Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Politika

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Tikrai neblogas pasirinkimas! Be visų minėtų pliusų - labai didelis ir tas, kad turi tiesioginės verslo patirties. Iki darbo Ūkio ministerijoje dirbto tarptautinėje informacijos technologijų bendrovėje „Hewlett-Packard“.

    Comment


      Vakar žiūrėjau laidą "Sąmokslo teorija", tai jos vedėjas (nepamenu jo pavardės) pabaigoje sakė, kad jam teko asmeniškai susidurti su Žyliu, jis turi kažkokios neigiamos informacijos apie jį (kažkokio verslo protegavimą, ar kažką panašaus) ir darys viską, kad Žylys netaptų ūkio ministru. Įdomu, ką jis pasakys dabar...

      O šiaip pagal biografiją tai atrodo tikrai tinkamas kandidatas.

      Comment


        Arnas Klivecka tas vedejas.

        Comment


          Parašė Gytaz Rodyti pranešimą
          Vakar žiūrėjau laidą "Sąmokslo teorija", tai jos vedėjas (nepamenu jo pavardės) pabaigoje sakė, kad jam teko asmeniškai susidurti su Žyliu, jis turi kažkokios neigiamos informacijos apie jį (kažkokio verslo protegavimą, ar kažką panašaus) ir darys viską, kad Žylys netaptų ūkio ministru. Įdomu, ką jis pasakys dabar...

          O šiaip pagal biografiją tai atrodo tikrai tinkamas kandidatas.
          Ir vėl politikavimai. Kiek galima... Jei jau turi kažkokios medžiagos, tai: 1) neplepėk, o kreipkis į atitinkamas institucijas. 2) rėžk tiesiai B, jei jau ištarei A. Tiesioginiam eteryje, ko daugiau reikia. Tikriausiai pasiliks medžiagos kitoms laidoms.
          N N N

          Comment


            Šituo asmeniu labai nepasitikėčiau. Kiek mačiau, tai sudarė įspūdį žmogaus kuris tik gert ir parėkt sugeba.
            Post in English - fight censorship!

            Comment


              D.Grybauskaitė: patriotinės eitynės sveikintinos, o tautinę nesantaiką kurstančių maršų neturėtų būti

              Prezidentė Dalia Grybauskaitė trečiadienį pareiškė, jog patriotinės eitynės yra sveikintinos, tačiau neturėtų būti tautinę nesantaiką kurstančių maršų.
              "Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
              Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."

              Adam Mickiewicz

              Comment


                Parašė index Rodyti pranešimą
                Šituo asmeniu labai nepasitikėčiau. Kiek mačiau, tai sudarė įspūdį žmogaus kuris tik gert ir parėkt sugeba.
                Dėl pasitikėjimo, tai taip, bet savo laidas kartais visai įdomiai veda, neleidžia perdaug mūsų politikėliams prieš tv kameras maivytis.

                Comment


                  Comment


                    Parašė rat
                    Per protestą Londone kilo neramumų

                    Keletas topinių nuotraukų

                    Scouse Solidarność
                    Atvaizdas

                    O kur "Londono Sąjūdis"?

                    Comment


                      Protingo žmogaus protingos mintys (straipsnis iš D.Kreivio blogo)

                      (I) Kad Lietuva neišsivaikščiotų
                      http://kitukampu.blogspot.com/2011/0...aiksciotu.html

                      Daugiau nei keistai man atrodo kritikai, įrodinėjantys, esą dėl emigracijos kalti neteisingi dabartinės valdžios sprendimai. Priešingai, ši vyriausybė padarė viską, kad nemaža dalis laivo korpuso skylių, tiek ekonomikos, tiek korupcijos srityje būtų efektyviai taisomos.

                      Tačiau šio remonto neužtenka, laivui jau reikia kapitalinio remonto.
                      Viešieji pirkimai - pertvarkos traukinys juda į priekį, tačiau svarbiausias uždavinys šiems metams yra sukurti efektyvų rizikos vertinimo ir kontrolės institucijų bendradarbiavimo modelį, didžiausią dėmesį skiriant tokiems pirkimų sektoriams, kaip šildymas, vandens ūkis, keliai ir statybos. Naujai VPT funkcijai - viešųjų pirkimų sutarčių kontrolei iki darbų pabaigos - atlikti skubiai reikalingi tiek finansiniai, tiek žmogiškieji resursai. Efektyviai vykdydama šią funkciją VPT galėtų užtikrinti, kad tokie recidyvai, kaip Valdovų rūmuose, niekada nepasikartos.

