Kombatui. Jei ne Rusija, jau seniai gyventume kaip vokiečiai ar švedai. Tai čia neverti dėmesio išvedžiojimai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politika
Collapse
X
-
Parašė index Rodyti pranešimąO šitam forume išvis vieni buožės ir liaudies priešai, kuriuos išbuožint ir į Sibirą išsiųst reikia. Ir Landsbergis blogas, nes sugriovė kolūkius.
Pažvelkit patys į save – jūsų neapykanta tiesiog per ausis trykšta vien todėl, kad turiu savo nuomonę, nesutampančią su oficialiąja valdžios ir ją palaikančių dogmatikų. Žr., „le bronius“ tuoj sprogs iš pasiutimo , kad negali išvesti manęs iš kantrybės .Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
-
Parašė Combat Rodyti pranešimąNesakiau nei taip, nei kitaip.
Pažvelkit patys į save – jūsų neapykanta tiesiog per ausis trykšta vien todėl, kad turiu savo nuomonę, nesutampančią su oficialiąja valdžios ir ją palaikančių dogmatikų. Žr., „le bronius“ tuoj sprogs iš pasiutimo , kad negali išvesti manęs iš kantrybės .Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Combat Rodyti pranešimąNesakiau nei taip, nei kitaip.
Pažvelkit patys į save – jūsų neapykanta tiesiog per ausis trykšta vien todėl, kad turiu savo nuomonę, nesutampančią su oficialiąja valdžios ir ją palaikančių dogmatikų. Žr., „le bronius“ tuoj sprogs iš pasiutimo , kad negali išvesti manęs iš kantrybės .Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Parašė Combat Rodyti pranešimąNuskanuok ir įkelk tas 6–os klasės istorijos pamokų vietas, kuriose kalbama apie „sovietinį“ žmogų ir buvusią santvarką. Toks įvadas užduoda neblogą toną likusiam „politologiniam“ auklėjimui.
Kiek pamenu, apie sovietizmą išsamiau susipažįsta 10-tokai ir vyresni. Ir visuose vadovėliuose stengiamasi politologiją atriboti nuo istorijos. Žinoma, kiek tai įmanoma. Tai taip pat glaudžiai susiję dalykai kaip pvz astronomija ir fizika.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąKombatui. Jei ne Rusija, jau seniai gyventume kaip vokiečiai ar švedai. Tai čia neverti dėmesio išvedžiojimai.
Deja, Lietuva visada atsiduria Rusijos ir Vokietijos interesų zonoj dėl savo geografinės padėties ypatumų, ir kitaip nebus. Bet, iš kitos pusės, kiek galima save guosti, kad „jei ne Rusija. . .“. Rusija 20 metų Lietuvai jau kaip ir ne prie nieko. . . Kuo ji čia dėta dėl to, kad dabar turime tai, ką turime? Rusija žengia pirmyn, o Lietuva vis trypčioja Rusiją kaltindama dėl visų savo bėdų.Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąbet raginimas pažeisti valstybės konstitucinę santvarką kenkia sveikatai.Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
-
Parašė Combat Rodyti pranešimąRusija žengia pirmyn, o Lietuva vis trypčioja Rusiją kaltindama dėl visų savo bėdų.Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Parašė Combat Rodyti pranešimąIš pradžių susipažink su Konstitucija, o po to pasakyk, kurioje vietoje siūliau pažeisti Konstituciją.
p.s. Tai, šiaip jau, yra kriminalinis nusikaltimas.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Citata:
Parašė Edvard Rodyti pranešimą
O aš svetimu pinigu ir neskaičiuoju, aš skaičiuoju savo pinigus kaip mokesčiu mokėtojas, P. Kubilius gauna beveik 9000 Lt už bloga darbą, o tikriems herojams 15000 Lt., juokinga suma.
Paraše artexs:
Eik padirbk Kubiliaus darbą, gudruti. Jis po mokesčių į rankas gauna ne daugiau kaip 6000Lt. Vidutinių įmonių vadovų normalus atlyginimas dvigubai didesnis.
Atsakimas:
Jam, visiems jo klerkams, patarėjams ir minimumo užteks.
O dėl vidutinių įmonių vadovų aiškinti nereikia.Paskutinis taisė Edvard; 2010.09.13, 23:41."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąRagindamas nuvertinėti demokratiškai išrinktą valstybės valdžią.
p.s. Tai, šiaip jau, yra kriminalinis nusikaltimas.Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
-
Parašė Combat Rodyti pranešimąO dabar parodyk man vietą, kurioje pasisakiau kviesdamas žmones susirinkit į konkrečią vietą konkrečiu laiku su tikslu nuversti teisėtai išrinktą valdžią. Jei tokio mano pasisakymo niekur nerasi, pripažink sau, kad mane tiesiog apšmeižei. Tai šiuo atveju jau pats prasilenki su teisės normomis, o ne aš.Parašė Combat Rodyti pranešimądalyvauti protesto akcijoje ir priešintis valdžios krečiamoms nesąmonėms) asmeniškai, reikia užsiimti pačiam, a\ Protesto vardan, jei kitaip nesugebi, pakaktų ir Prezidentūros sieną apšlapinti, o kai sučiups – žiniasklaidai ir visuomenei paaiškinti, kad tai padarei protesto vardan nepritardamas vykdomai politikai Lietuvoje ir siekdamas, kad Lietuvoje būtų kitaip, nei yra dabar.
O savo energiją puikiausiai galėtum panaudoti aktyviai dalyvaudamas politikoje (Tuo labiau, kad ir tavo pažiūrų partijų yra). Jei tau negerai, tai kodėl nebandai to pakeisti? Va čia būtų tikro pilietiškumo požymis, o ne ardymasis forume.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąRibos dar neperžengei ir sveikinu su tuo, ir aš neteigiau, kad tu jau nusikaltai, tik patariu nežengti sekančio žvilgsnio slidžia nuokalne.
