Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

LT-LT. "Lietuva -lietuviams" ir kiti ekstremistai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Combat Rodyti pranešimą
    Kalbėkit ką norit, bet tik tokios eitynės šiek tiek išjudina jaunus žmones, kol jis netapo visiškais globalistais ir „Europos piliečiais“, pajusti patriotinę lietuvišką dvasią. Nesakau, kad „Lietuva tik lietuviams“, bet esu už rasinę ir kultūrinę tapatybę, bent jau panašumą. Antru atveju mums gresia kaip ir Didžiojoje Britanijoje: Britanija: darbovietėse galima uždrausti nešioti kryželius. Viliuosi, kad ne tik aš, bet ir daugelis eitynėse dalyvavusių nenorime matyti žygiuojančių homoseksualų ir Lietuvos vėliavėle jiems džiugiai mosikuojančių negrų; tuo atžvilgiu Rusija ir jos valdžia man patinka vis labiau: Sankt Peterburgo gubernatorius pasirašė įstatymą prieš gėjus
    Tai siūlau važiuoti į Rusiją ir džiaugtis gyvenimu. O aš tikiuosi kad tokie kaip tu niekad nemojuos Lietuvos vėliavėle.

Comment

Parašė Geex Rodyti pranešimą
      Tai siūlau važiuoti į Rusiją ir džiaugtis gyvenimu. O aš tikiuosi kad tokie kaip tu niekad nemojuos Lietuvos vėliavėle.
      Tai, kad tokių kaip Combat Rusijai nereikia, o ten ne Šengeno zona, kad taip paprastai būtų galima išvažiuoti.
      Flickr

Comment

Kokiame kontekste reikėtų vertinti šį įrašą?

4. Šiame žurnale ir šeimininko komentaruose reiškiamos pažiūros pagal nutylėjimą atitinka lietuviškojo nacionalizmo poziciją pagal zeppelinus sampratą
        Paskutinis taisė Perfect; 2012.04.08, 19:56.

Comment

Manau, tokiame, kad ne viskas yra taip, kaip atrodo Sakyčiau gerai pagavo faktą, kad perkami yra ne tik mitinguotojai tarkim už "Fronto" akcijas ir pan.
          Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

O gal tai

http://www.converge.org.nz/pirm/corporat.htm
            http://www.rense.com/general86/whopr.htm
            http://www.watchtower.org/e/t22/article_01.htm

Comment

Parašė Andrewass Rodyti pranešimą
              Manau, tokiame, kad ne viskas yra taip, kaip atrodo Sakyčiau gerai pagavo faktą, kad perkami yra ne tik mitinguotojai tarkim už "Fronto" akcijas ir pan.
              Kokį faktą, ar tą, kurį pats žiniaklaraštininkas sugalvojo ir pateikė kaip įrodymą?

Comment

Parašė Perfect Rodyti pranešimą
                Kokį faktą, ar tą, kurį pats žiniaklaraštininkas sugalvojo ir pateikė kaip įrodymą?
                Tai pats pateikei kažkokias pasakas kaip argumentus prieš faktus, kas buvo kas
                Paskutinis taisė Lettered; 2012.04.08, 22:11.
                Flickr

Comment

Parašė rat
                  Net nežiūriu šitų linkų. O ką tabu tema akis sudirgino?
                  Kiekvienam savo, kas dirba, kas bando aukas vaidinti, kad gautų lengvų money money. Juk visi money money vienodai kvepia.
                  Pasaulį valdo meilė, taika ir gėris, kas mano kitaip yra patys žinom kas
                  Flickr

Comment

Nacionalizmas Lietuvoje mirė ar tegyvuoja nacionalizmas??? Aš pats savo akimis mačiau TV laidą, kuriame M. Murza prieš kelis metus aiškiai pareiškė, kad jo žmona bus būtinai tik lietuvė arba latvė. Jeigu tokia neatsirastų, jis gyventų tik su meile Tėvynei širdyje.

Praeitą rudenį su grafaitės titulą turinčia Rusijos politologe ir rašytoja Zlata Rapova susituokęs šiaulietis nacionalistas Mindaugas Murza tapo tėvu. Balandžio 12 dieną Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko klinikose jam gimė sūnus.
                    Antrą valandą po vidurnakčio gimęs kūdikis svėrė 2 kilogramus 570 gramų, o jo ūgis buvo 49 centimetrai.
                    „Esu labai laimingas. Tai — neapsakomas jausmas“, — spaudai pasakojo M. Murza.
                    Anot šiauliečio, vaikais gimė kiek anksčiau, nei tikėtasi, o Z. Rapovai teko kurį laiką pabūti reanimacijoje, tačiau moters sveikata gerėja.
                    M. Murza atskleidė, kad su žmona jau spėjo pirmagimiui išrinkti Tautvilo vardą.
                    I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                    Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

/\

Žinai ką reiškia turėti mėlyno kraujo vaiką? Murzinas aukšaitėjos kaimo mužikėlis sumėtė skudurus imperatoriškąją ponią.

Va, kaip tarpukariu
                      Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                        Tai pats pateikei kažkokias pasakas kaip argumentus prieš faktus, kas buvo kas
                        Kokie argumentai, tokie ir kontra-argumentai

Comment

R.Raudas: identitetą prarasim kai patys nutarsim
                          iq.lt
                          [VIMEO]45970932[/VIMEO]

Comment

Lrytas.lt 2013-02-16 09:11
                            Nerijus Povilaitis
                            Ar meilę Lietuvai deklaruojantys patriotai iš tiesų myli tėvynę?

