Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Politika

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė John Rodyti pranešimą
    O kas jį pirims pas liberalus?
    Liberalai turi spektakuliarią patirtį kadrų klausimu. Atsimenu, prieš kelis metus viename renginuke toks vienas steponavičius krykštavo iš džiaugsmo, kad juos parėmė kažkoks veikėjas, slapyvardžiu Sėkla. Kiti iškilūs visuomenės veikėjai, susiję su liberalais (pataisykite, jei klystu, o ypač jei kažko nepaminėjau): Milda Bartašiūnaitė (visų galų, o suvis labiausiai aviacinės chemijos, gezpertė), Vilis Normanas (nesiplėsiu iš pagarbos išėjusiems) ir dar lyg kažkas. Atsižvelgiant į Mazuronio veiklą Aplinkos ministerijoje, kuri mane maloniai nustebino (jis ten pasireiškė daugiau kaip architektas negu paxoidas), tai jis gal net būtų per daug solidus tam teletabių klounų sambrūzdžiui, kokiu yra Liberalų Sąjūdis.

    Comment


      /\ logikos lygis per 400.

      tai turėjo nepriimti Sėklos paramos, nes...?

      Bartašiūnaitė, kai dar į partijos baliukus vaikščiojo, niekur nieko apie jokius garinimus nerašinėjo. ir ką dabar? pati partija juk jos nepraleido. vistiek klounai, kad žmogų į savo renginį prasileido?

      su Normanu tiesa pasakius apskritai nieko nežinau, bet šitas argumentas dar geresnis:

      ir dar lyg kažkas.
      už tai laisvai galima daryt išvadą, kad LS tai teletabių klounų sambrūzdis.

      nežinau, už kokią partiją tamsta balsuoja, bet galiu galvą dėt, kad klounų skaičiumi visos partijos devynmyliais žingsniais liberalus lenkia.

      Comment


        Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
        Jie priėmė Guogą, realiai tai populistas, tačiau šitas ėjimas labai pasiteisino. Labai rimtai galvojo apie Remigijaus Ačo priėmimą. Jis iš tos pačios Paksiaus partijos, jo priėmimą sutrukdė tik tai, kad Ačas nešvarus žmogus. Mazuronis tuo tarpu švarus, o dar ir populiarus. Gal jis kada ir yra pasisakęs prieš gėjus, bet yra už skalūnus, už atominę. Pozicijas jiems nebūtų sunku suderinti, svarbiausia, kad jis ne kriminalinis ir yra vienas populiariausių LT politikų.

        Liberalai puikiai supranta, kad jų elektoratas paprasčiausiai nelabai turi kur dingti. Jei priims Mazuronį, abejojų ar kokie jų rinkėjai dėl to pereis pas socdemus ar darbo partiją, juk ten visi prastesni už tą patį Mazuronį. Dėl to jie gali norėti pasinaudoti Mazuroniu, kad užmestų tinklus ant platesnės masės rinkėjų.



        Juo labiau, kad jis yra ir bus didžiausias Pakso oponentas ir tvarkūečių griovėjas.
        Guoga yra liberalas. jo pažiūros labai aiškiai liberalios, tiek soc politikoj, tiek ekonomikoj. jo populizmas pasireiškia tik tuo, kad jis skambiau pakalba. jis, kaip koks Mazuronis, nemeluos, kad va, įveskim progresinius mokesčius, o poto valdžioj būnant tylės ir nieko nedarys. čia esminis skirtumas.

        "Ačui sutrukdė tik tai, kad jis nešvarus". perfrazuojant putlerį, bobutei sutrukdė dieduku būt tik tai, kad ji neturėjo pimpaliuko. nežinau net ką čia atsakyt. tik tai, kad niekas jo rimtai nesvarstė. viešai ir griežtai kalbas apie jo perėjimą atmetė partijos valdyba. tie pora žmonių, kurie nebuvo griežtai prieš, labiau kalbėjo "gal ir nebūtų blogai priimti, pasvarstom...". o ką ten skyrius pasiveikliavo, ar norėjo bent, tai nu absoliučiai nieko nereiškia. rezultatas aiškus.

