Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie lytines orientacijas
Collapse
X
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąKas yra "statistinis Gejus" ?
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąNekalbu rusiškai, dėl to kažką sunku ir komentuoti. Bet jeigu tu tuos faktus išrinktum po vieną - esu tikras, kad galėčiau juos pakomentuoti, nes aiškiai matosi filmuko potekstė ir šališkumas, jau vien iš to kokie kadrai yra panaudoti, bandant tai pateikti kaip "statistinio gėjaus paveikslą".
O čia dar šiek tiek gėjų mafijos propagandos. Tik keista, kad jie propoguodami homoseksualumą lygiaverčiai propoguoja ir heteroseksualumą.
Youtube videoAš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąStatistinio gėjaus nėra, tačiau pagal "Gerainčio" pateiktą youtube video, tai statistinis gėjus yra vaizduojamas kaip tas, kuris vaikšto nuogas, pasidabinęs plunksnomis. Nežinau kiek tokių yra Lietuvoje, bet man dar tokių nėra tekę sutikti ir vien dėl to matosi to video šališkumas, net nereikia kalbos suprasti.
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ing-stock.html
Comment
-
Parašė ratKada ES garantuos man teisę turėti 6* žmonas? Nes aš jau toks gimiau - dominuojantis alfa patinas. Ir tokių mūsų dominuojančių alfa patinų ne vienas, bet deja mes esame visuomenės užribyje, mūsų teisės pažeidžiamos, o mes ignoruojami.
Kitas žingsnis - dominuojančių alfa patinų eitynės centrine Vilniaus gatve 2015 metais.
Mūsų būsima vėliava http://i.images.cdn.fotopedia.com/fl...nt_Phallus.jpg
Visus dominuojančius alfa patinus raginčiau prisijungti ir kovoti už savo teises!
*Žmonų skaičius diskusijų objektas, manyčiau iki 6 užtektų.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNiekas netrukdo kovoti už savo teises, moterims teises irgi ne vyrai iškovojo, o tik pačios tai padarė.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąLaukiame darželinukų ir psichinių ligonių demonstracijų...
Kiekvienas soc. sluoksnis turi kovoti del savo teisiu ir geroves! Ka tu pasakysi dabar apie norima abortu uzdraudima? Tai gal irgi moterims sedeti uzciaupta burna , kai "kolukieciai" sededami seime sprendzia ju likima?
Comment
-
Parašė ratGalvoju pradžiai sukurti peticiją, o vėliau ir politinę partiją "Lietuvos poligamistų sąjunga". Bet labai daug krušaties, taip sakant.
Ir musulmonai dėl to tampa abomination?
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąStatistinio gėjaus nėra, tačiau pagal "Gerainčio" pateiktą youtube video, tai statistinis gėjus yra vaizduojamas kaip tas, kuris vaikšto nuogas, pasidabinęs plunksnomis. Nežinau kiek tokių yra Lietuvoje, bet man dar tokių nėra tekę sutikti ir vien dėl to matosi to video šališkumas, net nereikia kalbos suprasti.
As nekalbu apie GAY Pride'us , Techno Paratus ir ivairius karnavalus , kuriu tikskas yra padaryti svente ,pasilinksminti ir tt tt
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąVisiskai nusirasei i pievas!
Kiekvienas soc. sluoksnis turi kovoti del savo teisiu ir geroves! Ka tu pasakysi dabar apie norima abortu uzdraudima? Tai gal irgi moterims sedeti uzciaupta burna , kai "kolukieciai" sededami seime sprendzia ju likima?
Comment
-
Parašė Rijikas Rodyti pranešimąrašyk gi, gera idėja gali paargumentuoti, kad daugpatystė veikia pasaulyje, pvz slamo valstybėse puikaii galima turėti 4 žmonas, so what??
Ir musulmonai dėl to tampa abomination?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKodėl? Todėl kad manau, kad galima ginti kitas socialines grupes (ne savo)?
Prie ko čia? Aš esu vyras, bet priešinuosi abortų uždraudimui, nors esu visiškai nesuinteresuotas asmuo
Comment
-
Parašė ratApie ką aš ir kalbėjau - mes esame diskriminuojami, ir heteroseksualų, ir homoseksualų, ir bažnyčios, ir apskritai visos visuomenės. Kas yra be galo liūdna ir neatleistina XXI amžiuje. Kodėl aš negaliu tuoktis su keliomis moterimis, jeigu visas vienodai myliu, o jos myli mane? Ar aš kaltas, kad aš toks gimiau?
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąKlausyk brolau, cia durniau ir negali buti pavaizduoti gejai. Rusiska propaganda! Pusnuogiu geju su plunksnomis nera ir nebus nei Lietuvoje nei vakaru Europoje.
As nekalbu apie GAY Pride'us , Techno Paratus ir ivairius karnavalus , kuriu tikskas yra padaryti svente ,pasilinksminti ir tt tt
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTai lygiai taip pat galima susukti filmuką apie bet ką, pvz. čia "statistiniai britai"
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ing-stock.html
Parašė geriantis Rodyti pranešimąten sakoma, kad smegenų žievės dalių pakitimus, kurie apsprendžia seksualinę orientacija pagydoma žymiai lengviau nei nuo alkoholizmo, o propaganda ir yra propaganda ar ji sodomitinė ar antisodomitinė
Parašė ratKada ES garantuos man teisę turėti 6* žmonas? Nes aš jau toks gimiau - dominuojantis alfa patinas. Ir tokių mūsų dominuojančių alfa patinų ne vienas, bet deja mes esame visuomenės užribyje, mūsų teisės pažeidžiamos, o mes ignoruojami.Paskutinis taisė Eidvis; 2013.05.30, 14:06.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Sutapimas ar ne, tačiau daugpatystė labiausiai paplitusi yra būtent homofobiškose šalyse. Kuo šalis tolerantiškesnė ir labiau gerbia žmogaus teises - tuo joje mažiau daugpatystės.
Comment
-
Parašė ratKaip tai kam? Nes aš esu loud and proud dėl savo dominuojančio alfa patino seksualumo ir gyvenimo būdo, ir man ES privalo suteikti teisę įteisinti savo santuokas. Dar dėl visokie turtiniai, bei paveldėjimo klausimai. Bet svarbiausia įteisinti savo santuoką prieš Dievą Jėzų Kristų ir Europos visuomenę, kuri kaip aš maniau vadovaujasi humanistiniais lygybės principais. Kodėl aš ir mano keliolika moterų turi būti diskriminuojami? Mes tokie patys žmonės, kaip ir visi kiti!
Pridursiu tik tai, jog per visa zmonijos istorija , SEIMOS savoka nuolat kito ir kis! Seima jau nebe vien tik tetis , mama ir vaikas! Seima yra ir vienisa moteris su vaiku , 2 moterys su vaiku, 2 vyrai sa vaiku ir be vaiku ir tt tt
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąO biseksualui su kuo leistumėte tuoktis? Su vyru, moterim, abejais?
Comment
Comment