Parašė Stadionas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politika
Collapse
X
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Esu įsitikinęs, kad visi politikai yra narcizai laikantys rinkėjus žemesne kasta. Tik vieni moka laikyti liežuvį už dantų, kiti ne. Arba kai kurie tiesiog mano, kad švaistymasis matais patiks jų auditorijai ir atneš daugiau naudos nei žalos.
Comment
-
Esu įsitikinęs, kad visi politikai yra narcizai laikantys rinkėjus žemesne kasta. Tik vieni moka laikyti liežuvį už dantų, kiti ne. Arba kai kurie tiesiog mano, kad švaistymasis matais patiks jų auditorijai ir atneš daugiau naudos nei žalos.
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimąKubiliaus žymioji austerity politka yra stipriai kvestionuojama ir net pats EK ekonomikos vadas pasakė, kad tai buvo klaida, sukėlusi ne tik ekonominių, bet ir labai ryškių socialinių padarinių.
Galėsime daryti išvadas po kelių metų, bet jau dabar matome rekorinį dolerio nuvertėjimą ir rekordinę nacionalinę skolą. Visa tai sueina į ekonominio burbulo didėjimą, o jo pasekmės yra neišvengiama ekonominę krizė.Paskutinis taisė bimbam; 2021.11.30, 15:30.
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimą
Čia tie moka palaikyti liežuvį, kure savo rinkėjams pasiūlė apačių kandidatą?
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
Tipinis elitizmo bajeris. Blame-shifting'as.
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimąIr išvis, ponas Kubilius net nėra kažkoks super geras politikas. Visi jo nuopelnai - esą už krizės suvaldymą. Bet iš tiesų, jis tiesiog buvo paklusnus funkcionierius, be skrupulų ir be jokio kvestionavimo vykdantis pasaulio banko, EK ir kitų pasaulinių finansinių institucijų numestus nurodymus. Už tai, kad buvo geras šunelis, netgi buvo apdovanotas. Šiandien, Kubiliaus žymioji austerity politka yra stipriai kvestionuojama ir net pats EK ekonomikos vadas pasakė, kad tai buvo klaida, sukėlusi ne tik ekonominių, bet ir labai ryškių socialinių padarinių. Tai tiek to Kubiliaus ir gerumo.
Išvis, tie visi bujojantys pejoratyvūs epitetai kaip "runkelis", man kažkaip literatūriškai byloja apie artėjančius barbarų laikus. Kažkas tikrai nebegerai su visuomene, jei viešas įžeidinėjimas ir žeminimas yra laikomas stiprybe.
Tie žmonės yra tiesiog klaidingai informuoti ir, man atrodo, kad toks lyderis turėtų stengtis šitą klaidą ištaisyti, o ne pavadinti bukagalviais ir nusukti nugarą, nes toks požiūris yra mažų mažiausiai neproduktyvus. Ir, svarbiausia, kad tai yra užburtas ratas. Kai valdžia išsižada savo visuomenės, mes turime absurdiškai didelį nepasitikėjimą ja, tame tarpe ir skiepais, teisėsauga, ir t.t.
Todėl ir turime (ne vien lietuvoje) lyderių krizę, nes dabar yra ne lyderiai, o durų kilimėliai neturintys jokios pozicijos ir bandantys įtikti visiems. Prisiminkime kad viena iš pačių mėgstamiausių Šimonytės savybių ir buvo tai kad ji žodžių į vata nevoliojo.
- 2 patinka
Comment
-
Vėl tas pats. Nebūtina viskam įtikti, bet galima apseiti ir be kitų durninimo. Jei nedurninsi, gal ilgainiui ir į tavo nepatrauklius sprendimus pradės palankiau žiūrėti.
Ir net nemėgink galvoti, kad tu esi kažkuo geresnis už valytoją Onutę. Tai yra tiesiog žema. Onutė gali nežinoti tam tikrų dalykų (beje, jai ir nepriklauso, lygiai kaip ir tau; ir aš tikrai žinau, kad yra labai daug dalykų, kurių nežinai ir tu), bet Onutę galima apšviesti, įtikinti, kad dalykas yra reikalingas. Jei jau nebeina, tai tikrai neprotinga (smegenys naudojami ne pagal paskirtį) dar labiau Onutės siutinti beverčiais epitetais.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimąVėl tas pats. Nebūtina viskam įtikti, bet galima apseiti ir be kitų durninimo. Jei nedurninsi, gal ilgainiui ir į tavo nepatrauklius sprendimus pradės palankiau žiūrėti.
