Parašė Tomas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vasaros / žiemos laikas
Collapse
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Moksliškai įrodyta, kad šviesos-tamsos kaita turi įtaką visokiems hormonams ir kitokiems procesams vykstantiems žmogaus organizme, bet tamsybininkams tai nė motais.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Tai dėl to ir norisi po pietų ilgesnių šviesių valandų - ir po darbo, ir vaikams pažaisti lauke. Sveikata, hormonai, gera nuotaika.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Man tai norisi iš ryto šviesesnių valandų.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Man tai norisi iš ryto šviesesnių valandų.
- 1 patinka
Comment
-
Tema, pasmerkta suaktyvėti du kartus per metus .
Mauricas kaip visada kliedi.
- 1 patinka
Comment
-
Pasirodo buvęs aktyvus tamsybininkas Mauricas jau pripažino laiko sukiojimo naudą. Laikas ir jums atsipeikėti. Tariama laiko sukiojimo problema Europoje niekam neįdomi, klausimas pamirštas ilgam (mažiausiai iki Brexito).It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Atsikeli 9:00, ir ramu.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Bet tokių yra mažuma. Teks taikytis prie daugumos.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Tai ką veikti tas 4 valandas tamsoje nuo atsibudimo, iki atsikėlimo?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Visi pamiršote, kad kiekvienas turim Biologinį laikrodį, kurio niekad nepersuksi.
Man vasaros laiku truksta vienos valandos miego (einu miegoti vasaros metu 23 val., nes tai yra 22 val., žiemos metu. Vasaros metu nuėjus miegoti 22 val., nes tai yra 21 val., žiemos metu, tiesiog neužmiegu.
O keliuosi 6:30 val., pagal žiemos laiką tai yra 5:30 val., Žiemos laiku keliuosi 6:30 val., vasaros laiku tai yra 7:30 val.). Žiemos metu man valandų miegui užtenka. Sunkiausia būna keltis kai įveda vasaros laiką. O kai būna įvestas žiemos laikas keltis yra lengviau.
Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimąVisi pamiršote, kad kiekvienas turim Biologinį laikrodį, kurio niekad nepersuksi.
- 1 patinka
Comment
-
Sunkiausia būna keltis kai įveda vasaros laiką. O kai būna įvestas žiemos laikas keltis yra lengviau.
Perskridus į kitą gaublio pusę nelieki amžiams su gimtuoju dienos režimu
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąLogiška, nes pasukus laikrodį pirmyn, dingsta iš paros viena valanda. Tai vieną dvi dienas gal kažkas ir jaučiasi, bet ne pusę metų. O pasukus laikrodį atgal, atsiranda viena valanda daugiau. Galima valanda ilgiau pamiegoti, todėl perėjimas prie žiemos laiko atrodo lengvesnis.
Pirma diena būna sunki, bet užtenka vieną naktį normaliai išsimiegoti ir savijauta būna gera. Aišku, organizmas visiškai adaptuojasi per ilgesnį laiką, bet tai aktualiau nebent sportininkams, vykstantiems į svarbias varžybas. Užtai ir nuskrenda savaite anksčiau.
Comment
-
Visai normalu, kad vasarą pakanka mažiau miego nei žiemą. Šviesa ir saulė aktyvina. Jei ryte sunku keltis, reikia pagalvoti apie miego kokybę ir trukmę: vakare anksčiau gultis, pasivaikščioti/pasportuoti ir pan. Žiemą to šviesaus paros meto ir saulėtų dienų yra tiek, kad kaip tą laikrodį besukiotum, šviesiau nepasidarys. Galima nebent namuose įsisukti galingesnes lemputes
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąVisai normalu, kad vasarą pakanka mažiau miego nei žiemą. Šviesa ir saulė aktyvina. Jei ryte sunku keltis, reikia pagalvoti apie miego kokybę ir trukmę: vakare anksčiau gultis, pasivaikščioti/pasportuoti ir pan. Žiemą to šviesaus paros meto ir saulėtų dienų yra tiek, kad kaip tą laikrodį besukiotum, šviesiau nepasidarys. Galima nebent namuose įsisukti galingesnes lemputes
Comment
-
Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimąVisi pamiršote, kad kiekvienas turim Biologinį laikrodį, kurio niekad nepersuksi.
Man vasaros laiku truksta vienos valandos miego (einu miegoti vasaros metu 23 val., nes tai yra 22 val., žiemos metu. Vasaros metu nuėjus miegoti 22 val., nes tai yra 21 val., žiemos metu, tiesiog neužmiegu.
O keliuosi 6:30 val., pagal žiemos laiką tai yra 5:30 val., Žiemos laiku keliuosi 6:30 val., vasaros laiku tai yra 7:30 val.). Žiemos metu man valandų miegui užtenka. Sunkiausia būna keltis kai įveda vasaros laiką. O kai būna įvestas žiemos laikas keltis yra lengviau.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąTai ko gero, kad kalčiausias ne laikrodis ir valandos, bet darbo pobūdis / gyvenimo būdas.Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTiesą sakant, pirmą kartą girdžiu apie tokias problemas. Man kadangi į darbą reikia keltis 6 valandą (anksčiau nei daugumai), tai einu miegoti 23 valandą, keliuosi 6 pagal žadintuvą ir nėra jokio skirtumo, šviesu ar tamsu - vis tiek keltis nesinori Per išeigines guluosi 3 nakties (vasarą tokiu laiku jau švinta), keliuosi 11 dienos ir tai yra pats tobuliausias ritmas man, nes po jo geriausiai jaučiuosi. Rytais visada neturiu jėgų iki kokios 12 valandos, po to pradedu jaustis gyvu žmogumi, o 18 - 01 valandą man iš viso yra pats pikas, norisi kažką daryti, kažką veikti, būnu pilnas entuziazmo ir gyvenimo džiaugsmo. Tai kad, rytais man ar bus šviesu, ar tamsu, vis tiek bus tas pats Š. O po darbo šviesenio laiko reikėtų ilgiau, nes vakaras yra pati dvižucha man, grynam pelėdai.
Su žadintuvu visai neatsikelčiau. Aš pagal atsikėlimo laiką esu priskiriamas Vyturiams.
Kai būna už lango šviesu, tai net norėdamas neužmigsiu, net per užuolaidas šviesu yra, ypač vasaros metu.
Tomizmas Jums tiktų naktinis darbas.
Comment
Comment