        Mazuronis nėra švarus, toli gražu. iš kur jūs tą traukiat? kartoja per visus postus, realiai nesuprantu.

        dėl liberalaus elektorato nedingimo, tai taip. tie baziniai 5% visada bus. bet jei visokie Mazuroniai pradės partijos sąrašuose pirmose vietose figūruot, tai greitai likę liberalių pažiūrų rinkėjai pradės alternatyvų ieškot, ką dauguma ir iki šiol gražiai daro, už konservus balsuodami. vienintelis būdas liberalams išlaikyti savo augimą - išlikti ištikimiems vertybiniam pradui.

        Mazuronis nėra didžiausias Pakso oponentas ir partijos griovėjas. jis yra partijos įkūrėjas ir Pakso sidekick daugiau nei 15 metų.

        dar kartą pasiklausiu, negi išties pas žmones tokia trumpa atmintis?

        ir čia forume turėtų būt tie, kurie labiau politika domisi... tai viskas aišku, kas ten per košelė eilinio balsuotojo galvoj.

        Comment


          dėl liberalaus elektorato nedingimo, tai taip. tie baziniai 5% visada bus. bet jei visokie Mazuroniai pradės partijos sąrašuose pirmose vietose figūruot, tai greitai likę liberalių pažiūrų rinkėjai pradės alternatyvų ieškot,
          Esmė, kad jei liberalai ir toliau laikysis tik už išsilavinusio jaunimo - tai jie ir liks su 5%. To negana, norint laimėt rinkimus reikia 25-30% palaikymo, o vien tik su sveiku protu to nepasieksi. Ir jie labai gražiai sužaidė su Guoga, kuris sėkmingai padėjo pritraukti balsus iš provincijos. Bet norint nelikti opozicijoje, to taip pat negana. Ir man, kaip liberalų rinkėjui, daug smagiau būtų juos matyti pozicijoje, kad ir su Mazuroniu, negu opozicijoje.


          Parašė nesekasi Rodyti pranešimą
          niekas jo rimtai nesvarstė. viešai ir griežtai kalbas apie jo perėjimą atmetė partijos valdyba. tie pora žmonių, kurie nebuvo griežtai prieš, labiau kalbėjo "gal ir nebūtų blogai priimti, pasvarstom...". o ką ten skyrius pasiveikliavo, ar norėjo bent, tai nu absoliučiai nieko nereiškia. rezultatas aiškus.
          Ačas jau buvo viena koja pas liberalus. Ir gerai, kad jo nepriėmė, nes jis prisidirbęs. Tačiau Mazuronis daug švaresnis ir įtakingesnis. Ta tema E. Masiulio mintys:

          Norėčiau, kad į viską žvelgtume žiūrėdami į priekį, o ne gręžiodamiesi atgal. Primenu, kad visi norintys tapti partijos nariais užpildo raštišką prašymą bei pasižadėjimą laikytis partijos progamos, įstatų bei moralumo, sąžiningumo ir atsakomybės principų.

          Mes išaugome iš vaikiškų marškinėlių ir esame stipri auganti partija. Kiekvienas žmogus, tapdamas mūsų komandos dalimi, supranta, kad būdamas su mumis privalo laikytis mūsų standartų. Kiekvienam partijos nariui taikomi tie patys aukšti reikalavimai, prieš juos visi turime būti ir esame lygūs. Turime ne tik pareigą laikytis jų patys, bet ir teisę reikalauti to iš kitų. Darykime tai.

          Kadangi esame stiprūs, neturime teisės bijoti, kad vienas ar kitas žmogus gali pakenkti mūsų partijai ar pakeisti jos kursą. Jeigu esame sąžiningi, nenuvertinkime nė vieno žmogaus iš anksto – suteikime galimybę kiekvienam darbais įrodyti savo vertę. Laikas parodys ar išankstiniai nuogastavimai yra pagrįsti. Būkime demokratiški - ne tik turėkime savo nuomonę, bet ir išgirskime kitų argumentus.

