Parašė MedinisStrazdas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politika
Collapse
X
-
Parašė bimbam Rodyti pranešimąApie ką jūs kalbate?? Aš esu antipolitiškas. Populizmas man yra priešingybė. Populizmas yra prieš principus. Populizmas yra demokratijos vaisius, lengviausias ir natūraliausias karjeros politiko kelias. Populizmas yra kai pasisakai už tokią politiką, kurią lengviausia įtikinti liaudžiai
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąO jus esat protingesnis už vidutinį liaudės atstovą todėl esat populizmui atsparus?
Užteks. Ne ta tema ir 99% beviltiška diskusija.
Comment
-
Parašė bimbam Rodyti pranešimąApie ką jūs kalbate?? Aš esu antipolitiškas. Populizmas man yra priešingybė. Populizmas yra prieš principus. Populizmas yra demokratijos vaisius, lengviausias ir natūraliausias karjeros politiko kelias. Populizmas yra kai pasisakai už tokią politiką, kurią lengviausia įtikinti liaudžiai
O šiaip tai labai siaurai žiūrite į populizmą.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Nausėda prieš 3-4 dienas išstojo: segregacijos (sakė- galimybių) pasas nebeskatina skiepijimosi.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Dar būtų gerai, kad jis bent kažką konstruktivaus pasiulytų.
Tik ne pulti ant kelių prieš Lobovą, kaip tas reikalavo.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
O dar geriau - jeigu padarytų.
Tik ne pulti ant kelių prieš Lobovą, kaip tas reikalavo.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Na Nausėda dabar elgiasi vienas prie vieno kaip Tomaševskis, tik mažuma kitą (nors tarp nepasiskiepijusių apie 30 proc. lenkai/rusai).
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Nieko nuostabaus, nes turi bendras vertybes, kaip išaiškėjo po rinkimų. Gerai, bent kad kol kas požiūris į "rytų partnerius" skiriasi. Ir, pastebėkim, Tomaševskis beveik dingo iš viešos erdvės (ką tai galėtų reikšti?).
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Nausėda prieš 3-4 dienas išstojo: segregacijos (sakė- galimybių) pasas nebeskatina skiepijimosi.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąIr, pastebėkim, Tomaševskis beveik dingo iš viešos erdvės (ką tai galėtų reikšti?).
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąBet netgi ideologija turi turėti kažkokią bent minimalią logiką.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąVisos dešiniosios ideologijos yra tikrai paremtos geležine logika, o visos centrinės ir kairiosios ideologijos yra paremtos idiotizmu.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąAdolfui linkėjimai
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąJis buvo nors ir dešinysis, bet vistiek marksistas, t.y. kairuolis.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąkaip suprantu savo žodžiuose nematot loginių klaidų?
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Nacional socializmas - kairė ar dešinė?
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąNacional socializmas - kairė ar dešinė?
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąHitleris buvo ultra nacionalistas, t.y. kraštutinis dešinysis.
Comment
Comment