Parašė index
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie lytines orientacijas
Collapse
X
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Aiškinu. Nei leidimas, nei draudimas nėra blogai ar gerai. Tiesiog skirtingi visuomenės tvarkymo(si) būdai. Ar labiau akcentuojamos individo laisvės ar bendruomenės grupinis darbas.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
O visuomenė kartu negali nuspręsti, kad tokie santykiai yra ok? Koks ryšys tarp bendruomeniškumo ir antihomoseksualumo?
Aš žiūriu į šitą vajų bendram kontekste, o ne imant pavienius sprendimus. Niekas nesibaigtų su partnerystės įteisinimu. Po to būtų transeksualų, nebinarininkų ar dar ko nors teisės.
Jei neturiu neigiamo požiūrio į homoseksualumą kaip į lytinį potraukį, bet esu prieš homoseksualumo pateikimą kaip normos - aš anti ar ne? Man homoseksualai tas pats kaip aklieji ar kurtieji. Reikia pasirūpinti kuriuos nuskriaudė likimas, bet nereikia apsimesti, kad tai normalu. Natūralu? Taip, aišku. Kaip ir aklumas ar kurtumas.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Na, šiaip gali. Bet ir šiaip, jų būna mažoji dalis ir visiškai nebūtina, kad visi žmonės turėtų vaikų.
Taip, nebūtina kad visi turėtų, bet kolonizacija pagrinde ir veikia pagrindu atsiuntus nedidelią populiaciją ją išauginti vietoje, taigi kolonizaciją jie lėtintų. Aš ne prieš kad jie dalyvautų misijoje ar pan, bet viskas priklaus nuo to kokie mūsų tikslai marse.
Parašė themanual Rodyti pranešimą
Nežinau, aš tai baikerius su jų kožom ir birbiančiais dviračiais be pedalų labai pastebiu, nesuprantu kodėl jiems rūpi šitaip išsišokinėti, ir dar visokias šventes organizuoti per kurias irgi susirenka tikrai ne visi, bet tik labiausiai besijaučiantys kietais. Galėtų sau jie privačiose sodybose švęsti.
<...>
Kad homoseksualai nevaisingi tai nežinojau, nes tikrai ne vienas jų turi savo biologinius vaikus ir po skyrybų netgi juos augina netradicinėse neįteisintose šeimose. Ir tai vyksta jau DABAR.
Man idomu, kaip du gėjai vienas kitą apvaisina. Gal papasakosite plačiau?
Comment
-
Jei neturiu neigiamo požiūrio į homoseksualumą kaip į lytinį potraukį, bet esu prieš homoseksualumo pateikimą kaip normos - aš anti ar ne? Man homoseksualai tas pats kaip aklieji ar kurtieji. Reikia pasirūpinti kuriuos nuskriaudė likimas, bet nereikia apsimesti, kad tai normalu. Natūralu? Taip, aišku. Kaip ir aklumas ar kurtumas.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimą
Tai sakai aklieji ir kurtieji nenormalūs?
- 1 patinka
Comment
-
Tai yra problemos, kurias bandoma gydyti pagal galimybes. Niekas nesako kaip šaunu, kad esi aklas/kurčias Nors yra žmonių bandančių aiškinti, kad gydant kurčiais ar aklais gimusius vaikus taip pažeidžiamos jų teisės ir t.t.
Comment
-
ojeij, geriau jau būčiau nebeatsidaręs šios temos kad ir kaip kam tas nepatiktų, bet tos paties lyties asmenų civilinė santuoka ar lygiavertė partnerystė anksčiau ar vėliau bus įteisinta ir Lietuvoje (iš ES likome tik mes, Latvija, Bulgarija, Rumunija, Lenkija ir Slovakija) ne dėl to, kad kažkas turi interesų skaldyti visuomenę ar gauna Sorošo paramą, o tik dėl to kad tai paprasčiausių žmogaus teisių klausimas, kam besipriešinantys nueis į istoriją taip pat kaip nuėjo tie, kurie prieštaravo vergovės panaikinimui.
