Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie lytines orientacijas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kažkaip nesusikalbam.
    Aš sakau, kad tai nėra santuoka (kaip ir pvz moterimi apsimetantis vyras nėra moteris), nepaisant to, kad kažkas tai vadina santuoka.
    O tu vis mėtai pavyzdžius apie kas yra Europoje, ar va čia, lyg aš būčiau neigęs, kad yra žmonių kas tai vadina santuoka.
    Abu teiginiai pas mane gali lygiagrečiai gyvuoti:
    Tai nėra santuoka.
    Dalis žmonių tai vadina santuoka.

Nu maždaug kaip aš sakyčiau, kad vyras nėra moteris, o tu man mėtytum kokį nors pvz Alan Chico ar kokį. Eurovizininką kaip mano teiginio paneigimą. Gi nesakau, kad nėra vyrų, kurie prisistato moterimis.
    Paskutinis taisė Gator; 2024.10.21, 23:17.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Kažkaip nesusikalbam.
      Aš sakau, kad tai nėra santuoka (kaip ir pvz moterimi apsimetantis vyras nėra moteris), nepaisant to, kad kažkas tai vadina santuoka.
      O tu vis mėtai pavyzdžius apie kas yra Europoje, ar va čia, lyg aš būčiau neigęs, kad yra žmonių kas tai vadina santuoka.
      Tai nėra santuoka.
      Iš to kas parašyta straipsnyje yra akivaizdu, jog tai yra tikrų tikriausia santuoka, kuri galioja daugelyje šalių,o po EŽTT teismo sprendimo galios ir Lietuvoje.

edit - pamiršau paminėti, jog straipsnyje taip pat teigiama
      „Bitc Bar“ savininkai – Paulius Banevičius ir Maksimas Popov – taip pat sudarė vienalytę santuoką pagal panašią procedūrą ir patvirtina, kad tokios santuokos yra pripažįstamos Lietuvos valstybinėse įstaigose (bent jau visose, į kurias jiems patiems teko kreiptis).

Comment

Kažkaip nesusikalbam.
        Tai nėra santuoka.

Nu maždaug kaip aš sakyčiau, kad vyras nėra moteris, o tu man mėtytum kokį nors pvz Alan Chico ar kokį. Eurovizininką kaip mano teiginio paneigimą. Gi nesakau, kad nėra vyrų, kurie prisistato moterimis.
        Na jie turi santuokos liudijimą ir yra teisiškai traktuojami kaip šeima. Ar tai vadinsi santuoka ar nesantuoka, nėra taip svarbu.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą

Na jie turi santuokos liudijimą ir yra teisiškai traktuojami kaip šeima. Ar tai vadinsi santuoka ar nesantuoka, nėra taip svarbu.
          Teisiškai ir sporto turnyruose moterų rungtyse vyrai dalyvavo.
          Taip, kad teisinis priėmimas ne visada faktus atspindi, tai gali būti ir pvz politinis, o ne faktinis sprendimas.

Comment

Taip, kad teisinis priėmimas ne visada faktus atspindi, tai gali būti ir pvz politinis, o ne faktinis sprendimas.
            Santuokos visa esmė ir yra teisinis pripažinimas, kas čia dar per išvedžiojimai?

Comment

Teisiškai ir sporto turnyruose moterų rungtyse vyrai dalyvavo.
              Būtent teisiškai traktuojama kaip šeima t.y. iš esmės santuoka. Ne pavadinime ar semantikoje esmė, bet būtent turinyje ir funkcijoje. Tie žmonės yra susituokę, jie yra šeima. Ir būtent funkciškai ir praktiškai, o ne tik formaliai ar semantiškai.

Comment

Matėt jau šitą naują Jaguaro reklamą? Na labai jau progresyvi, pažangi, inkliuzyvi, WOKE, joje dalyvauja asmenys kurių lyties taip iš karto nelabai suprasi, ir į kuriuos turbūt derėtų mandagiai kreiptis they, them ir t. t. Pasigrožėkit - kaip Paryžiaus olimpiados atidarymas:

Bet va matot kas atsitiko - panašu, kad marketingas nepavyko. Dėl kieno kaltės? Aišku, kad visuomenės! Kokia tamsi, fui, nė kiek nepribrendusi tam. Užtenka paskaityti komentarus, ir paaiškėja, kad žmonija vis dar yra klaikiai neinkliuzyvi ir ne woke. Jie atseit, matot, daugiau šitų mašinų nepirks... Ir dar balsuoja už visokius TrampLus!