Ir net nemėgink galvoti, kad tu esi kažkuo geresnis už valytoją Onutę. Tai yra tiesiog žema. Onutė gali nežinoti tam tikrų dalykų (beje, jai ir nepriklauso, lygiai kaip ir tau; ir aš tikrai žinau, kad yra labai daug dalykų, kurių nežinai ir tu), bet Onutę galima apšviesti, įtikinti, kad dalykas yra reikalingas. Jei jau nebeina, tai tikrai neprotinga (smegenys naudojami ne pagal paskirtį) dar labiau Onutės siutinti beverčiais epitetais.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Socdemai yra Onutės partija, jie su ja elgęsi padoriai, nevadino durna, pamalonindavo kažkokia finansinė injekcija. Ar Onutė pasikeitė? ne Onutė tiesiog pabalsavo už Valstiečius ar Viktorą.
Toje pačioje TS-LKD ne kiekvienas puola burnot ant visų ir vadint durneliais. Kodėl koks Navickas ar Anušauskas taip nedaro? Nes yra intelektualus ir orus žmogus. Atsiminkim kaip prieš rinkimus ir pats Kubilius buvo užtildytas, kad tik vėl nelepteltų kokio klasikinio kubiliško pasakymo. Galų gale, yra minčių, kad gal net jis ir Juknevičienė ir buvo išsiųsti į EP, vien tam, kad duotų TS-LKD reitingams truputį atsigauti. Ir, matosi, kad Gabrielius kartais pacenzūruojamas viduje. Tokių pat akiplėšų moralistų yra ir pas valstiečius, bet ir tai, ne visi ten yra Karbauskiai ar Širinskienės.
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąOnutė valo tavo ofisą ir tu geriau džiaukis. Aišku galima surinkt Onutes, išvežt ir sušaudyt, nes blogai balsavo. Bet kas tada valys ofisą?
Comment
-
Nu nereikia. Aš apie ratus, jūs apie batus.
Toje pačioje TS-LKD ne kiekvienas puola burnot ant visų ir vadint durneliais. Kodėl koks Navickas ar Anušauskas taip nedaro? Nes yra intelektualus ir orus žmogus. Atsiminkim kaip prieš rinkimus ir pats Kubilius buvo užtildytas, kad tik vėl nelepteltų kokio klasikinio kubiliško pasakymo. Galų gale, yra minčių, kad gal net jis ir Juknevičienė ir buvo išsiųsti į EP, vien tam, kad duotų TS-LKD reitingams truputį atsigauti. Ir, matosi, kad Gabrielius kartais pacenzūruojamas viduje. Tokių pat akiplėšų moralistų yra ir pas valstiečius, bet ir tai, ne visi ten yra Karbauskiai ar Širinskienės.
- 1 patinka
Comment
-
mano ofisą greičiausia Olga ar Tamara valo, kuriai prie ruso buvo geriau nes pakako Rusų kalbos ir galėjo dirbti kokio univermago pardavėja. Ir Dar klausimas jei rusų kariai ateitų ką ji labiau palaikytų.
Liūdna, kai pas jaunus, energingus žmones toks destruktyvus požiūris.
- 1 patinka
Comment
-
na šita tema nukrypo, reziumuojant aš nesakau, kad ts viska daro teisingai, bet sakau, kad V. Landsbergio nemėgsta pagal apklausas 70 proc. pagal išsakytas čia mintis didesne dalimi dėl to, kad jis arogantiškas (po to Kubilių aptarėm), ir mano nuomone čia yra nesąmone, kad arogancija (arba juos iliuzija) yra tokia svarbi nuomones formavime apie politiką.
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimąToje pačioje TS-LKD ne kiekvienas puola burnot ant visų ir vadint durneliais.
Comment
-
mano ofisą greičiausia Olga ar Tamara valo, kuriai prie ruso buvo geriau nes pakako Rusų kalbos ir galėjo dirbti kokio univermago pardavėja. Ir Dar klausimas jei rusų kariai ateitų ką ji labiau palaikytų.Show must go von!
Comment
-
Gal TS-LKD liberalus sparnas ir būtų konservatyvūs vakarų Europos matais. Bet mūsų skalėję jie tikrai nėra konservatyvūs.
Nežinau ar vakarų Europoje taip jau gerai veikia jų konservatozmas kai praktiškai visur lenda naujos konservatyvios partijos kurios užpildo tą nišą.
Pas mus dar NS atitinka vakarietiškos kanonus. Tik jų nelaimei konservatoriai nėra pakankamai vakarietiški
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
O tai mes nesistengiame kuo greičiau ir kuo tvirčiau integruotis į Vakarus?Paskutinis taisė PoDV; 2021.12.01, 00:24.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKuo čia dėta 20 amžiaus pradžia, netyčia nesumaišyta su 21 amžium?
P.S. Trumpą vertinu kaip tiesiog įdomią asmenybę, pvz. susigriebėm kas liečia NATO, nors bendrai jis man kažkokios svetimos natūros, man labiau patinka tylūs ir ramūs (tiesiai į problemos šerdį gebantys nusitaikyti) technokratai, bet čia aš apie savo jauseną kalbu, ne apie patį žmogųPaskutinis taisė PoDV; 2021.12.01, 00:33.
Comment
Comment