          Esame politinė organizacija. Į ją susibūrėme vedini skirtingų motyvų, bet net neabejoju, kad visų mūsų pagrindinis tikslas – teigiami pokyčiai Lietuvoje. Per kiekvienus rinkimus vis daugiau žmonių mumis patiki ir pasitiki, tačiau užmigti ant laurų būtų tiesiausias kelias į pralaimėjimą.

          Liberaliai,
          Eligijus Masiulis

          Comment


            techniškai tai jis galbūt net visom dviem jau buvo. tiesiog tai buvo skyriaus saviveiklininkų klaida, kurią greit ištaisė.

            o tas "sužaidimas su Guoga", galiu atvirai pasakyt, gavosi netyčiukas. nebuvo čia jokio masterplano liberalų valdžios, kad jis appealins į kaimą, kad jis trauks tokį ar anokį elektoratą, ką ir kaip jis kalbės. viskas, nuo Guogos komunikacijos, iki galutinių rezultatų, yra grynai paties Guogos asmeniniai nuopelnai. taip kad čia nebuvo kažkokios toli žvelgiančios strategijos, kaip nebus ir su Mazuroniu. jis tiesiog ne liberalas, ir ties čia bus baigta kalba.

            na išties viskas čia jau pasakyta manau, tą patį per ta patį kartojam, tai tiesiog, lygstam iš 10€, ir laukiam Seimo rinkimų

            Comment


              Kaip ir sakiau, liberalai Mazuroniui tėra vienas iš galimų variantų, galbūt net ne pagrindinis. O Masiulis pakankamai išsamiai pakomentavo Račo priėmimą į liberalus, išsakyti analogiški komentarai Mazuronio adresu stebintų kur kas mažiau

              Comment


                Taip pat idomu, koks Adomeno likimas TSLK partijoje.

                Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos prezidiumas, susirinksiantis trečiadienį, ketina kelti klausimą, ar Vilniaus sueigos vadovas parlamentaras Mantas Adomėnas gali toliau vadovauti sostinės konservatoriams. Taip pat bus aptartos jo buvimo TS-LKD gretose perspektyvos.

                http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...#ixzz3M3UneCAt
                When a man lies, he murders some part of the world

                Comment


                  Parašė liutass Rodyti pranešimą
                  Taip pat idomu, koks Adomeno likimas TSLK partijoje.
                  Ką jis tokio pridirbo?

                  Comment


                    Nebepamenu kas, bet kažkas manau gana protingai komentavo tai kas vyskta TS-LKD partijoje.
                    Tai kova tarp vertybinių konservatorių, tokių kaip Adomėnas ir prie Kubiliaus prisišliejusių jaunų oportunistų, tokių kaip Majauskas ir pan. kurie iš tiesų turėtų sėdėt kokiam liberalų sąjūdy ar pan.
                    It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                    Comment


                      Parašė Sula Rodyti pranešimą
                      Ką jis tokio pridirbo?
                      pazadejo partija i teisma paduot del jam mestu kaltinimu del lesu issvaistymo
                      When a man lies, he murders some part of the world

                      Comment


                        Parašė nesekasi Rodyti pranešimą
                        Bartašiūnaitė, kai dar į partijos baliukus vaikščiojo, niekur nieko apie jokius garinimus nerašinėjo.
                        Tai tie baliukai ją taip paveikė?

                        O Masiulis pakankamai išsamiai pakomentavo Račo priėmimą į liberalus
                        Taip ir nujaučiau, kad būsiu kažką praleidęs. Vienok, šokių 10tuko dalyvių irgi neišvardinčiau be delfio pagelbos.

