šauksi, taip atsilieps.
O tuo tarpu Juščenka kuria naują partiją, o jo buvę sėbrai - kitą.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąO tuo tarpu Juščenka kuria naują partiją, o jo buvę sėbrai - kitą.
Comment
-
Parašė Eikantas X Rodyti pranešimą
Šiais metais dalyvių skaičius buvo rekordinis, apie 30 tūkstančių.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąSpalio 28 d. parlamento rinkimai vyks ir Ukrainoje.
Comment
-
Parašė surskis18 Rodyti pranešimąAr A. Ševčenka priklauso V. Kličko partijai? Jei ne, kokios jos nuostatos (Ševčenko)
http://http://ukraina-vpered.com/en/
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKas realiausi laimėtojai? Oranžiniai ar mėlynieji?Paskutinis taisė oranger; 2012.10.16, 01:06.
Comment
-
Oranger, gal gali pristatyti, kaip maždaug atrodys Ukrainos parlamentas, bei kokias pozicijas atstovauja į jį kandidatuojančios partijos?
P.S. Į šį klausimą neprivaloma atsakyti, bet man vis tik smalsu. Ar vis dar esi Ukrainos pilietis. Jei taip, kuriai partijai atiduosi savo balsą?考纳斯, 立陶宛
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNėra jau "oranžinių", viskas gana stipriai radikalėja. Manau, kad Janukovičiaus Regionų partija panaudos administracinį resursą ir šį kartą išsigelbės. Norėčiau, žinoma, klysti.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė surskis18 Rodyti pranešimąOranger, gal gali pristatyti, kaip maždaug atrodys Ukrainos parlamentas, bei kokias pozicijas atstovauja į jį kandidatuojančios partijos?
P.S. Į šį klausimą neprivaloma atsakyti, bet man vis tik smalsu. Ar vis dar esi Ukrainos pilietis. Jei taip, kuriai partijai atiduosi savo balsą?
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąO kas liko iš 'oranžinių'? Ar yra pakankamai stipri (galinti realiai patekti į parlamentą, jeigu rinkimai bus sąžiningi) partija, atstovaujanti dešiniąsias pažiūras, tegul ir nacionaldešiniąsias?
Šiuo metu pagal apklausas jie turi atitinkamai: SO - 14%, Smūgis - 16%, Svoboda - 7%.
Kitoje stovykloje valdanti Regionų partija turi 25%, komunistai 11%.
Žodžiu, kaip visada Ukrainoje, prakeikta pusiausvyra, išeities iš kurios vėl nematyti... Tik šių rinkimų ypatybė yra kaip niekada iki šiol aštrūs tautiniai ir kalbiniai klausimai, kuriuos išprovokavo Janukovičiaus chebros prastumtas rusų kalbos kaip oficialios regionuose, įstatymas. Pavojingas fonas rinkimams, sakyčiau...Paskutinis taisė oranger; 2012.10.16, 01:32.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąBūtinai padarysiu nedidelę apžvalgą, jei tai tikrai įdomu, tik jau ne šiandien考纳斯, 立陶宛
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąĮdomu, ką simbolizuoja juodai raudonos vėliavos? Vienintelė versija atrodo per daug neįtikėtina.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąO kokia buvo tavo versija?
Čia tik dėl to, kad aš šitam spalvų deriniui buvau labai aiškią reikšmę suteikęs.Post in English - fight censorship!
Comment
Comment