O savo energiją puikiausiai galėtum panaudoti aktyviai dalyvaudamas politikoje (Tuo labiau, kad ir tavo pažiūrų partijų yra). Jei tau negerai, tai kodėl nebandai to pakeisti? Va čia būtų tikro pilietiškumo požymis.
Dėl ribų peržengimo. Tai aš policijai ir prokuratūrai linkiu neperžengti ribų turint reikalų su manimi demokratijos suvokimo plotmėje. Turiu tokią patirtį. Gavę demokratijos pagrindų pamoką, daugiau jie mano leistų komentarų tyrimu nebeužsiima.Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
-
Parašė Combat Rodyti pranešimąĮ visą tai galiu atsakyti, kad tu apie mane nieko nežinai, bet užtat padarai labai daug klaidingų išvadų vien dėl savo išankstinių nusistatymų.
Na nebent trolini, o pats esi užkietėjęs konservatorius respublikonas.Paskutinis taisė index; 2010.09.14, 00:03.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Pagrindine jusu minima problema yra pilieciu ir valdzios santikiai. Dziugu, kad Lietuvoje yra aktyviu zmoniu, kurie neinkscia, o kazka daro. Vieni is tokiu TEDx suorganizavo ir sia tema buvo vienas pranesimas, tad siulau paziureti http://www.youtube.com/watch?v=NTqMy...eature=channelVidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė le bronius Rodyti pranešimąTegul žengia ji kur nori, bet tegul pagaliau palieka mus ramybėje, su savo vamzdžiais ir įtakos zonomis...
Comment
-
Combatui, pasiskaitymams ... gal pagaliau pamėgs Kubilių
Lietuvos ministras pirmininkas: plieninis ryžtas ir prasti reitingai
http://www.alfa.lt/straipsnis/104084...10-09-13_15-46
...Geriausios A. Kubiliaus savybės – strateginis mąstymas, taktinis nuovokumas, pasiryžimas imtis nedėkingiausių darbų siekiant išjudinti plataus užmojo projektus. Prieš septynerius metus jis subūrė išminčių grupę, kuri pasiūlė, kad Lietuva pasauliui save pateiktų kaip 21-jo amžiaus aukštųjų technologijų centras. Šiuo tikslu Andrius Kubilius, kuris ministru pirmininku trumpai buvo ir prieš dešimtmetį, pradėjo lankytis įvairiose Europos šalyse bei JAV (įskaitant ir Silicio slėnį), susitikdamas du visais įmanomais investuotojais. Pastaruoju metu pasirodė jo darbo vaisiai: „Barclays“ ir „Western Union“ Lietuvoje atsidarė savo IT centrus, o JAV įsisteigusi „Thermo Fisher Scientific“ biotechnologijų įmonė įsigijo Lietuvos „Fermentą“.
„Jis yra labiausiai provakarietiškas vadovas [lyginant su kitais naujųjų laikų Lietuvos ministrais pirmininkais]. Jis daug skaito ir nuolat ką nors studijuoja. Knygas jis tiesiog ryja knygas“, – sako Vygaudas Ušackas, buvęs A. Kubiliaus vadovaujamos Vyriausybės užsienio reikalų ministras, šiuo metu – ES pasiuntinys Afganistane. A. Kubilius pripažįsta, jog be dviračių (jis dažnai telefonu savaitgalio žygius aptaria su kitu dviračių sporto mylėtoju kolega estu A. Ansipu), jo kita mėgstamiausia laisvalaikio praleidimo forma yra skaitymas. Jam patinka istorinės ir biografinės knygos, jis ypač žavisi Margaret Thatcher ir Ronaldo Reagano asmenybėmis. Jo žmona Rasa, Lietuvos simfoninio orkestro smuikininkė, jį informuoja apie lankytinus kultūrinius renginius. Sako, kad dviejų sūnų tėvas Andrius Kubilius nė vieno iš jų nepraleidžia.
Visa tai galėtų sukurti puikaus lyderio paveikslą, tačiau nedaugelis lietuvių tai pripažintų. A. Kubilius, fizikas pagal išsilavinimą, yra vienas prasčiausiai vertinamų visų Europos vadovų. Dvi atskiros birželio mėnesį atliktos nuomonių apklausos parodė, kad daugiau nei 83 proc. lietuvių mano, jog jis savo darbą atlieka netinkamai. Paskutinėje rugpjūtį atliktoje apklausoje A. Kubilius įvertintas 3,1 balo iš 10, žemiausiai iš aukščiausio lygio politikų. Nesvarbu, kad Lietuva išvengė bankroto ir jos ekonomika atsigauna, lietuviai paprasčiausiai nemėgsta savo ministro pirmininko. Jis nejautrus, tvirtina jie...Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąJis nieko nežino, tik savo sąmokslo teorijom užsiiminėja. Nereikia suprasti tiesiogiai, kad taip darbo ieško kaip bedarbiai, bet apie ateitį galvoja.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąKokiom dar sąmokslo teorijom. Akivaizdu tai, kad Grybauskaitė per daugiau kaip metus Daukanto aikštėj iš esmės apart piaro daugiau niekuo ir neužsiėmė. Na, dar pasistengė iš ministro posto išgrūsti potencialiai rimčiausią varžovą dėl prezidento posto. Logiškas motyvas tokiam elgesiui gali būti tik vienas - išsaugau populiarumą, pasiimu rinkimus 2014 m.Paskutinis taisė Lettered; 2010.09.14, 13:24.
Comment
Comment