Parašė sankauskas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politika
Collapse
X
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Tai neoliberalizmas (nepainioti su liberalizmu, ar tuo labiau - libertalizmu) ir buvo pradžioje sumąstytas kaip priešnuodis ekonominėms-finansinėms krizėms. Bet pasaulis per 100 metų "kažkiek" pasikeitė.
Comment
-
Guoga: Ramūnas su Saulium daro tai, ko konservatoriams padaryti nepavyko
Aš žinau, kad dabar Andrius Tapinas ateina į politiką, manau, gal dabar bus laikas, kad žurnalistai ateis ir kažką gero padarys politikoje. - Jūs konkrečiai tą žinote, kad jis kažkur eis? - Aš konkrečiai žinau, kad jis kalbina žmones ir jis kuria savo partiją.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=79352599
Comment
-
Vytautas Matulevičius. Avinėlių tylėjimas
Kaip jau buvo skelbta, vyriausybinė Jungtinių Valstijų Helsinkio komisija, vadovaujama senatoriaus Roger'io F. Wicker'io ir kongresmeno Christopher'io H. Smith'o, surengė klausymus, skirtus Neringos Venckienės bylai. Klausymams pirmininkavo JAV Kongreso Atstovų rūmų narys Randy Hultgren'as.
Dviejų šalių santykiuose tai buvo precendento neturintis įvykis: dar niekuomet mūsų artimiausios sąjungininkės vyriausybė nebuvo taip akivaizdžiai susirūpinusi žmogaus teisių būkle Lietuvoje, kad net skyrė tam specialų autoritetingos komisijos posėdį.
Comment
-
Juozo Urbšio išpažintis švedų diplomatui: „1940-aisiais pasipriešinimas jau nebuvo įmanomas“
Švedų diplomato Larso Peterio Fredeno atsiminimuose apie jo veiklą Baltijos valstybėse 1989–1991 metais užfiksuotos pašalinio stebėtojo įžvalgos ir liudijimai. Vienas toks – unikalus pokalbis su 94 metų sulaukusiu tarpukario Lietuvos užsienio reikalų ministru Juozu Urbšiu.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąVytautas Matulevičius. Avinėlių tylėjimas
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/ringas/pol....d?id=79326529
- 1 patinka
Comment
-
Gavo lenkai vienuolyną už ačiū, pramėtė nuomininkus ir dejuoja, kad nesurenka lėšų. Tai kaulija iš valstybės. Valdžia turbūt svarstys ir sukrapštys, nes Lenkija strateginė partnerė.
Vienuolyną Vilniaus centre atgavę pranciškonai Vyriausybės prašo 5 mln. eurų renovacijai
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/verslas/naujien...1049434?copied
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąTai puiku, sukurs Armonaitė ir Šimašius naują korumpuotą partiją, už kurią bus galima normaliai korumpuotai balsuoti. Aš jau pardaviau savo balsą, o jūs?If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąTai puiku, sukurs Armonaitė ir Šimašius naują korumpuotą partiją, už kurią bus galima normaliai korumpuotai balsuoti. Aš jau pardaviau savo balsą, o jūs?Paskutinis taisė Lettered; 2018.11.02, 12:37.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Aš irgi balsuočiau už Šimašiaus, o ne Gentvilo liberalus, bet apskritai, ar ne per daug Lietuvai bus liberalių partijų? Manau reikia jiems visiems susivienyti, kaip kažkada buvo viena partija Lietuvos liberalų sąjunga. Partijos, sukurtos ne dėl idėjų, o dėl vieno ar kelių žmonių asmeninių ambicijų (kad ir kokie geri tie žmonės bebūtų), nelabai turi perspektyvos.
Comment
-
Jei Gentvilas tikras liberalas, tuomet putinas tikras demokratas. Gerai pasake Jastramskis siandien :
Remigijus Šimašius ir Aušrinė Armonaitė pasitraukė iš Liberalų sąjūdžio.
Jeigu partijai de facto dar ne RIP, tai liberalizmui joje tikrai.
Comment
-
Parašė liux Rodyti pranešimąmano požiūriu, Gentvilas tikras liberalas. Ir kad tik daugiau tokio sveiko proto žmonių seime būtų.Paskutinis taisė John; 2018.11.02, 19:52.
- 1 patinka
Comment
-
Sitas irgi, tarp ikureju. Eugenijus irgi nebuvo "v kurse". Tai jei nesupranti, kas vyksta uz nugaros, tai lipk nuo backos. Taciau lipt jis nenori. Tai ir grauzkis dabar dantimis i graba. Gentvilas niekad man nepatiko. Chitrazopas populistas, daug ir tusciai stenantis apie nieka.
Kaip matyti iš viešai prieinamos Š. Gustainio pajamų deklaracijos, iš „MG Baltic“ bendrovės „Alfa savaitė“ politikui buvo išmokėti 48 tūkst. eurų.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=74492216
- 1 patinka
Comment
-
mano požiūriu, Gentvilas tikras liberalas
Manau reikia jiems visiems susivienyti, kaip kažkada buvo viena partija Lietuvos liberalų sąjunga.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąDabar Eugenijus gales ramiai i partija ir Komski pasiimti. Ir Bradauska. Ir ka tik nori. Ir persivadint i kietesni pavadinima. Kaip Zirinovskio partija - LIBERALDEMOKRATAI.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Liberalams byrant į paviršių išplaunama dar daugiau š. Straipsnio tikslas turbūt nusitempti žemyn ir Šimašių.
Vilniuje – smegenų ploviklio pėdsakas: jis veda į Liberalų sąjūdį ir R. Šimašiaus rinkimų štabą
Dabartinis Liberalų sąjūdžio vadovas Eugenijus Gentvilas „Lietuvos rytui“ tvirtino apie sutartį su britų konsultantais išgirdęs tik prieš kelias dienas vykusiame partijos valdybos posėdyje.
https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/...staba-8102486/
Comment
Comment