- 3 patinka
Comment
-
Bandau atrasti ryšį su tavo pateiktais palyginimais. Vadinasi, homoseksualumas irgi yra problema, kurią reikia gydyti? Neturėti vieno iš 5 pagrindinių jutimo pojūčių nėra šaunu, sutinku, o dėl kokių priežasčių nešaunu būti gėjumi?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąGal del to kad esi diskriminuojamas?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė themanual Rodyti pranešimąojeij, geriau jau būčiau nebeatsidaręs šios temos kad ir kaip kam tas nepatiktų, bet tos paties lyties asmenų civilinė santuoka ar lygiavertė partnerystė anksčiau ar vėliau bus įteisinta ir Lietuvoje (iš ES likome tik mes, Latvija, Bulgarija, Rumunija, Lenkija ir Slovakija) ne dėl to, kad kažkas turi interesų skaldyti visuomenę ar gauna Sorošo paramą, o tik dėl to kad tai paprasčiausių žmogaus teisių klausimas, kam besipriešinantys nueis į istoriją taip pat kaip nuėjo tie, kurie prieštaravo vergovės panaikinimui.
- 1 patinka
Comment
-
Bandau atrasti ryšį su tavo pateiktais palyginimais. Vadinasi, homoseksualumas irgi yra problema, kurią reikia gydyti? Neturėti vieno iš 5 pagrindinių jutimo pojūčių nėra šaunu, sutinku, o dėl kokių priežasčių nešaunu būti gėjumi?
Comment
-
Nematau šiandieninėje ES motyvacijos vystyti megaprojektus, pavyzdžiui rimtą kosminę programą. Kaip ir sakai, deja masėms įdomūs kitokie reikalai. Bet kultūra nestovi vietoje ir gal ateis susidomėjimas kitais dalykais
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąHomoseksualūs žmonės Lietuvoje nėra diskiminuojami - bent jau paskutinius 10 metų neteko girdėti apie tai, kad už savo lytinę orientaciją žmogus būtų atleistas iš darbo ar negautų paveldėto turto.Paskutinis taisė 10.000; 2020.07.30, 19:00.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąO man užtat teko. Jei heteroseksualų poroje miršta vyras ar žmona, visas užgyventas turtas automatiškai atitenka kitam likusiam. Tuo tarpu homoseksualių porų atveju, kadangi nėra sudaroma santuoka, žmogus lieka be nieko. Tai šitaip ir gatvėj gali atsidurti, nepaisant to kad savo namuose su savo vyru/žmona gyvenai jau pastaruosius 20 metų
Comment
-
Žiūrint iš evoliucinės pusės nėra lanai šaunu. Tam tikra prasme psichologinis nevaisingumas. Tik nevaisingoms poroms nesakoma ar nešaunu tokiomis būti
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kas neleido per tuos 20 metų nueiti pas notarą ir įforminti testamentą, bendrą nuosavybę ir t.t.? Davatkos? Seimas? Užsienio valstybės?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė themanual Rodyti pranešimąojeij, geriau jau būčiau nebeatsidaręs šios temos kad ir kaip kam tas nepatiktų, bet tos paties lyties asmenų civilinė santuoka ar lygiavertė partnerystė anksčiau ar vėliau bus įteisinta ir Lietuvoje (iš ES likome tik mes, Latvija, Bulgarija, Rumunija, Lenkija ir Slovakija) ne dėl to, kad kažkas turi interesų skaldyti visuomenę ar gauna Sorošo paramą, o tik dėl to kad tai paprasčiausių žmogaus teisių klausimas, kam besipriešinantys nueis į istoriją taip pat kaip nuėjo tie, kurie prieštaravo vergovės panaikinimui.Paskutinis taisė PoDV; 2020.07.30, 19:27.
Comment
-
Tai sutinki, kad homoseksualios poros turi turėti galimybę įsivaikinti, na arba susilaukti vaikų kitais būdais? Tam visų pirma reiktų įteisinti partnerystę.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąO tai LGBT teisės europiečiams kažkaip trukdo kolonizuoti Marsą ? Gal galima sužinoti kaip ?
Tie patys LGBTQIA- tarpusavyje pradeda peštis. Pvz ar gali lesbietė atsakyti ex-vyrui dėl to, kad jis netikra moteris
Comment
Comment