Parašė Al1
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prie Sovietų buvo... (1961-1990)
Collapse
X
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąNa tai ir diskutuojam, kame problema? Tarkim man labai buvo skani gira už 3 kapeikas, mažas bokalas, plombyras už 50, o eskimo už 20 kapeikas.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąJei tau didžiausi skirtumai tarp šių dviejų laikotarpių yra zefyrai ar meduoliai ir tai tau esminiai dalykai, tai nieko su tavim ir nepridiskutuosi.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąVis tiek sueidavo, su laipsniaisblaivumas išlaisvina
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąJei tau didžiausi skirtumai tarp šių dviejų laikotarpių yra zefyrai ar meduoliai ir tai tau esminiai dalykai, tai nieko su tavim ir nepridiskutuosi.blaivumas išlaisvina
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąJei tau didžiausi skirtumai tarp šių dviejų laikotarpių yra zefyrai ar meduoliai ir tai tau esminiai dalykai, tai nieko su tavim ir nepridiskutuosi."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąPrie Sovietų man buvo gerai, galbūt dėl to kad tai buvo vaikiste, buvau aš spaliukas ir pionierius..
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimą/\ Ištrink šitą šūdą savo.
"Neprasidėkite su idiotais. Nes jie nuleis jus iki savo lygio ir tada jus nugalės."
Nes Edvard postas tikrai buvo tinkamas šiai temai.
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąNa, čia jau belieka pakartoti prieš kelis puslapius įdėtą forumiečio Niko citatą:
"Neprasidėkite su idiotais. Nes jie nuleis jus iki savo lygio ir tada jus nugalės."
Nes Edvard postas tikrai buvo tinkamas šiai temai.Paskutinis taisė LC.; 2011.04.20, 19:41.
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąNes Edvard postas tikrai buvo tinkamas šiai temai.blaivumas išlaisvina
Comment
-
O man ir tais laikais, ir dabar tai buvo prasto skonio desertas.. Dar ir tais laikais atskirdavau prastą konditeriją ir kulinariją Fui, tie šlykštūs griliažiniai tortai ir tos pieniškos dešrelės, tada vadintos sosyskom... Na, bet gira buvo tikrai superPaskutinis taisė dsanto; 2011.04.20, 20:58.
Comment
-
lrytas.lt, 2009-03-28 12:02
- Kas užsieniečius labiausiai traukia į Vilnių?
- Vilnius vis dar — neatrastas miestas. Nuo kitų Europos Sąjungos miestų skiriamės tuo, kad turime sovietinį paveldą. KGB muziejus — visuomet lankomas.
Tai mūsų išskirtinumas, kurį kartais sąmoningai norime ignoruoti, bet tokia istorinė realybė labai traukia užsieniečius.
Reikėtų trijų intensyvių dienų, kad žmogus pamatytų miestą ir užsikabintų, kad norėtų atvykti dar kartą ir apžiūrėti tai, ko nespėjo. Puiku, jei vizitas sutampa su kokiu nors renginiu, tuomet galima pajusti tvyrančią atmosferą.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Keletas sovietinių nuotraukos. Gali būti, kad kai kurios nuotraukos darytos iki 1960m.:
Šaltinis (yra ir daugiau nuotraukų): http://www.flickr.com/photos/fotorob...7622354432415/I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąSkeptikai neturėjo jokių resursų skleisti savo nuomonei. Žinoma, panaudojant visą valstybės aparatą ir resusrsus, išplauti smegenis ir įtikinti buvo galima nemažai žmonių, kurie buvo prieš. O tokių buvo dauguma bent dar pora metų iki referendumo.
Antra. Kokia politinė jėga, jūsų manymu, laikėsi teisingos politinės-ekonominės linijos 1989-1992 metais?
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąO man ir tais laikais, ir dabar tai buvo prasto skonio desertas.. Dar ir tais laikais atskirdavau prastą konditeriją ir kulinariją Fui, tie šlykštūs griliažiniai tortai ir tos pieniškos dešrelės, tada vadintos sosyskom... Na, bet gira buvo tikrai super
Parašė Sula Rodyti pranešimąTai aš ir klausiu, kodėl valdžia vos ne pralaimėjo?
Antra. Kokia politinė jėga, jūsų manymu, laikėsi teisingos politinės-ekonominės linijos 1989-1992 metais?
Nebuvo tokių jėgų. Jei dar 1989-1991 m. tai buvo ne taip svarbu, tai 1992 m. viskas apsinuogino.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąO dabar dešrelės dar prastesnės. Apie girą net kalbos nėra. Tortai irgi E rinkinys.Paskutinis taisė Lettered; 2011.04.20, 22:41.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNe prastesni, tiksliau yra visokių, bet gali pasirinkti. O pasirinkimas net nėra ką lyginti. Beto sovietmečiu norint gauti šakotį, kuriame yra kiaušinių, ar dešrelių iš mėsos, reikdavo pažinčių gamyboje ar prekyboje...Žodžiu mafija buvo vos ne kiekvienoje gyvenimo situacijoje. Kažkokie prekybininkai vos ne Dievai buvo, o dabar skiedi kokie verslininkai šiais laikais yra kapitalistai vagiai
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNe prastesni, tiksliau yra visokių, bet gali pasirinkti. O pasirinkimas net nėra ką lyginti. Beto sovietmečiu norint gauti šakotį, kuriame yra kiaušinių, ar dešrelių iš mėsos, reikdavo pažinčių gamyboje ar prekyboje...Žodžiu mafija buvo vos ne kiekvienoje gyveno situacijoje. Kažkokie prekybininkai vos ne Dievai buvo, o dabar skiedi kokie verslininkai yra kapitalistai vagiai"Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
Comment