Parašė Al1
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie autorines teises, cenzūrą ir sekimą internete
Collapse
X
-
Paskutinis taisė spirit; 2012.01.22, 21:26.
-
Parašė Taut. Rodyti pranešimąVaikštai dažnai po viešnamius, ar prie darželių dažnai vaikus su žiūronais nuogas stebi?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąPanašaus atsakymo ir tikėjausi. Bukai kvailo. Ir tokie kaip tu dar DRĮSTA kalbėti apie demokratiją??? Šiaurės Korėja yra rojus, palyginus su tuo, kas būtų, jei visus dermokratiški Vakarai sučipuotų ir sektų.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTai jau dabar slėptis po devyniais užraktais kad manęs niekas niekaip nerastų?
Comment
-
Parašė Taut. Rodyti pranešimąNa gi, na gi. Kur aš kalbėjau apie demokratiją?
Comment
-
O kvaili yra nesugebėjimai argumentuoti, kuom visokie čipai apsunkins kad ir tavo paties gyvenimą. Primeni man moteris abortų šalininkes - kvailo, radikalaus individualizmo pavyzdys.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąO kodėl tavęs kas turėtų lengvai surasti tie, ko tu nepažįsti? Tie, kas turi piktų kėslų?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąAš tau dar kartą kartoju - negi nesuprati - visi bus stebimi 24 val. Čia ne internetas ir ne mobilus telefonas, kurį galima palikti ir "išnykti"... Gal nori pabandyti, ką reiškia būti sekamam. Važiuok į JAV ir nusikalsk. Gal ir gausi šansą išbandyti tai, jei neįkiš į zoną per pedikus...„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTie, kurie čia skiedžia, kad privatumas nieko tokio...
Demokratija išsigimsta ir ji ims kontroliuoti žmones vis labiau. Tam yra dabar puikios technologinės galimynės. Ateityje jų bus dar daugiau. Valdantieji visada nori gerai kontroliuoti valdomuosius. Ir jie to neatsisakys, nors iki užkimimo bliautų apie demokratiją ir žmogaus teises.
Aš jūsų klausiu - kai kiekvienam po oda ims kišti čipus, kurių pagalba kiekvienas bus sekamas 24val, jūs irgi sakysite, kad tai tik į naudą???
Bent man gyvenimas nuo to nepablogėjo.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąO kokia tikimybė, kad iš manęs kažkas darys atpirkino ožį? 1 iš 1.000.000.000. O be to ir mano kaltės niekas nesugebės įrodyt.
Kokią kaltę? Kaltę įrodyti bus lengviau. Taip, čipuoti galima būtų tik nusikaltėlius, bet ne visus.
O tu nori, kad tave dabar nuolat sektų žmonės? Ir kuo tai blogiau nuo to, kad seks elektroniškai???
Comment
-
Parašė Taut. Rodyti pranešimąTaigi, vadinasi čipas vykdo savo tiesioginę funkciją ir padeda sulaikyti nusikaltusius asmenis.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKokią kaltę? Kaltę įrodyti bus lengviau. Taip, čipuoti galima būtų tik nusikaltėlius, bet ne visus.
O tu nori, kad tave dabar nuolat sektų žmonės? Ir kuo tai blogiau nuo to, kad seks elektroniškai???
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKiekvienas laikomas nusikaltėliu. Kiekvienas.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTai kad nereikia jokių čipų. Mano (ir tavo) buvimo vieta ir taip yra žinoma pagal mobiliojo telefono signalą, miestuose pilna kamerų, daug kas naudojasi e.bilietais, bankų kortelėmis. Visa šita informacija praktiškai gali nustatyti tavo buvimo vietą 24/7 ir netgi nustatyti ką daugmaž veikei, ką pirkai ir t.t.. So what?
Bent man gyvenimas nuo to nepablogėjo.
Comment
-
Parašė Taut. Rodyti pranešimąIr mergaitė?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąDar kartą kartoju - kiekvienas, kas turi čipą. O kas jo neturės toje visuomenėje bus labai didelis nusikaltėlis.
Comment
-
Parašė Al1Aš jūsų klausiu - kai kiekvienam po oda ims kišti čipus, kurių pagalba kiekvienas bus sekamas 24val, jūs irgi sakysite, kad tai tik į naudą???
Parašė John
Tai kad nereikia jokių čipų. Mano (ir tavo) buvimo vieta ir taip yra žinoma pagal mobiliojo telefono signalą, miestuose pilna kamerų, daug kas naudojasi e.bilietais, bankų kortelėmis. Visa šita informacija praktiškai gali nustatyti tavo buvimo vietą 24/7 ir netgi nustatyti ką daugmaž veikei, ką pirkai ir t.t.. So what?
Bent man gyvenimas nuo to nepablogėjo.Paskutinis taisė Vilnietizz; 2012.01.22, 21:53.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKokioje "toje"? Ir kaip tu galvoji paprasčiausi kaimo ar miesto žmonės supras kas iš aplinkinių turi čipą, o kas ne?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąBe čipo būsi niekas. Į darbą nepriims, banko kortelių iš viso gali nebereikėti - jos bus čipe, o pinigai tik elektroniniai. Nieko nenusipirksi. Ir ką - tik po konteinerius knistis beliks?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
Comment