Šiaip aš labai abejoju anūko šviesia ateitimi politikoje, po tai kai senelis paliks šią ašarų pakalnę. Gali būt, kad delfistams nieko nereikės nei banint, nei kancelint. Gausis viskas naturaliai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politika
Collapse
X
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
Na pattern'asBet šiaip kažkada Landsbergis, Jelcino laikais su Rusija labai draugavo. Kai iškilo Putinas, Landsbergis jau nebebuvo toks reikšmingas, tai kažin ar jau labai svarbu buvo diskredituoti individualų asmenį. Visą TS-LKD gal labiau, kuomet jie ėmėsi energetinės nepriklausomybės vystymo, kas labai nepatiko Kremliui. Kitavertus, ir kitose partijose buvo labai vokalių atsiribojimo nuo Rusijos palaikytojų. Man rodos, jei jau Kremlius joja, tai dažniausiai joja ant visos Lietuvos valdžios.
Konservatoriai yra vienareikšmiškai labiausiai anti-sovietinė, anti-putiniška, stabiliausia, sisteminė ir pro vakarietiška partija. Todėl Rusijai ją diskredituoti yra naudinga. Populizmas (kas yra naturalus reiškinys) kremliui yra labai naudingas nes puola valstybės demokratines institucijas ir pro vakarietiškas pozicijas, todėl kremlius per savo propagandą pila žibalą į ugnį, kuria ir palaiko populistinius judėjimus. Taip ir atsiranda tokie straipsniai.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąŠiaip aš labai abejoju anūko šviesia ateitimi politikoje, po tai kai senelis paliks šią ašarų pakalnę. Gali būt, kad delfistams nieko nereikės nei banint, nei kancelint. Gausis viskas naturaliai.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
o kas iš TS liks? Šimonytė nepartine, Kubilius Ko arba pensijoje arba netoli to. Kasčiūnas? tai tada 5 proc. partija lieka.Show must go von!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimą
MElEjardą kartą geriau kaip nors prikviest Šimonytę, nei turėt Kasčiūną , Saudargą, ar Majauską (žiūriu jaunesnius).
Comment
-
Ne, čia man asmeniškai ryškiausi šitie, juos ir stebiu bene daugiausiai iš šios partijos. Taip, ir Sinicą. Man jie atrodo kur kas aiškesnių ir tvirtesnių politinių pozicijų nei Gabrielius. Aišku nebūtinai tos pozicijos teigiamos. Šimonytės manau reiktų partijos sucementavimui ir išgryninimui.Show must go von!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąNe, čia man asmeniškai ryškiausi šitie, juos ir stebiu bene daugiausiai iš šios partijos. Taip, ir Sinicą. Man jie atrodo kur kas aiškesnių ir tvirtesnių politinių pozicijų nei Gabrielius. Aišku nebūtinai tos pozicijos teigiamos. Šimonytės manau reiktų partijos sucementavimui ir išgryninimui.
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąMElEjardą kartą geriau kaip nors prikviest Šimonytę, nei turėt Kasčiūną , Saudargą, ar Majauską (žiūriu jaunesnius).
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąO kas blogai su Kasčiūnu? Žiūrėjau laidą su juo, labai protingai pasirodė.
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimąKasčiūno praeitis labai linksma. Sako žmonės keičias, bet nežinau, labai jau radikalus tas jo pokytis būtų
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
gal galit man pakankamai jaunam paaiškint, kodėl dalis visuomenes taip nemėgsta V. Landsbergio?
O rimtai tai runkeliai nekenčia valdžios žmonių kurie sako teisybę tiesiai į akis, nevynioja šūdo į vatą. Atsimenu buvo toks premjeras Abišala, tai bobos pas mane darbe net kratydavosi iš pykčio, kai jis sakydavo kad kainos kils ir bus sunkūs laikai.Paskutinis taisė gerietis; 2021.11.28, 19:11.-
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimą
Pagrindinė priežastis turbūt buvo jo arogancija.
-
- 1 patinka
Comment
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimąTaigi kolūkius sugriovė, už ką jį mylėti?
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimągal galit man pakankamai jaunam paaiškint, kodėl dalis visuomenes taip nemėgsta V. Landsbergio?
Не важны нам беды русские,
а Лансбергис и Прунскене
Мы их, сдохнем, не отпустим.
На миру красна нам смерть
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimąBet toks Kubilius tai stačiai visus bukagalviais laiko.
Juk Renkam į seimą visokius Gražulius, Kepenius, Ąžuolus. Tai argi ne bukagalviai?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Juk Renkam į seimą visokius Gražulius, Kepenius, Ąžuolus. Tai argi ne bukagalviai?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Konkrečiai apie Gražulį... Visokiem proto bokštam kaip Kubiliai ir Juknevičienės reiktų pas jį užsisakyti kursus kaip n metų būti vis išrenkamam. Marketingo genijus.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Sakai Kubiliui irgi reikia nesantuokinio vaiko su žuvų pardavėja?
Comment
Comment