Parašė Al1
Rodyti pranešimą
Manau žinai mano nuomonę apie migraciją iš Afrikos ir apie Islamo šalių kultūras bei jų nepilanavertiškumą ir tai, kad mėgstu Pat Condell'ą (t.y. bene didžiausią tavo taip vadinamų "tolerastų" priešą ir nekentėją ). Tai netgi labai smarkiai nesiderina su politiškai korektiška "tolerastiška" pasaulėžiūrą.
Šiaip viską vertinu ne pagal tai, ką rašo Vakarietiška žiniasklaida ar dar bala žino kas, bet pagal tai, kaip rodo mano sveikas protas, ką sako mano asmeninė ir mano pažįstamų žmonių bei šeimos patirtis, ką sako neangažuoti autoriai ir akademikai, ką matau gyvendamas labai multikultūriniame Londone ir t.t. Rezultate, dalis mano pažiūrų (tarkim, dėl homoseksualų parado), populiariai tariant yra labai "tolerantiškos" ar "liberalios", kuomet dalis (tarkim, dėl Islamo ar Afrikos imigrantų) yra "rasistinės" ir "nepakančios". Nors man, tiesą pasakius, visiškai dzin, kaip jos vadinamos, nes aš pernelyg nesigilinu į tai, kaip turėčiau apibūdinti savo politines ar socialines pažiūras. Jos yra tokios, kokios susiformuoja natūraliai iš patirties, nes nežiūriu TV, neskaitau ir nevertinu "mainstreaminės" žiniasklaidos ir nesidomiu tuo, ką sako visokie "Human rights watch". Tiesiog vadovaujuosi galva ir faktais, o ne išankstiniais nusistatymais, sustabarėjusia morale ar angažuota žiniasklaida, nepriklausomai nuo barikadų pusės. Taip kad "tolerastiškumu" manęs kaltinti nereiktų, nes tokiams kaip John iki to yra labai toli. Vienas dalykas, kurį tikrai vertinu ir laikau be galo svarbiu - gebėjimas išlikti santūriems ir prievarta neprimetinėti savo nuomonės kitiems bei elgtis civilizuotai. Būtent homofobai čia turi didžiausių problemų, nes belieka pasiskaityti Delfi komentarus ar pažiūrėti reportažą iš buvusių mažumų eitynių, kur jie atvirai skatina nanudoti smurtą ir jėgą. Kaip galima vertinti žmones, kurie nesugeba žmoniškai elgtis ir elgiasi kaip zoologijos sodo gyventojai?
Comment