Parašė amiko
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie lytines orientacijas
Collapse
X
-
Parašė index Rodyti pranešimąHeteroseksualai irgi būna netgi labai aktyvūs. Tiesa, moterys mėgsta tam nepalikti laiko.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąAš susidaręs nuomonę, kad Lietuvoj heteroseksualai vyrai labiau yra vykdytojai, o ne planuotojai. O homoseksualai vyrai labiau planuotojai, kartais net ir vykdytojai.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąTaip tikrai nėra. Nemanau, kad orientacija turi įtakos tokiems dalykams.
Bet tikrai nesakau, kad mano spėjimas ir susidaryta nuomonė yra baigtinė.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąO aš manau, kad yra įtaka. Homoseksualių vyrų smegenys pagal funkcionavimą yra panašesnės į moterų, o jos, žinia, nuo pat mokyklos yra aktyvesnės visuomeninių organizacijų ir visokių mokinių tarybų narės.
Bet tikrai nesakau, kad mano spėjimas ir susidaryta nuomonė yra baigtinė.
Bet bendrai, kad vieni būtų aktyvesni už kitus, nepasakyčiau.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTavo interpretacijos man neidomios, ypac kai jos klaidingos - nei man skirtumo, nei as santazuoju. Tiesiog pilnavertei diskusijai norisi tureti daugiau nuomoniu nei tik 2 zmoniu kartojama pozicija.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė CombatO tu kaip manai: reikia tokios temos ar nereikia?
Šiaip jau gyvenam laisvoj šaly ir diskutuot galim visom temom kokiom nori. Tavo komunizmo šlovinimo niekas irgi neišcenzūruoja, tad būk pakantesnis kitiems.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Bet bendrai, kad vieni būtų aktyvesni už kitus, nepasakyčiau.Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė CombatNet į galvą neatėjo, kad jis jį turi. . .
REIKALAUJU BALSAVIMO: BŪTI AR NEBŪTI TAI TEMAI!
P.S aš neesu kokios nors homo ar panašiai pakraipos, bet nenoriu smerkti tų, kurie yra tokieLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąKaip ten yra neaisku, bet problemu esti tikrai kazkokiu: Lietuvos vyrai ir moterys – lyg nutolę pasauliaiPost in English - fight censorship!
Comment
-
Labai keista, kad kai kurie diskusijos dalyviai nepamatė pirmame šios temos pranešime raudonai išryškinto pranešimo. Aš jį dar kartą pacituosiu, tik šį kartą 4 dydžio forumo šriftu ir pabold'intai
SVARBU
Prašau laikytis forumo taisyklių ir pagarbos vieni kitiems. Bet kokie forumo taisyklių pažeidimai bus fiksuojami ir skiriamos pražangos. Gerbkite vieni kitus.
John
Netinkami pranešimai ištrinti, o prasižengusiems skirtos atitinkamos sankcijos ir taip bus visada.
Kadangi ši tema yra pakankamai jautri, ji bus stebima pro mikroskopą ir aš pats tuo asmeniškai užsiimsiu kasdien ir skaitysiu kiekvieną pranešimą, o bet kokius nusižengimus vertinsiu pagal forumo taisyklėse numatytas sankcijas (t.y. pražangas, kurių dvi reiškia automatinį pašalinimą iš forumo).
Tagi, dar kartą, turėkit omeny, kad tas raudonas tekstas parašytas ne šiaip sau ir angliškai tariant "I really mean it" (t.y. tikrai bus daroma taip, kaip sakau). Būkime civilizuoti ir gerbkime vieni kitus bei laikykimės geros kalbos kultūros praktikos.
Jeigu kyla kokių nors klausimų, galite rašyti John ir kitiems moderatoriams, kurie vienaip ar kitaip išspręs (ar bent jau pabandys) visas problemas. Taigi, gyvenkime draugiškai ir gero diskutavimo.Paskutinis taisė John; 2010.12.21, 00:37.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąTiesą sakant, turiu susidaręs šiek tiek kitokią nuomonę apie tai. Moterys dar perdaug save nuvertina ir nors viešai deklaruoja, kad ieško "protingo ir išsilavinusio, jautraus" dažnai susideda su agresyvoko tipo vyrais, kurie nori jas valdyti. Toks atvejis, kiek susidūriau, visai dažnas.
Comment
-
Parašė dr. Rodyti pranešimąKadangi tema apie iškrypimus kelia daug emocijų ir sunku susilaikyti, kursto nesantaiką ir yra absoliučiai niekur nevedanti, siūlau ją užrakinti.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąBet reikia turėt naglumo, nieko neįrodžius reikalaut, kad būtų užrakinta tema. Ir pačiam kurstant nesantaiką, aiškint, kad tema kursto nesantaiką.
O naglumo reikia turėti draskyti akis apie kažko neįrodymą.
O gašlumo reikia turėti viešai aptariant lyt. santykių būdus kai forumą skaito ir nepilnamečiai.Paskutinis taisė dr.; 2010.12.21, 12:05.Skrydis- lyg amžinybės blyksnis
Comment
Comment