8====3 (o)
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie lytines orientacijas
Collapse
X
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąŠiaip tai, aš pats asmeniškai apie LGBT viešoje erdvėje labai seniai atrinkinėju žodžius, kad netyčia nepasakyčiau per daug to, ką galvoju. Dažniausiai vartoju junginį, prie kurio nėra kaip prisikabinti: "aš pats to nedaryčiau".
Suprantu jei esi politikas, arba koks ten infuenceris-xujenceris, bet "paprastam žmogui"?If a lion could speak, we could not understand him.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąŠiaip tai, aš pats asmeniškai apie LGBT viešoje erdvėje labai seniai atrinkinėju žodžius, kad netyčia nepasakyčiau per daug to, ką galvoju. Dažniausiai vartoju junginį, prie kurio nėra kaip prisikabinti: "aš pats to nedaryčiau".
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
O kodėl tu atsirinkinėji? Aš tai nieko neatsirinkinėju, sakau tiesiai kaip yra, nevisada švelniai (as you know), ir nei karto gyvenime dėl to neturėjau problemu. Neįsivaizduoju, kokių problemų gali turėti eilinis žmogus, nebūdamas politkorektišku.
Suprantu jei esi politikas, arba koks ten infuenceris-xujenceris, bet "paprastam žmogui"?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
O kodėl tu atsirinkinėji? Aš tai nieko neatsirinkinėju, sakau tiesiai kaip yra, nevisada švelniai (as you know), ir nei karto gyvenime dėl to neturėjau problemu. Neįsivaizduoju, kokių problemų gali turėti eilinis žmogus, nebūdamas politkorektišku.
Suprantu jei esi politikas, arba koks ten infuenceris-xujenceris, bet "paprastam žmogui"?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimą
Net įdomu pasidarė ką tokio baisaus slepi?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Baisaus nieko. Tikrai nesiūlau LGBT atstovų žudyti ar mesti iš darbų - tai jų gyvenimai ir jie gali gyventi taip, kaip nori. Tiesiog esu krikščionis, katalikas, netgi praktikuojantis (tik gal nepakankamai aktyviai), vadovaujuosi gyvenime suvokimu, ką krikščionybė laiko dorybėmis ir nuodėmėmis... O daugiau jau nieko nesakysiu čia internete. Tik dar pridėsiu - pats to nė už ką nedaryčiau. Na, nebent peilį pridėtų prie gerklės.
Tik šiuo klausimu jis gal nelabai tinka ir netgi yra visiškas melas (nekrikščioniška), nes dar ir kaip darytum, jei viskas būtų buvę kitaip.
Comment
-
Bet tikrai išsireiškimas geras, nepaneigsi.
Tik šiuo klausimu jis gal nelabai tinka ir netgi yra visiškas melas (nekrikščioniška), nes dar ir kaip darytum, jei viskas būtų buvę kitaip.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Nebent būčiau priverstas rimtais grąsinimais ir smurtu, ir nuo to priklausytų mano tolimesnis išgyvenimas. Savo noru - kategoriškai ne.
Comment
-
Tai būnant heteroseksualiu faktas, kad ne.
Lygiai taip pat kaip man gali labai patikti kažkieno žmona - na, nerealiai patikti. Bet dėl tam tikrų krikščioniškų dalykų aš su ja santykių apturėti nesieksiu.Paskutinis taisė Tomizmas; 2019.10.30, 21:02.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Kartais spaudoj būna gerų straipsnių kur kokį bibliotekininką ar suvirintoją pariša už delfių komentarus
Bet nesu girdėjęs kad kas nors būtų gavęs baudą už pasakymą kad jam transvetitai yra atgrasūs, arba du besibučiojantys vyrai - šlykštu.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Šiaip tai, jeigu turėčiau homoseksualių potraukių, dėl savo krikščioniškų pažiūrų aš jų niekada nerealizuočiau.
Gali slėpti nuo draugų ir aplinkinių, bet nuo dievo nieko nepaslėpsi. Be to, juk jis tave tokį ir sukurė. Tai kam gėdytis ir meluoti sau?If a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
-
Šiaip tai, jeigu turėčiau homoseksualių potraukių, dėl savo krikščioniškų pažiūrų aš jų niekada nerealizuočiau.
Lygiai taip pat kaip man gali labai patikti kažkieno žmona - na, nerealiai patikti. Bet dėl tam tikrų krikščioniškų dalykų aš su ja santykių apturėti nesieksiu.
Comment
-
Bet esi biški gay, čia gi akivaizdžiai matosi.
Gali slėpti nuo draugų ir aplinkinių, bet nuo dievo nieko nepaslėpsi. Be to, juk jis tave tokį ir sukurė. Tai kam gėdytis ir meluoti sau?
Jo, pas mus sandėlyje naktinėįe pamainoje visi gėjai privaloma tvarka, o kas ne - tie bent apsimeta, kad prijaučiantys. Mane ne kartą mušė už netolerantiškos religijos išpažinimą, tai dabar paletes kraunu prisisegęs vaivorykštinį ženkliuką. Ramiau?
Ir? Matai tame prasmę?Paskutinis taisė Tomizmas; 2019.10.30, 21:12.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Taip, be abejo.
Comment
-
O jei Popiežius Pranciškus nuspręs, kad čia visgi nieko tokio?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Jis yra tik žmogus (kad ir kokį turėtų statusą), ir turi vadovautis tuo pačiu Šventuoju Raštu kaip ir visi krikščionys.
Comment
Comment