„Pastebėjau, kaip šeši jaunuoliai apsupo šį žmogų ir ketino kažką jam padaryti. Į bręstančio incidento vietą tuojau buvo pasiųsti policijos pareigūnai. Pamatę, jog šalia daug policijos, vyrukai savo kėslų atsisakė, bandydami apsimesti, jog nieko neįvyko, nusifotografavo su šiuo žmogumi“, - lrytas.lt žurnalistui sakė viešosios tvarkos palaikymą eitynių metu organizavęs komisaras Tauris Stauskis.
Pasak policijos atstovo, išsiaiškinta, jog incidentą bandė sukelti iš sostinės į Kauną atvykę nacionalistai.
„Prie manęs buvo priėję keli nedraugiškai nusiteikę eitynių dalyviai. Jie man kažką sakė lietuviškai, tačiau aš nesupratau. Netrukus šalia atsirado daug policijos pareigūnų, todėl jaučiausi saugus“, - lrytas.lt pasakojo profesorius D. Katzas.
Pasak policijos atstovo, išsiaiškinta, jog incidentą bandė sukelti iš sostinės į Kauną atvykę nacionalistai.
„Prie manęs buvo priėję keli nedraugiškai nusiteikę eitynių dalyviai. Jie man kažką sakė lietuviškai, tačiau aš nesupratau. Netrukus šalia atsirado daug policijos pareigūnų, todėl jaučiausi saugus“, - lrytas.lt pasakojo profesorius D. Katzas.
http://www.patriotai.lt
Apsupo ir kažką blogo norėjo padaryti...
Akivaizdi provokacija, tik klausimas kokia iš to nauda, ar, kad lietuviai juodesni atrodytų ar dar dėl kažko.
Comment