/\ Darius Udrys?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politika
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąUdriusParašė Creatium Rodyti pranešimą/\ Darius Udrys?
Ar mes apie Darių Udrį kalbam ar jį galima rasti šiame forume?Paskutinis taisė Klausimelis; 2017.10.13, 19:55.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąJurai?
Comment
-
Parašė Klausimelis Rodyti pranešimą
Jeigu "Jurai?" yra parašyta man, nelabai suprantu ką tas kodinis žodis reiškia.
Comment
-
Parašė Klausimelis Rodyti pranešimą
Jeigu "Jurai?" yra parašyta man, nelabai suprantu ką tas kodinis žodis reiškia.
Pirmas straipnis Google mini, kad Darius Udrys kuria naują politinį judėjimą "Už pažangą".
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Juras vedė tokią laidą "Klausimėlis"
Pirmas straipnis Google mini, kad Darius Udrys kuria naują politinį judėjimą "Už pažangą".
Yra mane asmeniškai kartą apgavęs, bet nenoriu išsiplėsti nes iškart bus aišku kas aš toks.
O jeigu neišsiplėčiant po asmeniškus dalykus – užtenka pažiūrėti į jo tragišką vadovavimą Go Vilnius, ar pasiekimus Liberalų Sąjūdyje ir siūlyčiau jį laikyti kiek įmanoma toliau nuo bet kokio valstybei svarbaus posto...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą/\ Darius Udrys?
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimą
Maišote vardą su pavarde.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
Sarkazmas toks. Bet mentalitetas panašus.
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimąUdrius nemėgsta liberalo Udriaus ?Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąniekas nemegsta
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
t.y. visi nemėgsta bet ko, kur minimas Vilnius?
Bet jei man labiau patinka Žalgirio žaidimas nei Ryto ar klubų judesys Kaune nei Vilniuje tai ar ką pakeis?
Ir Pasha ir Exit Vilniuje užsiraukė, nelabai kas liko.
Vis tiek sąmokslo teorijų prigalvos...Paskutinis taisė Arunasx; 2017.10.13, 23:02.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąIr Pasha ir Exit Vilniuje užsiraukė, nelabai kas liko.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Vilniečiai labiau mėgsta kultūrą, o klubuose bumčikai ir girtų bei apsinarkašinusių taškymasis jiems nelabai įdomus. Įdomiau koncertas ar renginys, ar tiesiog baras. Ką daugiau klube veikti, negi šokti visą laiką? Pasikalbėti neišeis, pažiūrėti į ką ten? Valgyti neina, muzika bumbum... Arba tau turi būti iki 25 metų, arba gana girtas.
Comment
Comment