Parašė senasnamas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politika
Collapse
X
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąKremliui lygiai taip pat gali būti naudingi ir Europą siaubiantys potvyniai, migrantai ar kokie nors referendumai (pvz., Anglijos). Bet tai nereiškia, kad kremlius viską ir organizuoja.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąrusija kažkodėl nusprendė, kad Vakarai yra jos priešas (kodėl - man šiek tiek keista). Todėl šika kur tik gali ir kaip gali.
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąna ne rusija, o kremlinai
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąAr Europoje išvis įmanomas opozicijos, kuri nebūtų siejama su kremliumi, egzistavimas?
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąrusija kažkodėl nusprendė, kad Vakarai yra jos priešas (kodėl - man šiek tiek keista). Todėl šika kur tik gali ir kaip gali.Paskutinis taisė Lettered; 2016.06.09, 18:11.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTai kad būtent, kad vieną dieną nusprendė, o paskui (dabar jau +-15 metų) po truputį tą implementino - naikino spaudos laisvę, zombino visuomenę ir t.t.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTai kad būtent, kad vieną dieną nusprendė, o paskui (dabar jau +-15 metų) po truputį tą implementino - naikino spaudos laisvę, zombino visuomenę ir t.t.Paskutinis taisė John; 2016.06.09, 18:18.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąBet nusprendė ne visa šalis, o Kremlius, pasinaudojęs aplinkybėmis kaip finansinė krizė ir pan.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTai tiesiog tos šalies bruožas. Rusija yra civilizacijos atšaka, kurios neturėjo būti. Kaip civilizacinė aborto liekana. Dėl to dabar neturi savo vietos po saule. Kaip vienakojė Varna, kuri nori būti kaip erelis t.y. kaip Amerika.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNėra jokia civilizacijos šaka, realiai tos pačios Vakarų šakos atšakėkė, tik labiau atsilikus, viskas paprasta čia ir žemiška.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNėra jokia civilizacijos šaka, realiai tos pačios Vakarų šakos atšakėkė, tik labiau atsilikus, viskas paprasta čia ir žemiška.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTai aš tą ir turiu omeny. Nepilnavertė ir išsigimusi Europos civilizacijos atšaka, kuri per kažkokią klaidą neišnyko evoliucijos eigoje.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTai aš tą ir turiu omeny. Nepilnavertė ir išsigimusi Europos civilizacijos atšaka, kuri per kažkokią klaidą neišnyko evoliucijos eigoje.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąŠiaip tai Azijos civilizacijos atšaka, katra išsikirto langą į Europą...
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąMokslo, sporto ir kulturos srityje lenkia Lietuva sviesmeciaisAš neliūdnas - aš blaivus
Comment
Comment