Tokie kaip Ulevičius?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politika
Collapse
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąTokie kaip Ulevičius?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąNe juose esmė, o tame iš kur V.U. atsirado, ir kodėl jis didžiojoje politikoje.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąAtsakymas į šį klausimą Maskvoje.
Kitaip V.U. jau seniai čia nebūtų. Nebent yra kitas įtakingas "stogas" Lietuvos saugumo ir politinėse struktūrose. Manau, kad svarbios medžiagos yra, bet kaip visada jai "neduodama eiga".
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąMatyt žemesnio intelekto lygio jaunosios kartos ekonomisto Tautvydo Marčiulaičio komentaras:
http://www.pinigukarta.lt/blog/ekono...us-ar-darvinas
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąNe. Mes gi ne politikai
Comment
-
Parašė rimgis Rodyti pranešimąPaskaičius pasisakymus toks įspūdis susidaro... Gerai, netrukdysiu
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąIškalbinga lankytojų apklausa politiškai neutraliame, ekonomikos naujienų puslapyje:
http://www.vz.lt/rinkimai/zaidimas/b...s-apzvalga.phpPaskutinis taisė Grillz; 2012.11.08, 15:02.
Comment
-
Žinoma Čikupakai, geriau vaidint erelį ir visai įmanomais būdais rodyt savo ragus, tuo pačiu gaut brangiausias dujas Europoje. Žinoma męs sau galim tai leist. Mes gi labiausiai progresuojantys Europoje. O šitas Butkevičiaus pareiškimas reiškia nieko kita kaip, Rusų tankų įvedimą į Lietuvą, Čikupako staigią deportaciją iš šalies ir Lietuvos grįžimą į tarybų sąjungą )) Čikupakai, jis ir man žinok atrodo, kaip slaptasis užsimaskavęs agentas... Norėjau paklaust, ar dar yra Lietuvoje tokių bukaprotiškai mąstančių žmonių kurie tiki, kad dar gali būti kažkokia grėsmė iš Rusijos? Arba kitaip sakant, ar dar yra tokių kurie tiki Lansbergio plepalais?Paskutinis taisė Grillz; 2012.11.09, 10:13.
Comment
-
Grillz - nepatikėsi, yra ir tokių žmonių, kurie Landsbergio kalbas priima rimtai ir jomis tiki bei pasitiki (aš iš tų "ligonių").
Man įdomu, ar daug dar Lietuvoje tokių naivių žmonių, kurie mano, kad Rusija - geraširdis pliušinis pūkuotas meškiukas, kurio pūkus įnirtingai įsikibę taršo tokie aštriadančiai lietuviškai latviški pudeliai ir eeestiški koviniai vėžliai. Rusija - mūsų priešininkas jau kelia šimtus metų. C'mon, jie visą laiką bandys mus "suvirškinti", tik priemonės dabar yra kitos. Pavyzdžiui, išlaikyti savo rankose energetikos kontrolę. Tuo pačiu kontroliuoti pramonę. Užlenksi pramonę - kas iš Lietuvos liks?Birth, school, METALLICA, death
Comment
-
Parašė Simex Rodyti pranešimąGrillz - nepatikėsi, yra ir tokių žmonių, kurie Landsbergio kalbas priima rimtai ir jomis tiki bei pasitiki (aš iš tų "ligonių").
Man įdomu, ar daug dar Lietuvoje tokių naivių žmonių, kurie mano, kad Rusija - geraširdis pliušinis pūkuotas meškiukas, kurio pūkus įnirtingai įsikibę taršo tokie aštriadančiai lietuviškai latviški pudeliai ir eeestiški koviniai vėžliai. Rusija - mūsų priešininkas jau kelia šimtus metų. C'mon, jie visą laiką bandys mus "suvirškinti", tik priemonės dabar yra kitos. Pavyzdžiui, išlaikyti savo rankose energetikos kontrolę. Tuo pačiu kontroliuoti pramonę. Užlenksi pramonę - kas iš Lietuvos liks?
Comment
-
Parašė Grillz Rodyti pranešimąNorėjau paklaust, ar dar yra Lietuvoje tokių bukaprotiškai mąstančių žmonių kurie tiki, kad dar gali būti kažkokia grėsmė iš Rusijos? Arba kitaip sakant, ar dar yra tokių kurie tiki Lansbergio plepalais?
Grėsmės buvo galima nejausti tada, kai Kremliuje sėdėjo Jelcinas. Jei ne jis, Lietuva dabar būtų panaši į kokią Padniestrės "respubliką".
Comment
-
Primenu, mus saugo daugybe sutarčių su Nato, ES ir kitomis organizacijomis. Negi jūs rimtai tokie naivūs ir tikite, kad gali kilt kažkokių tai neramumų?Paskutinis taisė senasnamas; 2012.11.09, 13:02.
Comment
-
Parašė Grillz Rodyti pranešimąNorėjau paklaust, ar dar yra Lietuvoje tokių bukaprotiškai mąstančių žmonių kurie tiki, kad dar gali būti kažkokia grėsmė iš Rusijos?
Beje, šiuolaikiniai karai dažnai vyksta be tankų, lėktuvų, laivų ir armijų divizijų. Pakaks užuominos, ar kaip 5-ių metų vaikui pirštais aiškinti?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
Comment