Aš apie tai, kad dar nemažai kam mūsų visuomenėjė "žydų palikuonis" yra baisus įžeidimas, kuriuo net verta kreiptis į asmenį palinkint jam artimojo mirties.
Naujiena? Nelabai. Iškrentam iš europinio konteksto? Irgi nelabai. Antisemitizmas dabar europoj ant bangos. Ypač tarp progresyviųjų ir jų chirurgų-inžinierių.
Ne, nes nusiustų žinutę tiesiai į atitinkamas instancijas. Nežinau kokiu ataušusiu reikia būt, jeigu atsirado noras pakovot prieš internetus.
Ne ataušo, o tiesiog prisiminė, kad Užkalnis taip darydavo (dabar retai bedaro) ir pagalvojo, kad čia labai cool tokius šėrinti, nes juokinga cha cha cha. O kodėl jis nesusivokia, kad tai nelbai dera su jo užimomis pareigomis, tai sunkiau pasakyti. Mano hipotezė, kad būdamas jaunas perlenkė su žolės pūtimu (ką jis, pasak mano šaltinių, darydavo daug ir dažnai) ir tai galimai turėjo ilgalaikių padarinių smegenų funkcijai.
Nu gi va, VNS'ai, prieš kelias dienas, Vokietija, politikas.
Internetas, VNS'ai yra palyginus naujas fenomenas ir jis iškelia daug naujų problemų ir šitas postas yra plataus socialonių tinklų klausimo, dalis. Diskusija šitais klausimais tęsis dar ilgai.
Tai va visokie personažai rašo apie tai, kad postas "nedera su jo pareigomis", bet empiriškai parodžiau, kad Europoj, minėtoj Vokietijoj, politikai ne kartą soc. tinkluose yra rašę kažką panašaus.
Galbūt, galbūt, bet esmė tame, kad kai vienas lochas užimdamas JAV prezidento pareigas rašinėja analfabetiškas nesąmones twitery, kai kuriem tai nekliūna, o iš šito posto pučia burbulą, mat, politikui taip nedera.
Galbūt, galbūt, bet esmė tame, kad kai vienas lochas užimdamas JAV prezidento pareigas rašinėja analfabetiškas nesąmones twitery, kai kuriem tai nekliūna, o iš šito posto pučia burbulą, mat, politikui taip nedera.
Dvigubi standartai, kur nuoseklumas
Matai, kažkaip norisi, kad Lietuvos politikai būtų bent erdvėje besiorientuojantys. Žinau, kad tai nesamonė, bet norėčiau. Man nei galvoj tas Trumpas.
Matai, kažkaip norisi, kad Lietuvos politikai būtų bent erdvėje besiorientuojantys. Žinau, kad tai nesamonė, bet norėčiau. Man nei galvoj tas Trumpas.
Na, bet jau daviau linkus kur politikai taip erdvėj nesiorientuoja, Europos lygiu ne tik Lietuvoj, įskaitant Britanijos ministre pirmininke, vokietijos parlamento narius. Paieškočiau, surasčiau daugiau atvejų.
Galima turėti gerą galvą (arba gerų pažinčių joje) ir prasimušti į aukštas pareigas, bet tai visiškai nereiškia, kad žmogus orientuojasi erdvėje. Greičiausiai tik vieną dalyką gerai išmano ir tiek. Čia bendriniu atveju.
Bet ką čia GL parašė ar paverkė, tai nėra taip ir svarbu, palyginus su tuo, kad Gražulis iki šiol Seime sėdi. Kaip?
Comment