Parašė amiko
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rinkimai į Vilniaus miesto savivaldybę 2011
Collapse
X
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąMerą išrenka taryba. Bet tam, kad susidarytų ta taryba, visos partijos pereina per mėsmalę - jungimąsi su kitomis partijomis, narių perėjimą ir t.t. Visai kaip smėlio dėžėj - kieno žaislas geresnis, tas man ir draugas.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Grillz Rodyti pranešimąMan A.Zuokas paliko įspūdį ir susižavėjimą kai buvo riaušės prie seimo ir jis iš politikų vienintelis išdryso išeiti pas žmonės ir pasikalbėti su jais. Nors ir gavo jis tą kiaušinį, bet tai nieko nereiškia.
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąIr nenustebčiau jei tas kiaušinis į kaktą buvo viešųjų ryšių akcija dar dabar va žmonės prisimena ir gėrisi "drąsiuoju artūru" mat jis nepabijojo "išeiti pas žmones"I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąIr vis tiek nori juodinti? Nesvarbu net kas, kad tik politikas?
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąJuodinti? Truputėlis pašaipos gal ir buvo, bet kodėl taip iš karto "juodinti"? Jei vistik aš teisus, tai norėčiau jam tik paploti už mokėjimą pasukti situaciją reikiama ir naudinga sau kryptimi. Tokiam žingsniui, net ir su intencija pasirinkti pliusų tautos akyse, daugiau niekas berods ir nepasiryžo, taigi "kad pakišt kaktą po kiaušiniu reikia turėt tvirtus kiaušinius"I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąŽmonės iš mano aplinkos loja apie rubikoną ir abonentus.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąČia atsakymas?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Lietuviškos politikos principai yra tokie, kad reikia rinktis ne kuris geresnis, o kuris mažiau blogas, šiuo atveju dauguma vilniečių ko gero sutiks, kad Zuokas - mažesnė blogybė už koaliciją su lenkais ir TT. Taip, yra rubikonas ir visas kitas š, bet esmė, kad per 4 metus kol Vilniuj Zuoko nebuvo niekas tam rubikonui nieko padaryt nesugebėjo, tik daug kalbėjo, todėl galvoti, kad jau atėjus Zuokui rubikonas suklestės nėra logikos, nes ir be Zuoko jie puikiai tvarkėsiIstorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąAtsakymas — neverta klausytis lojimo be argumentų. Argumentuota yra diskusija, o neargumentuotas yra ginčas. Tai kas tamstai labiau patinka — ginčytis ar diskutuoti?
Tačiau noriu išgirsti pačių zuokfanių nuomonę apie visus sklandančius gandus - tiesa ar melas.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąGalima, aš nuomonės paklausiu. Žmonės iš mano aplinkos loja apie rubikoną ir abonentus. Kokia jūsų nuomonė apie tai? Aš kaip kvailys vis ginuosi, kad ten ne taip baisu, kaip jie įsivaizduoja, bet mane greitai visi užsipuola ir nutildo. Tad...
Kad buvo prisidirbęs tai faktas, bet visgi buvo išrinktas antrą kartą. Išvada: žmonėms jo darbas būnant meru svarbiau už tą vieną incidentą.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąO kas ten per asmenys iš tavo aplinkos, gal Zuoko pažįstami?
Kad buvo prisidirbęs tai faktas, bet visgi buvo išrinktas antrą kartą. Išvada: žmonėms jo darbas būnant meru svarbiau už tą vieną incidentą.
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąZuoko nebuvo niekas tam rubikonui nieko padaryt nesugebėjo, tik daug kalbėjo, todėl galvoti, kad jau atėjus Zuokui rubikonas suklestės nėra logikos, nes ir be Zuoko jie puikiai tvarkėsi
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąO kas ten per asmenys iš tavo aplinkos, gal Zuoko pažįstami?
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąGalima, aš nuomonės paklausiu. Žmonės iš mano aplinkos loja apie rubikoną ir abonentus. Kokia jūsų nuomonė apie tai? Aš kaip kvailys vis ginuosi, kad ten ne taip baisu, kaip jie įsivaizduoja, bet mane greitai visi užsipuola ir nutildo. Tad...
Kai žmonės mąsto svetima galva, jie yra banda ir tiek.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąJei bus kokių nors interesų ir apetito, būnant Zuokui metu, Rubikonas suklestės dar labiau.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment