Aš manau, kad išsilavinę būtinai turėtų žiūrėti lietuviškus serialus ir klausyti lietuviškų gumoristų
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politika
Collapse
X
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąO aš manau, kad pakeliui. Tai kuris dabar sako tiesą?Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
-
Parašė Combat Rodyti pranešimąPamatysime už kokių 3 - 4 metų.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąBet ir prieš 3-4 metus spėju panašiai kalbėjai?Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąPala pala, gal kažkas pasikeitė ir aš pražiopsojau. Ta pati JAV ir dalis ES valstybių NEPRITARĖ Mistral pardavimui Rusijai, todėl Sarkozy rado kompromisą — parduos 3 ar 4 laivus, tačiau visiškai be ginkluotės, populiariai kalbant parduoda rėmą ir variklį, o visą navigaciją ir ginkluotę rusai turės pasigaminti/nusipirkti ir susimontuoti patys. Tokia situacija apramino net labiausiai dėl šio sandorio išsigandusią Gruziją, nes užtruks ne tik sandėrio įgyvendinimas, bet ir įrangos montavimas (laivo apginklavimas). Taigi tiek Gruzija, tiek Baltijos šalys bent jau laimėjo laiko. Jeigu Baltijos šalys +- jaučiasi ir taip saugios po NATO skėčiu, tai Gruzijai reikia greitai mąstyti. Greičiausiai Gruzija arba pirks karinių laivų, arba gaus jų dovanų iš jai palankios valstybės.
O kas dėl Rusijos šiknos kandžiojimo, tai neblogai pastaraisiais metais tą „darbą“ atliko Norvegija ir iki ekonominės krizės Lenkija. Beje, neretai mėgėjas kąsti Kremliui į kumpius yra pats Batka Lukašenka.
Париж продаст России вертолетоносец «Мистраль», правда, без вооружений, а Москва в обмен, скорее всего, поддержит санкции против Ирана. После переговоров с российским президентом Дмитрием Медведевым французский глава государства Никола Саркози выступил с сенсационным заявлением — Франция вслед за Италией поддержала отмену виз для России в Евросоюз.
После беседы с президентом РФ Дмитрием Медведевым во время его государственного визита во Францию Николя Саркози сообщил, что один или, предпочтительно, два корабля класса Mistral будут построены на судоверфи STX в Сан-Назере, на западе Франции. Другие будут построены в России.
По словам Медведева — это «символ доверия между нашими странами». Также, Дмитрий Медведев подтвердил Николя Саркози, что Россия готова со своими партнерами выступить за санкции против Ирана.
Na, ir akivaizdus biznis – ima prancūzišką ginkluotę (manau, kad tie du Prancūzijoje statomi laivai ir bus ja apginkluoti gal keletu mėnesių vėliau, nei laivas bus pastatytas) ir bevizį režimą į ES mainais, kad Rusija spjaus į Irano reikalus.
Bet Lietuvai geriausia politika – nepaliaujamai reikalauti iš Rusijos atlyginti žalą už okupaciją. . . . .Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąKažkas tai norėjo sužinoti politinę orientaciją "Combat", aš taip manau kad aš žinau, galima paviešinti, jam leidus.Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
-
-
Parašė Combat Rodyti pranešimąKą čia viešinti. Berliner ir taip jau paviešino – komunistas aš
http://www.youtube.com/watch?v=v4C5wSOM9Z0
Tekstas
http://masteroff.org/680.htmlPaskutinis taisė Edvard; 2010.12.27, 01:38."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimą/\ Ei, šiaip ir aš tokias dainas myliu. Man patinka. Tik ne klipas.
Nesakau, kad blogai, bet tai atskiros , žiaurokos, kultūros dalis.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąVa, va. "Murka", "Vladimirskij Central"...
Nesakau, kad blogai, bet tai atskiros , žiaurokos, kultūros dalis.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąArgumentuok, kodėl ši muzika tau atrodo žiauri. Jeigu tokios dainos yra kuriamos, vadinasi joms paklausa yra. Štai aš ir klausau, nes man tokia muzika yra priimtina. Tačiau, tai nereiškia, kad esu komunistas, rusas ar pan. Be to - įsigilink į tekstą. Ten nešlovinamas Leninas, kom. partija, ar dar kažkas panašaus.
Truputį į Off-topą nuvažiavom.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąŽiauri pati aplinka ir kontekstas (o kartais ir pats tekstas), bei dainavimo maniera. Nesakau, kad negali gyvuoti. Nuo kada "zonoje" šlovinamas Leninas
Truputį į Off-topą nuvažiavom.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąPer visus galus kišama angliška kultūra jau atsibodo.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąJei neturi jėgų pats ieškoti ko tau reikia, visada turėsi gyventi pagal kitus.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąTai aš ir randu. Kad ir rusiška muzika. Tačiau kitiems tai atrodo nenormalu. O man nenormalu - angliška muzika. Kompromiso nerastume.
O be anglakalbės ir rusakalbės muzikos daugiau nieko nesi klausęs? Muzikos įvairovė labai didelė.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąNemanau, kad esmė kalboje. Rusai sugeba padaryti (nors ir labai nedažnai) ir geros muzikos. Esmė, matyt, konkrečioje muzikoje ir tekstuose (kiek žinau, konkrečios grupės esmė - sovietų kariuomenės šlovinimas ).
O be anglakalbės ir rusakalbės muzikos daugiau nieko nesi klausęs? Muzikos įvairovė labai didelė.
O rusiškas klausau, nes man pati muzika, jos pateikimas patinka. Tekstas - paskutinėje vietoje. Tarybinė (raudonoji) armija taip pat.
Tačiau aš nesiklausau vien rusiško šansono (net nežinau lietuviško vertimo - rus. шансон). Man patinka ir kitokie muzikos stiliai, kur apie tariamą "tarybinę propagandą" net neužsimenama. O ir "šiuolaikinėje" (jums - prastoje) rusiškoje muzikoje jokių užuominų apie TSRS nėra. Galim šia tema net nediskutuoti.
Kiekvieno laisvė pasirinkti, tačiau nepiršti kitiems.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąTai aš ir randu. Kad ir rusiška muzika. Tačiau kitiems tai atrodo nenormalu. O man nenormalu - angliška muzika. Kompromiso nerastume.
Pvz. yra Kirkorovas, o yra Kuriochinas. Skirtumas tarp jų muzikos - šimtai šviesmečių Todėl aš nelabai suprantu tavo logikos ("klausau rusišką, o ne angliską"), atsiprašauPaskutinis taisė oranger; 2010.12.27, 16:35.
Comment
Comment