Parašė Stadionas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie lytines orientacijas
Collapse
X
-
Parašė terre Rodyti pranešimą
Tai būtent, aš pirmas paprašiau pagrįsti. Jei negali, reiškia tavo teiginys niekinis.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Ai tai palauk, na tarkim mano teiginys niekinis (nors ir nesvarbų kad maršo idėja yra 1:1 kaip Jedinaja Rasija agenda), bet visi komentarai, tai kad Sorošas, kažką finansuoja turi turėti įrodymų, ir visi kurie taip šneka ir neturi įrodymų, irgi meluoja ir jų teiginiai yra niekiniai?
Comment
-
Jei niekas nekvestionuoja teiginių, galbūt jie yra niekiniai; jei negali pateikt įrodymų kai tavęs prašo - tada tikrai niekiniai.
- 1 patinka
Comment
-
Ai tai palauk, na tarkim mano teiginys niekinis (nors ir nesvarbų kad maršo idėja yra 1:1 kaip Jedinaja Rasija agenda), bet visi komentarai, tai kad Sorošas, kažką finansuoja turi turėti įrodymų, ir visi kurie taip šneka ir neturi įrodymų, irgi meluoja ir jų teiginiai yra niekiniai?
Comment
-
Bet jei teiginys yra kvestionuojamas ir tu negali pateikt įrodymų (pavyzdžiui kiek ir kokiom sumom Sorošas finansuoja organizacijas ir kokia dalis lėšų nukeliauja tarkim LGDP ir globalizacijai), bet nenustoji toliau teigi, ar galima tokio žmogau žodžius laikyti niekiniais?
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Dėl Sorošo su įrodymais paprasta. Atsidarai VŠĮ atsakaitas kas gavo paramos iš Atviros Lietuvos fondo ir bam...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTai dalyvavote šeimos gynimo marše?Paskutinis taisė ZYKLON-B; 2021.05.19, 15:55.
Comment
-
Nekonkretus klausimas, nes neaišku apie kokius konkrečiai žodžius kalbi, todėl pasikartosiu - niekuo nepagrįsti teiginiai yra niekiniai.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąMan tik kartais keista, kaip tie, kurie teigia, kad žemė plokščia, sugeba taip užteršti viešąją erdvę, kad mes netgi realiai pradedame įsivelti į žemės plokštumo diskusijas. Ir net neaišku, ar yra kitas kelias, nes ignoravimas irgi nebepadeda.Paskutinis taisė ZYKLON-B; 2021.05.19, 16:37.
Comment
-
Parašė ZYKLON-B Rodyti pranešimą
Butent tame ir problema. Be to strategija padaryta taip - kad ignoroti dalykus katrie asmeniskai nedomina tampa neimanoma. Viesai tai pasakius - zmogus iskart tampa "the enemy of society". Manau man reiketu tikrai perimti ju strategija kai kuriuose klausimose
- 5 patinka
Comment
-
Gijorgijo Švarco lobizmas ypatingas tuo, kad per fondus propaguojamos kai kurios ideologinės nuostatos, nepriimtinos konservatyviai visuomenės daliai, kuri pavyzdžiui Lietuvoje sudaro daugumą, todėl natūraliai kyla pasipriešinimas.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąAš nesu gėjus, neturiu net pažįstamo gėjaus ir man visiškai ne trukdo gyvent LGBT, bet va trukdo agresyvus Marozai, kurie mano kad valdžia už kuria ir aš balsavau yra neteisėta, NATO kuria palaikau yra nereikalinga, EU kuri padeda mums nebūti Moldova yra blogis, taip pat trukdo vidurio amžiaus kamuojami fašiteliai kurie galvoja, kad neišsilavinusiu kaimėčių dėka padarys revoliucija.
Comment
-
Parašė ZYKLON-B Rodyti pranešimąas nei vienose nei kitose karnavaluose nedalyvauju as esu uz seksualiniu problemu sprendymo privatuma! mane absoliuciai nedomina kas bei su kuo, nes as turiu sava asmenini gyvemima ir nekisu nosi i svetima bei gerbiu privatuma, nors daugumai zmoniu atrodo kad toks totalus ekstravertas kaip as tokiu buti negali. Is kitos puses mane uzknyso agresivus lgbt spamas kuris persamas ant kiekvieno zingsnio. Ar jums patinka kada kazkas jus spamina dalykais katrie jus neliecia bei visiskai nedomina?
Comment
-
Kokias būtent VŠĮ?
Comment
-
Aš nesu gėjus, neturiu net pažįstamo gėjaus ir man visiškai ne trukdo gyvent LGBT, bet va trukdo agresyvus Marozai, kurie mano kad valdžia už kuria ir aš balsavau yra neteisėta, NATO kuria palaikau yra nereikalinga, EU kuri padeda mums nebūti Moldova yra blogis, taip pat trukdo vidurio amžiaus kamuojami fašiteliai kurie galvoja, kad neišsilavinusiu kaimėčių dėka padarys revoliucija.
- 1 patinka
Comment
Comment