-Ar Vasario 16-osios ir kitų švenčių proga rengiamose nacionalistų eitynėse skanduotas šūkis „Lietuva – lietuviams“ išreiškia tėvynės mylėtojais prisistatančių jaunuolių jausmus? Kokį ideologinį klimatą formuoja šie reiškiniai ir kiek įtakos tai turi Lietuvos ateičiai? Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) istorikas, profesorius Egidijus Aleksandravičius įsitikinęs, kad perdėto nacionalizmo apraiškos, jų propaguotojai patys to nesuprasdami kenkia Lietuvai, skatina emigraciją ir atgraso čia dirbti norinčius užsieniečius.

http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/...1302152353.htm

Comment

Nelabai aišku, kodėl nacionalistų eisenos apskritai leidžiamos.
                              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                nes gyvename demokratineje valstybeje ?
                                .

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                  Gal dėl to, kad aš irgi noriu karts nuo karto prasieiti. Žinoma,man nepatinka, kad po to mane išvadina fašistu, nes toleruoju visokių pažiūrų, religijų, rasių, tautų žmones, bet man dar labiau nepatiktų, jeigu kažkas už mane spręstų kur ir kada ir ką man švęsti ar nešvęsti. Kolkas valdžia blaiviai mąsto ir nepasiduoda ultrakairiųjų reikalavims, nes būtent tokie kaip Katzas, Zuroffas, Paleckis bando slopinti tautines grupes tokiais diktatiniais būdais.
                                  Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

Comment

Efraimas Zuroffas: Vasario 16-osios eitynės Kaune paremtos ta pačia ideologija, kaip žudynės „Lietūkio“ garaže

Lietuvą kaip žydšaudžių kraštą pasauliui pristatantis, nacių medžiotojų vadinamas Simono Wiesenthalio biuro Jeruzalėje direktorius dr. Efraimas Zuroffas penktadienį padėkojo Lietuvos premjerui Algirdui Butkevičiui už tai, kad jis iš anksto įspėjo žmones dėl Vasario 16-ąją Kaune Lietuvos tautinio jaunimo sąjungos (LTJS) rengiamų eitynių.

E.Zuroffas teigia, kad tokios eitynės apskritai neturėtų vykti, nes jose dalyvauja neonaciai, naudojantys nacių simboliką ir, kaip palygino jis, besivadovaujantys ta pačia ideologija, kaip ir „Lietūkio“ garaže 1941 m. žydus šaudę žmonės.

„Lietūkio“ garaže žydus žudę žmonės galvojo, kad jie elgiasi patriotiškai, nes žydai neva visi buvo komunistai. Jie manė, kad žudydami pagelbės savo šaliai. Lygiai tokią pačią motyvaciją, įkvėpimą, ideologiją mes matysime rytoj Kauno gatvėse ir Kovo 11-ąją Vilniuje. Tai labai liūdina“, – penktadienį surengtoje spaudos konferencijoje pareiškė E.Zuroffas

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...#ixzz2L4Ltb33s
                                    Flickr

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                      Aš būčiau linkęs sutikti su Užkalniu. Ir pats anksčiau ne kartą reiškiau panašią poziciją. Uždrausti ir "paslėpti" galima viską, bet esminio dalyko - žmonių mentaliteto ir vertybių - taip nepakeisim. Tai sunkesnis ir ilgesnis darbas. SSRS draudė labai daug ką. So what? Veikė? Nelabai.

Nacionalistams turi būti leista žygiuoti, jei tik jie to nori. Pati visuomenė juos išjuoks ir šaipysis, jei to norės. Tokie dalykai turi būti palikti natūraliai visuomenės raidai. O bandyti mikro lygiu keisti tokius dalykus, nepakeitus visuomenės, yra naivu ir beprasmiška.

Aišku, kita kalba, jei jie pradėtų atvirai demonstruoti neapykantą ar kurstyti nesantaiką bei provokuoti.
                                      Paskutinis taisė John; 2013.02.16, 15:46.

Comment

Man tai abi pusės atrodo juokingos/kvailos.

Viena pusė kvaila, kad iš eisenos neišspardo nacizmo smarvės ir nejaučia atsakomybės už jaunąją kartą, kuri nesuvokia kas yra kas.

O kita pusė, kad mato tik tuos kelis skustagalvius, bet nemato kelių šimtų normalių. Ir dar žurnalistai 5 metų senumo nuotraukas iki šiol demonstruoja.

Žodžiu, kol ABI pusės kiršinsis ir ieškos priešų tarpusavyje, tol problema tik didės.

Comment

Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą
                                          Gal dėl to, kad aš irgi noriu karts nuo karto prasieiti. Žinoma,man nepatinka, kad po to mane išvadina fašistu, nes toleruoju visokių pažiūrų, religijų, rasių, tautų žmones, bet man dar labiau nepatiktų, jeigu kažkas už mane spręstų kur ir kada ir ką man švęsti ar nešvęsti.
                                          O tu tikiesi kad tave vadins patriotu, jeigu "eisi" kartu su fašistais?
                                          Paskutinis taisė Čikupakas; 2013.02.16, 16:18.

Comment

Working...
                                          X