Pramazinau apklausą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie lytines orientacijas
Collapse
X
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
Sutinku su apklausos rezultatais, bet manau, kad 47 balsai yra per mažai, kad kažką, apskritai, atspindėtųPaskutinis taisė themanual; 2021.03.19, 16:59.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąMėginu įsigilinti į šios temos pavadinimą - kas yra netradicinės lytinės orientacijos? Aš žinau tik 3 tradicines: heteroseksualai, homoseksualai ir biseksualai, tai apie ką ši tema?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąMėginu įsigilinti į šios temos pavadinimą - kas yra netradicinės lytinės orientacijos? Aš žinau tik 3 tradicines: heteroseksualai, homoseksualai ir biseksualai, tai apie ką ši tema?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąEisi užsidažyti vaivorykšte?
- 8 patinka
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąO tai vaivorykštė kieme rodo kas yra gėjai ir kam lemta būti kartu?
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąI tema Tebunie cenzura. Panasu greitai ir 40 metu vyras gales identifikuotis kaip 8 metu mergaite.
Comment
-
Transeksualumas pasitaiko ypač retai, kaip ir ypač retai, bet būna, kad vaikas gimsta su abiejų lyčių organų požymiais. Anksčiau ar tai berniukas ar mergaitė daktaras nustatydavo 'iš akies' ir neretai galutiniame rezultate apsirikdavo. Toks variantas yra vadinamas intersex. Neužtenka, kad žmogus ar vaikas jaustųsi kitos lyties, tam reikia dar praeitį medicinines komisijas, kad transeksualumas būtų diagnozuotas profesiprofesionalų.
Man patinka kaip visokie homofobai ir panašūs sugeba išknisti kažkokį vieną įvykį kitoje planetos pusėje (net neįsivaizduoju kaip jie tokių ieško) ir tai pateikti kaip kažkokį pasaulinį sąmokslą. Bet šiuo atveju aš jokio sąmokslo nematau, paauglė ne tik kad save identifikavo kaip kitos lyties asmenį, bet jai transeksualumas buvo ir mediciniškai diagnozuotas. Tėvas matomai nelabai nori sutikti nei su savo dukra, nei su medicinos ekspertais ir nusprendė savo vaiką 'pagydyti' ją vadinant ne sūnumi, o dukra. Mama tai matė kaip psichologinį smurtą prieš vaiką, padavė jį į teismâ ir buvo teisi, nes transeksualų paauglį vadinti kita lytimi, jei jis save identifikuoja ir yra mediciniškai diagnozuotas, yra tas pats, kas jeigu tėvas savo sūnų pradėtų vadinti mergaite, nors jis nei toks būtų, nei toks jaustųsi. Tai būtų psichologinis smurtas prieš vaiką. Tai, kad tėvo pažiūros ir mokslinės žinios yra talibano lygio - nėra pasiteisinimas psichologiniam smurtui prieš dukrą ar sūnų.
Juokinga, kai iš kažkokio îvykio Kanadoje yra padaromos tokios išvados:
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTai yra pusė bėdos. Problema prasidės tuomet, kai kažkas pasakys "aš esu Lietuvos prezidentas/ministras pirmininkas" ir niekas neturės teisės sutrukdyti jam vadovauti Lietuvos valstybei.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąNeužtenka, kad žmogus ar vaikas jaustųsi kitos lyties, tam reikia dar praeitį medicinines komisijas, kad transeksualumas būtų diagnozuotas profesiprofesionalų.
... Tėvas matomai nelabai nori sutikti nei su savo dukra, nei su medicinos ekspertais
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąVisi tie "profesionalūs ekspertai" savo diplomus ir pareigas nupirko už butelį kanadietiško viskio.
- 1 patinka
Comment
Comment