Parašė Combat
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LT-LT. "Lietuva -lietuviams" ir kiti ekstremistai
Collapse
X
-
Parašė Geex Rodyti pranešimąTai siūlau važiuoti į Rusiją ir džiaugtis gyvenimu. O aš tikiuosi kad tokie kaip tu niekad nemojuos Lietuvos vėliavėle.
Comment
-
Kokiame kontekste reikėtų vertinti šį įrašą?
4. Šiame žurnale ir šeimininko komentaruose reiškiamos pažiūros pagal nutylėjimą atitinka lietuviškojo nacionalizmo poziciją pagal zeppelinus sampratąPaskutinis taisė Perfect; 2012.04.08, 19:56.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąKokiame kontekste reikėtų vertinti šį įrašą?
Atvaizdas
4. Šiame žurnale ir šeimininko komentaruose reiškiamos pažiūros pagal nutylėjimą atitinka lietuviškojo nacionalizmo poziciją pagal zeppelinus sampratą
Comment
-
Parašė Andrewass Rodyti pranešimąManau, tokiame, kad ne viskas yra taip, kaip atrodo Sakyčiau gerai pagavo faktą, kad perkami yra ne tik mitinguotojai tarkim už "Fronto" akcijas ir pan.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąKokį faktą, ar tą, kurį pats žiniaklaraštininkas sugalvojo ir pateikė kaip įrodymą?Paskutinis taisė Lettered; 2012.04.08, 22:11.
Comment
-
Nacionalizmas Lietuvoje mirė ar tegyvuoja nacionalizmas??? Aš pats savo akimis mačiau TV laidą, kuriame M. Murza prieš kelis metus aiškiai pareiškė, kad jo žmona bus būtinai tik lietuvė arba latvė. Jeigu tokia neatsirastų, jis gyventų tik su meile Tėvynei širdyje.
Praeitą rudenį su grafaitės titulą turinčia Rusijos politologe ir rašytoja Zlata Rapova susituokęs šiaulietis nacionalistas Mindaugas Murza tapo tėvu. Balandžio 12 dieną Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko klinikose jam gimė sūnus.Antrą valandą po vidurnakčio gimęs kūdikis svėrė 2 kilogramus 570 gramų, o jo ūgis buvo 49 centimetrai.
„Esu labai laimingas. Tai — neapsakomas jausmas“, — spaudai pasakojo M. Murza.
Anot šiauliečio, vaikais gimė kiek anksčiau, nei tikėtasi, o Z. Rapovai teko kurį laiką pabūti reanimacijoje, tačiau moters sveikata gerėja.
M. Murza atskleidė, kad su žmona jau spėjo pirmagimiui išrinkti Tautvilo vardą.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTai pats pateikei kažkokias pasakas kaip argumentus prieš faktus, kas buvo kas
Comment
-
Lrytas.lt 2013-02-16 09:11
Nerijus Povilaitis
Ar meilę Lietuvai deklaruojantys patriotai iš tiesų myli tėvynę?
-Ar Vasario 16-osios ir kitų švenčių proga rengiamose nacionalistų eitynėse skanduotas šūkis „Lietuva – lietuviams“ išreiškia tėvynės mylėtojais prisistatančių jaunuolių jausmus? Kokį ideologinį klimatą formuoja šie reiškiniai ir kiek įtakos tai turi Lietuvos ateičiai? Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) istorikas, profesorius Egidijus Aleksandravičius įsitikinęs, kad perdėto nacionalizmo apraiškos, jų propaguotojai patys to nesuprasdami kenkia Lietuvai, skatina emigraciją ir atgraso čia dirbti norinčius užsieniečius.
http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/...1302152353.htm
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNelabai aišku, kodėl nacionalistų eisenos apskritai leidžiamos..
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNelabai aišku, kodėl nacionalistų eisenos apskritai leidžiamos.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Efraimas Zuroffas: Vasario 16-osios eitynės Kaune paremtos ta pačia ideologija, kaip žudynės „Lietūkio“ garaže
Lietuvą kaip žydšaudžių kraštą pasauliui pristatantis, nacių medžiotojų vadinamas Simono Wiesenthalio biuro Jeruzalėje direktorius dr. Efraimas Zuroffas penktadienį padėkojo Lietuvos premjerui Algirdui Butkevičiui už tai, kad jis iš anksto įspėjo žmones dėl Vasario 16-ąją Kaune Lietuvos tautinio jaunimo sąjungos (LTJS) rengiamų eitynių.
E.Zuroffas teigia, kad tokios eitynės apskritai neturėtų vykti, nes jose dalyvauja neonaciai, naudojantys nacių simboliką ir, kaip palygino jis, besivadovaujantys ta pačia ideologija, kaip ir „Lietūkio“ garaže 1941 m. žydus šaudę žmonės.
„Lietūkio“ garaže žydus žudę žmonės galvojo, kad jie elgiasi patriotiškai, nes žydai neva visi buvo komunistai. Jie manė, kad žudydami pagelbės savo šaliai. Lygiai tokią pačią motyvaciją, įkvėpimą, ideologiją mes matysime rytoj Kauno gatvėse ir Kovo 11-ąją Vilniuje. Tai labai liūdina“, – penktadienį surengtoje spaudos konferencijoje pareiškė E.Zuroffas
Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...#ixzz2L4Ltb33s
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNelabai aišku, kodėl nacionalistų eisenos apskritai leidžiamos.
Nacionalistams turi būti leista žygiuoti, jei tik jie to nori. Pati visuomenė juos išjuoks ir šaipysis, jei to norės. Tokie dalykai turi būti palikti natūraliai visuomenės raidai. O bandyti mikro lygiu keisti tokius dalykus, nepakeitus visuomenės, yra naivu ir beprasmiška.
Aišku, kita kalba, jei jie pradėtų atvirai demonstruoti neapykantą ar kurstyti nesantaiką bei provokuoti.Paskutinis taisė John; 2013.02.16, 15:46.
Comment
-
Man tai abi pusės atrodo juokingos/kvailos.
Viena pusė kvaila, kad iš eisenos neišspardo nacizmo smarvės ir nejaučia atsakomybės už jaunąją kartą, kuri nesuvokia kas yra kas.
O kita pusė, kad mato tik tuos kelis skustagalvius, bet nemato kelių šimtų normalių. Ir dar žurnalistai 5 metų senumo nuotraukas iki šiol demonstruoja.
Žodžiu, kol ABI pusės kiršinsis ir ieškos priešų tarpusavyje, tol problema tik didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąGal dėl to, kad aš irgi noriu karts nuo karto prasieiti. Žinoma,man nepatinka, kad po to mane išvadina fašistu, nes toleruoju visokių pažiūrų, religijų, rasių, tautų žmones, bet man dar labiau nepatiktų, jeigu kažkas už mane spręstų kur ir kada ir ką man švęsti ar nešvęsti.Paskutinis taisė Čikupakas; 2013.02.16, 16:18.
Comment
Comment