                      Šalies ekonomiką galėtume palyginti su laivo mašinų skyriaus darbu. Nuo to, kaip efektyviai dirbs šis skyrius, priklauso keleivių kelionės sėkmė. Tačiau neišsigaruojantis portveino tvaikas daro žalą ir čia. Juk valstybės užsakymus dažniausiai laimi portveino tiekėjai, kuriems girtų mašinistų kokybės reikalavimai jau nė motais.

                      Pasitikėjimo kultūra, įstatymo viršenybė -- tai modernios ekonomikos pamatas. Modernios ekonomikos kuriama aukšta pridėtinė vertė leidžia žmogui gauti padorų atlygį, o valstybei -- efektyviai finansuoti šalies kultūrą ir reformų laukiančias sveikatos bei socialinės apsaugos sritis. Tačiau modernią ekonomiką palikime jau kitam blogo įrašui.
                      Paskutinis taisė John; 2011.04.02, 00:09.

                      Comment


                        Comment


                          Labiau tinka į "Šiaip linksma"
                          You might surprise yourself.

                          Miestai.net FB

                          Comment


                            Nedrausti žmonės turės sumokėti PSD už laikotarpį, kai jis nebuvo mokėtas
                            http://www.alfa.lt/straipsnis/109626...11-04-05_09-32

                            Truputi pasigendu logikos. Kas cia per bajeris, kad reikes moket uz draudima, kurio negausi. Bauda uz nemokejima taip, bet moketi uz praeito laikotarpio draudima, kurio neturejai - idiotizmas.

                            Comment


                              Jungiasi Darbo partija ir Naujoji Sąjunga
                              http://www.lrytas.lt/-13023472021302...-papildyta.htm

                              Comment


                                I.Degutienė: metas atsikratyti požiūrio, kad Vyriausybė pasakė ir šventa

                                Iššūkį premjerui Andriui Kubiliui kovoje dėl vadovavimo Tėvynės Sąjungai – Lietuvos krikščionims demokratams (TS-LKD) metusi Seimo pirmininkė Irena Degutienė tikina nemanipuliuojanti savo asmeniniu populiarumu ir nebedanti peilio į ir taip visuomenės labai nemylimo premjero nugarą. TV3 laidoje “Savaitės komentarai“ politikė tikino, kad kandidatuojama partijoje kursto demokratijos ir pasirinkimo laisvės dvasią, kurios pageidavo ir pats A. Kubilius. Kritika partiečio vadovaujamai Vyriausybei, anot jos, normalus reiškinys.
                                "Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
                                Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."

