Parašė Eidvis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politika
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąApie tai ir kalbu, kad nėra dar jokių teismų sprendimų ar procesų ir nereiktų skubėti etikos komisijos išvadų vertinti kaip blogų, nes tiesiog nepatinka.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąPolitikų politinė atsakomybė seniai yra - rinkimai. Reguliarūs, laisvi, demokratiški rinkimai.
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąbesivystančiose šalyse nebent... normalioje šalyje užtenka ir mažesnių skandaleliu, kad politikas atsistatydintų ir pamirštų politinę karjerą, nes tokiam dalyvavimas rinkimuose būtų tik laiko gaišimas. mūsuose dar galima vaidinti, kad rinkimai parodys kas ir kaip, bet tik todėl, kad tie besivystantys ir esames, bet ar norime tokie ir likti?Paskutinis taisė Lettered; 2016.03.17, 16:56.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąPolitikų politinė atsakomybė seniai yra - rinkimai. Reguliarūs, laisvi, demokratiški rinkimai.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąTai kad išvadų nėra, nei gerų, nei blogų. Nes komisija Malinausko ir socdemų ministrų netiria. Ir tada man ima atrodyti, kad jie iš manęs tyčiojasi, nes čia yra išvis, kaip ir visa ta istorija.Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąMan įdomu, tai jeigu dabar išaiškėtų, kad koks ministras bendravo su Rusijos spec. tarnybomis, būtų paviešinti jų pokalbiai, kur ministras konkrečiai įsipareigoja atlikti tam tikras zadanijas, tačiau nebūtų pagautas gaunant kyšį, ko pasekoje nebūtų teisinio pagrindo bylai, tai irgi sakytumėt - viskas tvarkoj teisiškai.
O jeigu žmogus nenori, kad valdžioje neatsidurtų negeri žmonės, tegul organizuoja savo partiją, laimi rinkimus ir sąžiningai valdo šalį/miestą/rajoną.Paskutinis taisė Aleksio; 2016.03.17, 17:23.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPažiūrėkit, kokie skandalai Prancūzijoje ar Italijoje su visokiais Berluskoniais ar Sarkozy, mūsiškiai skandalai palyginus tėra audra vandens stiklinėje.
Berluskonis nuteistas, Širakas nuteistas, ateis ir Sarkozy eilė, jei tik yra už ką.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTaip, tik jį išrinkę rinkėjai turi teisę pasakyti jam "viso gero". Tai yra demokratija.
O jeigu žmogus nenori, kad valdžioje neatsidurtų negeri žmonės, tegul organizuoja savo partiją, laimi rinkimus ir sąžiningai valdo šalį/miestą/rajoną.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąKaip jį išrinkę rinkėjai gali jam pasakyti 'viso gero'? Atšaukti savo balsus?
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTaip, rinkėjams turi būti suteikta galimybė atimti įgaliojimus iš savo atstovo jo kadencijos metu.
Comment
-
D.Grybauskaitė: Lietuva pradeda strigti savo reformų nevykdymo procese
Taip, aš ir dar septynios valstybės pasirašėme šį laišką EK vadovui ponui Jeanui-Claude'ui Junckeriui.
Lietuva tai aš .
Comment
-
Dar šiek tiek apie tyčiojimąsi iš rinkėjų. Įsiskaitykite lėtai, neskubėdami, pajauskite kiekvieną siužeto vingį. Verkia mano širdis, kur ritasi Lietuva. Prieš 10-15 metų pagrindinis nusipelnęs Lietuvai būtų trumpai ir aiškiai pasakęs "viskas teisėta", ir tiek žinių, o dabar kažkokius cirkus išdarinėja.
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...ate-500-597113
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąD.Grybauskaitė: Lietuva pradeda strigti savo reformų nevykdymo procese
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...cese-56-597161
Lietuva tai aš .
Comment
-
Tai yra politinis humoras, nebūtina taip jautriai reaguoti. Jei būtų pasakyta: Lietuva ir dar septynios valstybės, tada humoro nebūtų .
O nepagalvojot, kad dabartiniai skandalai ir priekaištai "vyriausybė bloga" yra susiję su artėjančiais rinkimais? Tai nereiškia, kad vyriausybė yra gera bei dirba nepriekaištingai, tačiau kai teisėsauga suaktyvėja būtent prieš rinkimus, tai kvepia politikavimu. Jei dirbtų nuolat, daugelis probleminių politikų apie valdžią net nesvajotų.Paskutinis taisė senasnamas; 2016.03.18, 11:08.
Comment
-
Partijos dairosi naujų veidų: taikiklyje – B. Vanagas
LRT.lt žiniomis, TS-LKD į būsimus Seimo rinkimus norėtų žengti su vienu žinomiausių šalies lenktynininkų Benediktu Vanagu.LRT.lt vasario pabaigoje skelbė, jog Liberalų sąjūdis (LS) savo gretose per rinkimus nori matyti LRT TELEVIZIJOS žurnalistę Editą Mildažytę.
Ar tai nėra populizmas?
Comment
-
Is Vanago FB:
Širyt nustebino 2 žinios.
Pakilusi temperatūra bei naujiena apie mano ėjimą į politiką.
Net pasižiūrėjau, ar ne Balandžio 1'oji
NETURĖJAU ir NETURIU plano dalyvauti LR Seimo rinkimuose.
Tikiuosi, tai aiškus atsakymas?
Galiu būti daug naudingesnis ten, kur esu.
Ateičiai turiu daug įdomių planų, kuriais džiaugsimės drauge wink emoticon
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąO nepagalvojot, kad dabartiniai skandalai ir priekaištai "vyriausybė bloga" yra susiję su artėjančiais rinkimais? Tai nereiškia, kad vyriausybė yra gera bei dirba nepriekaištingai, tačiau kai teisėsauga suaktyvėja būtent prieš rinkimus, tai kvepia politikavimu. Jei dirbtų nuolat, daugelis probleminių politikų apie valdžią net nesvajotų.
Comment
Comment