                        Comment


                          Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                          Nebepamenu kas, bet kažkas manau gana protingai komentavo tai kas vyskta TS-LKD partijoje.
                          Tai kova tarp vertybinių konservatorių, tokių kaip Adomėnas ir prie Kubiliaus prisišliejusių jaunų oportunistų, tokių kaip Majauskas ir pan. kurie iš tiesų turėtų sėdėt kokiam liberalų sąjūdy ar pan.
                          Kad Adomėnas daugiau šneka apie Slaptąsias Kembridžo draugijas ir Kroketo žaidėjų būrelius, nei kokias nors Lietuvos politiniam kontekstui aktualias vertybes.

                          Kabinėjimasis dėl lėšų naudojimo yra tik pretekstas jį išpirdolinti lauk, nes konservai tiesiog susiprotėjo, kad tokie tipažai nėra vote winneriai. Ir jie yra visiškai teisūs. Adomėnas yra visiškai netinkamas būti politinės partijos vienu iš veidų. Rinkėjai už tokius nebalsuoja, nes jis yra necharizmatiškas, necool, neypač protingas ir sugebėjo apimeluoti tiesioginiame TV eteryje ir būti prigautas. Adomėnas yra politinis lavonas ir apie jį ką nors daugiau diskutuoti nelabai yra prasmės.
                          Paskutinis taisė John; 2014.12.16, 22:12.

                          Comment


                            Parašė John Rodyti pranešimą
                            Kad Adomėnas daugiau šneka apie Slaptąsias Kembridžo draugijas ir Kroketo žaidėjų būrelius, nei kokias nors Lietuvos politiniam kontekstui aktualias vertybes.

                            Kabinėjimasis dėl lėšų naudojimo yra tik pretekstas jį išpirdolinti lauk, nes konservai tiesiog susiprotėjo, kad tokie tipažai nėra vote winneriai. Ir jie yra visiškai teisūs. Adomėnas yra visiškai netinkamas būti politinės partijos vienu iš veidų. Rinkėjai už tokius nebalsuoja, nes jis yra necharizmatiškas, necool, neypač protingas ir sugebėjo apimeluoti tiesioginiame TV eteryje ir būti prigautas. Adomėnas yra politinis lavonas ir apie jį ką nors daugiau diskutuoti nelabai yra prasmės.
                            Neypač protingas? Kaip tada sugebėjo toks žmogus tapti Vilniaus miesto konservų vadu? CV gana įspūdingas, Kembridžo mokslų daktaras, moka 7 užsienio kalbas ir t.t.

                            http://www3.lrs.lt/pls/inter/w5_show...90&p_kade_id=6
                            Flickr

                            Comment


                              Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                              Neypač protingas? Kaip tada sugebėjo toks žmogus tapti Vilniaus miesto konservų vadu? CV gana įspūdingas, Kembridžo mokslų daktaras, moka 7 užsienio kalbas ir t.t.

                              http://www3.lrs.lt/pls/inter/w5_show...90&p_kade_id=6
                              CV įspūdingumas ir užsibaigia Cambridge PhD Klasikoje ir 7 kalbų mokėjimu. Jokių realių pasiekimų nei politikoje, nei profesinėje srityje kaip ir nerasta ir, labai tikėtina, niekada nebus rasta.

                              O su kadrais konservai tikrai buksuoja. Pasižiūrėjus į žmones, kokius jie ten laiko arba visai neseniai laikė (Uoka, Vareikis, Degutienė), jie apskritai gali turėti problemų dėl išlikimo paviršiuje.

                              Comment


                                Po visų nesenų konservatorių "bajeriukų" (lietuvių kalbos kalbojibizmas, Mažosios Bendrijos, davatkiški bandymai prastumti Vyskupų konfe. į žiniasklaidos sargus, rūkymo kone-visiškas uždraudimas, amžinas klausimas dėl abortų ir t.t.) leidžia klausti - ar tik ne kas kiti, o liberalai nugriebs nemažą dalį balsų iš jaunesniojo konservatorių elektorato?
                                bet kuriuo atveju, liberalai nesės į vieną galerą su darbo partijomos, paksiaus partijėle, violetiniais, raudonaisias, tad belieka tikėtis kad vėl gali būti formuoja pasitvirtinusi ir sėkmingai užgrūdinta koalicija.
                                Vis dėlto, dėl nukaršusių politinių lavonų iniciatyvų mano balsas ir simpatijos linksta į liberalus.