Kaip spręsti situaciją? Aišku, kad reikės dar daugiau tokių reklamų, renginių atidarymų ir panašiai.
                Snowflakes will attack U <3

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

Bet va matot kas atsitiko - panašu, kad marketingas nepavyko. Dėl kieno kaltės? Aišku, kad visuomenės! Kokia tamsi, fui, nė kiek nepribrendusi tam.
                  Sarkazmą užskaitau, bet marketingas šiuo atveju pavyko puikiai. Negaliu atsirakint telefono nepamatęs naujienų apie šitą Jaguaro rebrandingą, ant kiek jis dabar dėmesio centre. Jeigu tai būtų buvusi įprasta reklama su vingiuotais keliais važiuojančia mašina bei apie laisvę ir veržlumą kalbančiu balsu, ji niekam nerūpėtų .

Comment

Matėt jau šitą naują Jaguaro reklamą? Na labai jau progresyvi, pažangi, inkliuzyvi, WOKE, joje dalyvauja asmenys kurių lyties taip iš karto nelabai suprasi, ir į kuriuos turbūt derėtų mandagiai kreiptis they, them ir t. t. Pasigrožėkit - kaip Paryžiaus olimpiados atidarymas:

Bet va matot kas atsitiko - panašu, kad marketingas nepavyko. Dėl kieno kaltės? Aišku, kad visuomenės! Kokia tamsi, fui, nė kiek nepribrendusi tam. Užtenka paskaityti komentarus, ir paaiškėja, kad žmonija vis dar yra klaikiai neinkliuzyvi ir ne woke. Jie atseit, matot, daugiau šitų mašinų nepirks... Ir dar balsuoja už visokius TrampLus!

Kaip spręsti situaciją? Aišku, kad reikės dar daugiau tokių reklamų, renginių atidarymų ir panašiai.
                    Kad viskas čia pavyko, jei apie tavo produkcijos reklamą kalba, reiškia reklama pastebėta ir reklama pavyko. Būtų kur kas blogiau, jei neigiamai apie pačią produkciją atsilieptų. Ir būkim realistai, tie pastoviai "daugiau nebepirksiantys", niekada nieko ir nepirko, nes greičiausiai neįpirko ir prieš tai
                    - Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
                    - Rusija su Amerika kariauja.
                    - Ir ką, kaip ten reikalai?
                    - Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
                    - O amerikiečiai?
                    - Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.

Comment

Mane užkabino, laukiu tolimesnio vystymosi, juo labiau aš patenku į jų naujają tikslinę auditoriją. Automobilių brand’ų evoliucija yra įprastas dalykas, o sugebėt įžvelgt woke kultūrą elementariam mene… nu kaip?

Comment

Parašė DSaulius Rodyti pranešimą

Kad viskas čia pavyko, jei apie tavo produkcijos reklamą kalba, reiškia reklama pastebėta ir reklama pavyko. Būtų kur kas blogiau, jei neigiamai apie pačią produkciją atsilieptų. Ir būkim realistai, tie pastoviai "daugiau nebepirksiantys", niekada nieko ir nepirko, nes greičiausiai neįpirko ir prieš tai
                        Bud Light irgi pavyko?

Comment

Matėt jau šitą naują Jaguaro reklamą? Na labai jau progresyvi, pažangi, inkliuzyvi, WOKE, joje dalyvauja asmenys kurių lyties taip iš karto nelabai suprasi, ir į kuriuos turbūt derėtų mandagiai kreiptis they, them ir t. t.
                          čia labiau scenos iš filmo DUNE

Comment

Bud Light irgi pavyko?
                            vienas pavyzdys į kitą pusę fakto nekeičia

Comment

Manau labai pavyko, matau visur repostina šitą jų reklamą už dyką Jie pasirinko, kad darys tik EV, bet pakolkas gamina tik vieną SUV modelį EV, PHEV ir ICE versijose ir labai nepigų nuo 81.200EUR, gražus, bet charakteristikos vs konkurentų ~. Ty visi turi būti informuoti, kad yra toks Jaguar ir kad jo negali įpirkti, tada tiek kas gali, galės važinėti ir būti "skirtingais" virš varguolių bei galvoti, kad jie "stiliovi", o ne stengiasi parodyti savo statusą.

Comment

Working...
                              X