Parašė bimbam
Rodyti pranešimą
Tik vėl įrodai kad visai nesupranti kas yra lgbt ir kokia jos teorija. Visi non-binariai ir panašūs žavisi tokiais vaizdais. Šis postas turi beveik 9k likų. Manai jis populiariausias iš tokių? Manai jis nereprezentuoja queer internto ir yra tik 0,01% jų? Juokinga.
Greitas googlas atsako į šitą nonsensą
Tik vėl parodai kad nesupranti apie ką šneki
Ne dėl to.
Net ir vietose kur 99% sudaro LGBT arba yra dideli jų sąjunginikai, jie yra visiškai nesveikos, despresinės būklės, lyginant su normaliais žmonėmis
Net ir vietose kur 99% sudaro LGBT arba yra dideli jų sąjunginikai, jie yra visiškai nesveikos, despresinės būklės, lyginant su normaliais žmonėmis
Mano šaltinis yra anekdotinis. Kiek iš visur girdėjau, lgbt ir ne lgbt, persėdimas ant tų vaistų dažnai labai sukelia didelį emocinį nestabilumą ir prastą savijautą. Gali bandyti googlintis, manau tikrai rasi.
Vakar vienas mano mėgstamiasių muzikantų, į instagramo storį įkėlė postą, kad suprato kad gili depresija (kiek mačiau, labai gili) prasidėjo maždaug tada kada pradėjo vartoti T blockerius, todėl dabar nusprendė juos mesti ir iš kart sekančią dieną jau geriau jaučias. Taip pat, čia jau nevisai į temą, pasakojo kad prieš porą mėn. metė veganizmą (kurio laikės 3 metus), nes negavo pakankamai maistinių medžiagų, o šią sav. netyčia valgė vištienos ir pasidomėjus nuspredė, kad mes ir vegetarizmą, tam kad gautų daugaiu energijos ir padėtų atsistatyti savijautai. Aišku čia buvo ne vienintelis mano anekdodinis šaltinis, kitas iš irl, o kiti bendrai girdėti internete.
Vakar vienas mano mėgstamiasių muzikantų, į instagramo storį įkėlė postą, kad suprato kad gili depresija (kiek mačiau, labai gili) prasidėjo maždaug tada kada pradėjo vartoti T blockerius, todėl dabar nusprendė juos mesti ir iš kart sekančią dieną jau geriau jaučias. Taip pat, čia jau nevisai į temą, pasakojo kad prieš porą mėn. metė veganizmą (kurio laikės 3 metus), nes negavo pakankamai maistinių medžiagų, o šią sav. netyčia valgė vištienos ir pasidomėjus nuspredė, kad mes ir vegetarizmą, tam kad gautų daugaiu energijos ir padėtų atsistatyti savijautai. Aišku čia buvo ne vienintelis mano anekdodinis šaltinis, kitas iš irl, o kiti bendrai girdėti internete.
neįsivaizduoju apie ką kalbi. čia tipo kad sovietai pieš gėjus, todėl tai sužinojus tavo 12 metų dukrelė buvo traumotizuota. ok įdomiai, ką daugiau galiu pasakyt
Parašė mantasm
Rodyti pranešimą
Vėlesniame amžiuje sužinoti ir apie įgimtus genetinius sutrikimus, kurių dėka nykstamai maža procento dalis turi įdomias chromosomų kombinacijas.
O visa kita yra geriausiu atveju savotiški hobiai.
Šiaip jau gimusiems „su neaiškia lytimi“ paprastai būna labai aišku kurie lytiniai organai labai išsivystę ir pagal tai galima gan tiksliai nuspręsti kurie hormonai dominuos.
Visas pasaulis gyveno su „sovietinėm panetkėm“ kol sovietam neprasuko gero psyopo pasiremdami savo porevoliucine patirtimi.
Didžioji dalis ir dabar gyvena su „sovietinėm panetkėm“ apart nedidelės pasaulio dalies.
Comment