O dabar dar kartą perskaityk savo rašliavą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prie Sovietų buvo... (1961-1990)
Collapse
X
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąAš savo tautą myliu. Kodėl man jankiai nemoka?
Comment
-
Parašė Zylius Rodyti pranešimąMoka, tik tu neprisipažįsti.
Comment
-
Parašė negative Rodyti pranešimąužtai šiais laikais čia galima taukšti kas ant seilės, o prie sovietų visi keliautumėt į Sibirą
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąUžtat pats prisipažinai. Galiausiai apie kokia gali būti meilė už pinigus? Štai ir išlindo yla iš maišo. Visi tie, kas gauna babkes yra parsidavėliai. Ir visiškai nesvarbu, kad iš ko jie jas gauna.
Comment
-
Dr. aš ne tais laikais tapau. O mokslo kokybė anuomet buvo geresnė, nes ne bet koks mulkis po vidurinės galėjo įstoti. Dabar gi visa sistema paremta komercija ir pinigais, kuriuos atneša studentas. Vadinasi, nesvarbu, koks jis bukas, svarbu, kad atneša pinigus. Kai tokių yra nemaža dalis, mokslo lygis yra žemas, nes studijos orientuojamos į bukus, o ne gabius.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąAš savo tautą myliu. Kodėl man jankiai nemoka?Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąO ponui Cvakelmanui dar ir Izraelis moka?Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąDr. aš ne tais laikais tapau. O mokslo kokybė anuomet buvo geresnė, nes ne bet koks mulkis po vidurinės galėjo įstoti. Dabar gi visa sistema paremta komercija ir pinigais, kuriuos atneša studentas. Vadinasi, nesvarbu, koks jis bukas, svarbu, kad atneša pinigus. Kai tokių yra nemaža dalis, mokslo lygis yra žemas, nes studijos orientuojamos į bukus, o ne gabius.
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąNu. Tik žydai skūpi ir komandiruočių į Jeruzalę neišrašo, tai galvoju gal pas indus pereiti. Reikia gi Johno niekingai propagandai ir falsifikuotoms nuotraukoms kažkokios atsvaros Azijos regione.
Parašė Zylius Rodyti pranešimąAtneša pinigus, o po to skrenda lauk, kai nepasivelka 3-4 semestre SSRS dar geriau buvo, reikėjo pažįstamu.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąO kam tos komandiruotės, jei ir vietoje gali sumokėti?Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNei velnio neskrenda lauk. Tempia už ausų iki paskutiniųjų. Statistiką - išmetami vos keli procentai tokių studentų. Kiti gi paliekami kartoti kurso, aišku, už babkes. Dar kiti ima akademines ir po kelių metų sugrįžta. Arba nesugrįžta. Dabar irgi reikia pažįstamų. Stojant tai nereikia, bet paskui jie dundukams padeda neiškristi.
(tai būtų toks pats atsakymas, kokį jūs man parašėt tik sutrumpintas)
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąJūs banalus žmogus, kolega, ir pinigus mylit labiau nei derėtų. Man komandiruotės reikalingos iš principo. Aš žingeidus bei plačių pažiūrų žmogus, tad vien sėdėti už aukštų tvorų kažkur Žvėryno pakraštyje darbas yra ne man.
Parašė Zylius Rodyti pranešimąNe.
(tai būtų toks pats atsakymas, kokį jūs man parašėt tik sutrumpintas)
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąAtskiruose fakultetuose ar universitetuose šiek tiek skirtumų yra, bet visumoje yra taip, kaip parašiau.
(daugiau nerizikuosiu ir pabrėšiu, kad visa mano žinutė, apart skliaustų - sarkazmas)
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąVažinėti galima už tuos pinigus, kuriuos sumoka. Pačiam, o ne organizuotai.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
Comment