                                Adam Mickiewicz

                                Comment


                                  2011 Balandžio 22
                                  Audrius Bačiulis

                                  Siekis įveikti priešą jo paties ginklu yra viliojantis bei gundantis, bet pasiutusiai pavojingas, nes svetimą ginklą pirma reikia išmokti valdyti. Tuo savo kailiu jau spėjo įsitikinti konservatoriai, per vieną naktį prapylę mero rinkimus Kaune.
                                  Mat jų pasirinkti koalicijos partneriai pasirodė dar labiau neprincipingi nei konservatoriai, nutarę šiemet atsisakyti ilgamečio principo dar iki rinkimų paskelbti, su kuo vėliau sudarinės koalicijas, o su kuo ir ant vienos pievelės nepritūps.
                                  Tokia ligšiolinė pagrindinės dešiniosios partijos strategija buvo labai patraukli įvairiems politiniams tyruoliams, bet, žinant Lietuvos visuomenės sandarą, visiškai neperspektyvi kovos dėl valdžios požiūriu. Mat konservatoriai, netgi kartu su prisijungusiais krikščionimis demokratais, geriausiu atveju gali pretenduoti į ketvirtadalį rinkėjų balsų, o su vieninteliais “košernais” koalicijos partneriais liberalais – į trečdalį. Tai yra dar iki rinkimų atsiriboję nuo visų partijų, pretenduojančių į likusius du trečdalius rinkėjų balsų, konservatoriai iš esmės pasmerkdavo save amžinai “principingai opozicijai”, o į valdžią patekti galėdavo tik atsitiktinai – jeigu jų oponentai taip nuvildavo savuosius rinkėjus, kad šie paprasčiausiai neateidavo balsuoti. Kaip ir atsitiko 2008-ųjų rudenį.
                                  Ši strategija dalies konservatorių ideologų buvo vis garsiau kritikuojama, tad nereikia stebėtis, kad, vienam nuosekliausių galimų koalicijos partnerių rato išplėtimo šalininkų Daliui Stancikui prieš pusantrų metų tapus Seimo pirmininkės Irenos Degutienės patarėju politikos klausimais, nutarta šias idėjas išbandyti praktiškai. Kaune į tradicinių partnerių – liberalų ir jaunalietuvių ratą konservatoriai, siekdami daugumos, pasikvietė “Tvarkos ir teisingumo” partiją. Vilniuje, šalia paksininkų, konservatoriai į koaliciją pakvietė “darbiečius” ir lenkus. Koks tai buvo stiprus ir netikėtas ėjimas, parodė jų oponentus ištikęs šokas, netrukus virtęs viešomis raudomis apie “visus principus išduodančius” konservatorius. Juokingiausia buvo tai, kad konservatorių politiniu tyrumu labiausiai susirūpino tie, kurie prieš tai dvejus su puse metų tiek šią partiją, tiek jos lyderį Andrių Kubilių dėjo į šuns dienas paskutiniais žodžiais.
                                  Vis dėlto buriamų koalicijų tvirtumas tikrinamas balsavimu dėl mero posto. Kaune naujoji konservatorių koalicinė strategija patyrė apmaudų pralaimėjimą. Nepaisant to, niekas dabar nebegalės kaltinti Andriaus Kupčinsko, kad jis atidavė postą be kovos. Žinome, kaip Kaune veikė “auksinio tualeto” koaliciją subūręs Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas, tad labai tikėtina, kad Vilniuje “darbiečiai” parduos savo suderėtus partnerius.
                                  Vis dėlto pabandyti ją suburti buvo verta vien dėl to, kad konservatorių ir lenkų partnerystė Vilniaus savivaldybėje sukėlė stiprų kognityvinį disonansą Varšuvoje, kurios žiniasklaida jau ima nebesuprasti: ar tikrai jų tautiečiai Lietuvoje taip stipriai persekiojami, kaip skundžiasi atvykę į Lenkiją? Be to, šansas, kad mero rinkimus vis dėlto laimės Raimundas Alekna, tebelieka.
                                  I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                                  Parama Siaurojo geležinkelio klubui

                                  Comment



                                    "Be to, šansas, kad mero rinkimus vis dėlto laimės Raimundas Alekna, tebelieka"

                                    Kas čia per seniena?

                                    Comment


                                      Parašė oranger Rodyti pranešimą

                                      "Be to, šansas, kad mero rinkimus vis dėlto laimės Raimundas Alekna, tebelieka"
                                      Kas čia per seniena?
                                      Iš pradžių ir aš taip pagalvojau, galvojau šitą sakinį ištrinti, bet netrukus supratau, kad kalbama apie visą 4 metų kadenciją. Matyt, autorius daro prielaidą, kad A. Zuokas neišbus meru visą kadenciją.
                                      I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                                      Parama Siaurojo geležinkelio klubui

                                      Comment


                                        Parašė Wycka Rodyti pranešimą
                                        Iš pradžių ir aš taip pagalvojau, galvojau šitą sakinį ištrinti, bet netrukus supratau, kad kalbama apie visą 4 metų kadenciją. Matyt, autorius daro prielaidą, kad A. Zuokas neišbus meru visą kadenciją.
                                        Kaip Alekna gali laimėti, jei jau du kartus pralaimėjo šiuos rinkimus?
                                        Jei jis "laimės", tai jau bus ne rinkimai, o politinių koalicijų kovų išdava, ne daugiau.

                                        Comment



                                          Trečiadienio vakarą Tėvynės sąjungos–Lietuvos Krikščionių demokratų partijos Priežiūros komitetas priėmė sprendimą pašalinti iš partijos Tautininkų frakcijos vadovą Gintarą Songailą. Šis sprendimas — radikalus ženklas, kad konservatorių partijoje intensyvėja vidinė kova, o dalis „tikrųjų“ konservatorių jau nebeteko kantrybės dėl radikalų keliamų reikalavimų.
                                          (...)
                                          Paskutinis taisė Wycka; 2011.04.28, 14:18.
                                          I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                                          Parama Siaurojo geležinkelio klubui

                                          Comment

                                          Working...
                                          X