Drausti ideologijas ir nuomones yra neprotinga. Visų pirma, vadiname save demokratija, o antra, uždraudimas kaip tik skatins radikalizmą. Jei jau jie turi tokią nuomonę ir jos laikosi, tebūnie. Tegul sau ją reiškia, kol nepažeidžia kokių nors principinių įstatymų kaip tautinės/rasinės neapykantos kurstymas ar viešosios tvarkos pažeidimai. Kas iš to, kad Norvegijoje visi turėjo "teisingą" nuomonę? Manau visai sveika, kai kiekvienas žino ir supranta, kad visuomenėje yra kitokių nuomonių ir jos karts nuo karto gali būti reiškiamos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LT-LT. "Lietuva -lietuviams" ir kiti ekstremistai
Collapse
X
-
Puiku!
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąVaidinam fašistus.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąPuiku!Paskutinis taisė LC.; 2012.02.16, 20:37.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNe joks čia fail. Yra ir normalių, tautiškų žmonių tose eitynėse, tik fašistėliai užėmę tribūną vaizduoja, jog turi tiek daug pasekėjų.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNe joks čia fail. Yra ir normalių, tautiškų žmonių tose eitynėse, tik fašistėliai užėmę tribūną apsimetinėja, jog turi tiek daug pasekėjų.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
...iš kur ten latvių veliavos? ar tik panašios į jų?Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimą...iš kur ten latvių veliavos? ar tik panašios į jų?Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Aš nieko prieš, tik kiek juokingai atrodo po latvių veleva užrašas "Didžiuojuosi kad esu lietuvis"Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąVaidinam fašistus.Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
-
Vel keletas ligonių reiškiasi jau nebejuokinga su jų komentarais. Gėjai yra tūkstantį vertingesni žmones už fasistus ir biemburnius, ale patriotus. Baisu kad dar tokiu tamsioliu esti. Gal čia Gražulis pas mus po vienu is niku rasineja?
Dar eisenoje mačiau plakatą: Vengrija laikykis, mes su tavim! Gerai tik tiek kad jų nedaug ir kad jų nedaugetu. Nes tad užsieniečiai čia nesilankytu.You've got one life! Live it!
Comment
-
Kaip sakoma, šaukštas deguto visą medaus statinę sugadina. Nepaslaptis, kad ten galima rasti atvirai nacistinę ideologiją propaguojančių asmenų, kurie galbūt į šį renginį dėl visuomenės ramybės ir žiniasklaidos galimo puolimo paliko namie "bomberius su atitinkamomis našyvkėmis", tačiau reikalo esmės tai nekeičia. Esu griežtai nusistatęs prieš panašias eitynes. Geriausia, kad nei jiems, nei kitiems nebūtų suteikti leidimai žygiuoti nei Laisvės alėja, nei Gedimino prospektu, o savo minėjimus tegu atlieka už uždarų durų (pvz., Profasąjungos rūmuose kaip tą daro) - ir visiems bus ramybė, p apie Lietuvą nesklis kalbos kaip apie radikalią valstybę.
Taip sakant, dėl keletos asmenų galima išsimurzinti švarų (tarpukario) mundurą
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąKaip sakoma, šaukštas deguto visą medaus statinę sugadina. Nepaslaptis, kad ten galima rasti atvirai nacistinę ideologiją propaguojančių asmenų, kurie galbūt į šį renginį dėl visuomenės ramybės ir žiniasklaidos galimo puolimo paliko namie "bomberius su atitinkamomis našyvkėmis", tačiau reikalo esmės tai nekeičia. Esu griežtai nusistatęs prieš panašias eitynes. Geriausia, kad nei jiems, nei kitiems nebūtų suteikti leidimai žygiuoti nei Laisvės alėja, nei Gedimino prospektu, o savo minėjimus tegu atlieka už uždarų durų (pvz., Profasąjungos rūmuose kaip tą daro) - ir visiems bus ramybė, p apie Lietuvą nesklis kalbos kaip apie radikalią valstybę.
Taip sakant, dėl keletos asmenų galima išsimurzinti švarų (tarpukario) mundurąLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąGerai, ačiū už nuomonę, tačiau aš kaip toks lietuvis pritariantis lietuviškumo idėjoms negaliu padaryti sau šventės du syk per metus? Mes gyvename demokratinėje valstybėje kur galima reikšti savo mintis, ir galima pagerbti savo idealus(žinoma, jei tai nepažeidžia LR konstitucijos). Man jau daugybę kartų teko žygiuoti tokiuose renginiuose ir teko matyti atvirų pasisakymų prieš vienokias ar kitokias pažiūras turinčius žmones, bet būtų neteisinga sakyti, kad LTJS nieko nedarė, nes jau to nepasikartodavo. Eisenoje gali dalyvauti, bet kas ir dėl to, kad atsiranda pora antisemitų nereikia mesti kaltinimus visiems dalyviams, LTJS tokių dalyvių netoleruoja.
Asmeniškai man Lietuvos įvaizdys rūpi. Ir kai po to prasideda amžinai trunkančios tirados apie nacius, simaptizavimą jiems, valdžios koketavimą su jais, toleravimą tokių eisenų ir t.t., tai sorry, tas nepatinka. o užseniečiams nepaaiškinsi kas ir kaip ten buvo, ns jie mato faktą - nuotrauką, video, Gražulio kaip tautos atstovo isteriją... ir t.t.
Ir tos Vengrijos palaikymo akcijos...bet matyt čia požiūrių konfrontacija.
Beje, nors eisienoje nesu dalyvavęs, bet prieš kokius 8 metus, savo jaunystėje, įkalbėtas kaimyno skino dalyvavau tame koncerte ant Tauro kalno; ir pasipoginau su jais, net bandžiau stage-divinti
Comment
Comment