Parašė Combat
Rodyti pranešimą
Beje ar čia ne materialumas, versti žmogų stoti į komunistų partiją, kad jis galėtų DIRBTI ar siekti karjeros?
Atsipeikėkit, čia buvo baisiausias materialistinio pasaulio variantas, kai dėl elementarių civilizacijos dalykų (tame tarpe ir tualetinio popieriaus) versti žmones su vaikais stovėti eilėse (ne su vaiku gausi 2 porcijas), vietoj to kad skaitytų knygas ar galėtų veikti kažką kito.
„Raudonojo tvano“ aš „užkabinau“ viso labo gal tik kokį trejetą metelių, bet esu ir tame. Galėčiau net knygą parašyti: „Mano Tėvynė – TSRS. Arba – komunizmas ne taip ir baisu“.
Nepatiko tik draudimai, kurie yra ir dabar: buvo persekiojama už himną, vėliavą, ideologijos skleidimą, priešišką politinei santvarkai (čia aš turiu omenyje, kad dabar aš negaliu laisvai pasisakyti, ką manau apie vežimus į Sibirą ir Lietuvos patekimą į TSRS).
Jei dabar tiesioginiame TV eteryje pareikšite: "dabar aš negaliu laisvai pasisakyti, ką manau apie vežimus į Sibirą ir Lietuvos patekimą į TSRS"
tikrai niekas neteis ir nesodins. Ir net čia viešai galėjot parašyt nerizikuodamas savo šeimos ateitimi
Bet jei komunistmečiu pareikštumėt: "dabar aš negaliu laisvai pasisakyti, ką manau apie vežimus į Sibirą ir Lietuvos patekimą į TSRS"
Tai Jum net ir nereiktų daugiau pasisakyt ką manot. Toliau Jūsų nuomonę iškvostų konspiraciniame kabinete arba darbovietės posėdyje.
Parašė Combat
Rodyti pranešimą
Dabar turi visas teises kreiptis, viešintis, skelbtis, skųsti, kad ir koks nusikaltėlis būsi.
Comment