                                beje, dėl Adomėno nesutikčiau. Paskaičiau giliau ką jis rašo (ypač dėl švietimo ) aiškiai matyt kad jis kažkiek gaudosi ir supranta gerosios praktikos reikšmę bei kokiu potencialiu keliu reikėtų eiti. Žodžiu, atlikęs investigation'ą - kas yra retenybė tarp Lietuvos politikų.

                                Comment


                                  Parašė John Rodyti pranešimą
                                  Na aš tikiuosi, kad liberalai išlaikys principingumą šio atveju ir tokių žmonių į savo gretas nepriims. Aišku, gali būti, kad aš pats esu pernelyg optimistiškos nuomnės dėl liberalų. Mano balsas (kuris šiuo metu by default yra už LRLS) tokiu atveju tikrai susvyruotų.
                                  Liberalams šiuo metu nereikia principingumo, jei jie iš tikrųjų nori išeiti iš fringe partijos vaidmens. O griebti žmones, kurie vertybiškai yra priimtini (Mazuronis, beje - vienas Liberalų Sajungos įkūrėjų ...), bet savo stilium minkštesni. Plius vienas assetas, kurio vis dar labai trūksta liberalams - vyresniam elektoratui apeliuojančio žmogaus. Pasirinkimas šiame profilyje Lietuvos politiniame žemėlapyje, beje, itin menkas.
                                  Paskutinis taisė nomad; 2014.12.17, 00:50.
                                  There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

                                  Comment


                                    Parašė nomad Rodyti pranešimą
                                    Liberalams šiuo metu nereikia principingumo, jei jie iš tikrųjų nori išeiti iš fringe partijos vaidmens. O griebti žmones, kurie vertybiškai yra priimtini (Mazuronis, beje - vienas Liberalų Sajungos įkūrėjų ...), bet savo stilium minkštesni. Plius vienas assetas, kurio vis dar labai trūksta liberalams - vyresniam elektoratui apeliuojančio žmogaus. Pasirinkimas šiame profilyje Lietuvos politiniame žemėlapyje, beje, itin menkas.
                                    Liberalų rezultatai gerėjo įspūdingu tempu. Jeigu jie dar neišėjo iš tavo minimos pozicijos, tai tikrai padarys tai be Mazuronio pagalbos. Kaip bebūtų, žmogus jau n metų trinasi kriminalinių atliekų ir kenkėjų šutvėje. Man būtų sunku patikėti, kad LRLS užmerktų į tai akis.

                                    Priklausymas partijai, kuriai vis dar priklauso Mazuronis gali reikšti tik vieną iš dviejų: žmogus yra arba visiškai jokių vertybių neturintis savanaudis, arba elementarus kvailys. Bet kuris variantas LRLS netinka.
                                    Paskutinis taisė John; 2014.12.17, 00:56.

                                    Comment



                                      Trečias Bushas nori valdyti Ameriką


                                      Respublikonas Jebas Bushas tapo pirmuoju savo partijos sunkiasvoriu, paskelbusiu apie galimą savo dalyvavimą 2016 metais vyksiančiuose JAV prezidento rinkimuose.
                                      Demokratą keičią respublikonas ir atvirkščiai.
                                      Aviate, navigate, communicate

                                      Comment


                                        Amerikai tik dar vieno Bušų klano atstovo ir tetrūksta. Matyt, pavargę nuo taikos ir ramybės, trečias Bušas padės tas problemas išspręsti.

                                        Comment


                                          Dar vienas geras interviu su Nigel Farage:
                                          http://www.ekspertai.eu/britu-europa...os-vis-maziau/
                                          Nėra nė vieno sakinio, kur nusišnekėtų.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X