Bet tai baisu, kokia diktatūra, o mitingus rengia Tai jiems nedaeina, kad prie diktatūros būtų jau seniai visi ir paskiepyti, ir pasodinti į romantiškas, blatnose dainose apdainuotas vietas, už savo mitingus?
Kas nustebino, kad konservatorė Paulė Kuzmickienė buvo nušvilpta mažiau, nei laisvės premijos laureatė vienuolė B. Mališkaitė. Kitavertus vienuolės irgi sunkiai įsipaišo į tradicinės šeimos pasaulio suvokimą.
švilpė per žodžius apie tiesą, teisingumą. Nuo jų tiesa gi slepiama Viena iš tokių man neseniai sako : Mane nervina, kad jie slepia, kad tas omicron yra mažiau mirtingas. Sakau, apie tai kiekvieną dieną per LT žiniasklaidą teigia. Ji : aš LT žiniasklaidos neskaitau, nepasitikiu.
Žodžiu, neadekvatų rinktinė. Kuprevičius mačiau irgi, kuris iš antstolio velnią Garliavoje varė.
Nebejuokinga jau, nes maršistų-putinistų judėjimas įgauna destruktyvaus kulto požymius. Tai jau tampa ir Lietuvos religijotyros bei psichiatrijos problema, ne tik spectarnybų...
Nebejuokinga jau, nes maršistų-putinistų judėjimas įgauna destruktyvaus kulto požymius. Tai jau tampa ir Lietuvos religijotyros bei psichiatrijos problema, ne tik spectarnybų...
Beveik visose vakarų šalyse vyksta protestai prieš kovos su covid priemones ir ribojimus, Lietuvoje dar palyginus tie protestai nedideli ir taikūs.
Beveik visose vakarų šalyse vyksta protestai prieš kovos su covid priemones ir ribojimus, Lietuvoje dar palyginus tie protestai nedideli ir taikūs.
O aš kažkur sakiau, kad tai tik Lietuvos reiškinys?
Kiekvienoje šalyje tie protestai dažniausiai yra tik priedanga kitiems tikslams.
Lietuva yra kitoje geopolitinėje erdvėje nei pvz., Prancūzija ar Danija. Ir jeigu vienas iš Lietuvos maršistų lyderių Ragelskis turi štai tokį puslapėlį https://stalin.lt/ ir viešai ragina pakarti Seimo narius, tai ką čia dar komentuoti reikia?
Nematei tu ką ten "prancūzų" ultros garbina. O be Ragelskio, pilna lietuviška jutubė visokių žemaičių, bučiuojančių šikną atvirai Lukašenkai, paleckiukių ir t.t. Gaila, kad Jotubėj dzin balalaika raportai. Matyt maža rinka, kruškitės patys kur ten teisybė kur ne.
Nematei tu ką ten "prancūzų" ultros garbina. O be Ragelskio, pilna lietuviška jutubė visokių žemaičių, bučiuojančių šikną atvirai Lukašenkai, paleckiukių ir t.t. Gaila, kad Jotubėj dzin balalaika raportai. Matyt maža rinka, kruškitės patys kur ten teisybė kur ne.
Prancūzų tūkstančiais nešaudė ir į gulagus nevežė gyvulių vagonuose. Jiems tai tik žaidimas.
O aš kažkur sakiau, kad tai tik Lietuvos reiškinys?
Kiekvienoje šalyje tie protestai dažniausiai yra tik priedanga kitiems tikslams.
Lietuva yra kitoje geopolitinėje erdvėje nei pvz., Prancūzija ar Danija. Ir jeigu vienas iš Lietuvos maršistų lyderių Ragelskis turi štai tokį puslapėlį https://stalin.lt/ ir viešai ragina pakarti Seimo narius, tai ką čia dar komentuoti reikia?
Prancūzijoje putinistų yra ne tik tarp kažkokių niekam neįdomių marginalų maršistų, o ir tarp pagrindinių kandidatų į prezidentus šiais metais. Tai Lietuvoje kaip ir minėjau šiuo klausimu viskas ramu ir dramos tikrai nereiktų kelti lygioje vietoje.
Prancūzijoje putinistų yra ne tik tarp kažkokių niekam neįdomių marginalų maršistų, o ir tarp pagrindinių kandidatų į prezidentus šiais metais. Tai Lietuvoje kaip ir minėjau šiuo klausimu viskas ramu ir dramos tikrai nereiktų kelti lygioje vietoje.
Jokių dramų aš nekeliu. Tiesiog vardinu viską tikrais vardais. O kad ramu... Nepasakyčiau.
Mane nervina, kad jie slepia, kad tas omicron yra mažiau mirtingas. Sakau, apie tai kiekvieną dieną per LT žiniasklaidą teigia. Ji : aš LT žiniasklaidos neskaitau, nepasitikiu.
Visa oficiali informacija yra melas. Patikima informacija yra tik pletkai visokiose FB grupėse (dar ir parašyti su klaidomis - patikimiau ir nuoširdžiau atrodo, nei kažkokia knyginė kalba), šarlatanų kanalai Youtubėje, ir šiaip kaimynė Bronia ką pasakė išgirdusi iš kirpėjos, tas yra patikimiau, nei sisteminė žinĘsklaida.
Nu dar būna ir normali žiniasklaida. Pavyzdžiui, Respublika.
Comment