Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politika
Collapse
X
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNa, situaciją reikėtų vertinti kiek kitaip galbūt. Lietuvai trys liberalios partijos - gerokai per daug. Nuo to kenčia jos pačios. Dvi - jau visai nieko, jeigu viena bus visai liberali, o kita - pusiau liberali (aka Zuoko minimas atsakingas liberalizmas).
Žiūrint į ateitį, tai jeigu per 5 metus neatsiras koks nors idėjinis lyderis Lietuvos politikoje, po 5 metų vykstančiuose rinkimuose Zuokas gali sulaukti gerokai daugiau palaikymo, o galbūt būti vienintelis normalus kandidatas (lyginant su dabartiniais Balčyčiais, Tomaševskiais ir Paulauskais). Žinoma, labai tikėtina, jog 2019 metais kandidatuos net 2 liberalai (Masiulis ir Zuokas). O gal dar kokie konservatoriai iškels Degutienę arba jaunesnįjį Landsbergį.Paskutinis taisė Lettered; 2014.05.15, 10:25.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąManau ir taip aišku buvo, kad uždraudus įmonėms remti partijas, įmonės ras būdų kaip paremti partijas ir pasiekti savo politinių tikslų.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Kaip supratau, nepilnamečiams uždraudė pirkti kavą ir arbatą. Coffe inn jaunimą pakeis brandūs žmonės, o tėvai kavos į parduotuvę turės nueiti nusipirkti patys. Kavos automatų savivinkai turės arba primontuoti kokius tapatybės kortelių skaitytuvus arba prie kiekvieno po darbuotoją, tikrinantį amžių (bus kur įsidarbinti atleistoms Coffe inn baristoms ).
"Psssst, dėdę, gal galit nupirkti vidutinę cafe latte?"
http://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/...lnameciams.htmPost in English - fight censorship!
Comment
-
Kandidatas i prezidentus su savo chebryte... kazkoks košmaras butu!
Z.Balčytis su V.Uspaskichu juokavo ir kartu kėlė šampano taures
http://tv.lrytas.lt/?id=13998727991398062601Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Kai tapo netinkamas konservatoriams, tapo tinkamas senamnamui
Kandidatas i prezidentus su savo chebryte... kazkoks koshmaras butu!
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąMan jis pasidarė įdomus, kai buvo išmestas iš posto už kaltinimus, kurie vėliau pasirodė iš piršto laužti.
.
Comment
-
Tačiau mano nuomone jis yra elementariai pernelyg kvailas būti Lietuvos Respublikos Prezidentu.
Ir yra kandidatas, kuriam teistas asmuo plekšnoja per petį.Paskutinis taisė senasnamas; 2014.05.15, 19:51.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąO teismo procesas suaktyvėjo tik po sėkmingų Seimo rinkimų. Jei Darbo partija būtų surinkusi tiek, kad nepretenduotų į jokias koalicijas, jos buhalterija niekam nerūpėtų.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąIr yra kandidatas, kuriam teistas asmuo plekšnoja per petį. Dar man patiko Butkevičiaus elgesys, kai kvietė prisėsti prie stalo su Uspakichu, Balčyčiu ir Bradausku.
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąYra kandidatė, kuri nei geria, nei apskritai bendrauja .Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąAr teisėsauga visada laukia senaties termino ir tik jam priartėjus ima dirbti?
Comment
-
Tai ką, artėjant rinkimams į Europos parlamentą teko išstudijuoti dviejų man imponuojančių partijų sąrašus - Liberalų sąjūdį bei TS-LKD. Pirmasis mane nuvylė, nes vienintelis P. Auštrevičius vertas mano dėmesio, o dar kai pamačiau tarp kandidatų tėvo ir sūnaus tandemą, tai apsisprendžiau, kad Gentvilų šeimos ten matyti nenoriu.
Atkritimo būdu liko vienintelė partija iš pateiktųjų, bent Saudargų šeimynėlė turėjo supratimo ir nepateikė savo kandidatūrų kartu, tas džiugina, blaivus protas šioje partijoje tikrai yra
Dėl G. Landsbergio, tai vienareikšmiškai, ateinančius penkerius metus, savo gebėjimus turėtų Lietuvoje rodyti. Tačiau tikrai suprantu, kad į Parlamentą jis pateks, pirštais rodyti nereikia kodėl.Paskutinis taisė Irma; 2014.05.21, 15:26.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąTai ką, artėjant rinkimams į Europos parlamentą teko išstudijuoti dviejų man imponuojančių partijų sąrašus - Liberalų ir centro sąjungos bei TS-LKD. Pirmasis mane nuvylė, nes vienintelis P. Auštrevičius vertas mano dėmesio, o dar kai pamačiau tarp kandidatų tėvo ir sūnaus tandemą, tai apsisprendžiau, kad Gentvilų šeimos ten matyti nenoriu.
Atkritimo būdu liko vienintelė partija iš pateiktųjų, bent Saudargų šeimynėlė turėjo supratimo ir nepateikė savo kandidatūrų kartu, tas džiugina, blaivus protas šioje partijoje tikrai yra
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNa, kiek teko girdėti šis ponulis nupirko motinai butą senamiestyje virš restorano ir paskui restoraną teko uždaryti, gadino aplinką motinai. Kaip tai reiktų pavadinti?
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąAr tas betautis Europos federalistas, "išsiderėjęs" atominės elektrinės uždarymą?Paskutinis taisė Irma; 2014.05.21, 11:41.*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment