Parašė MedinisStrazdas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vasaros / žiemos laikas
Collapse
X
-
Parašė Austras Rodyti pranešimąPrimenu, kad labiausiai kenčiantiems dėl laiko persukimo, šiemet aklimatizacijai bus duota ne viena, bet trys laisvos dienos
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Šiaip tai ne tik organizmas negauna jokio poilsio, bet dar ir žala tie kelių min. pasnaudimai. Šiaip atsibudus pagulėti dar nėra blogai, bet kai "damiegama" po 5 min. tai organizmui tik žala.
Buvo man keli kartai, kai prabudęs ir dar nesigaudydamas erdvėje ir laike, vietoj "snausti" žadintuve paspaudžiau "išjungti"... Po to teko lėkti į darbą vos ne bėgte, kad nepavėluoti. Dėl to dabar apsidraudimui statau ir signalą telefone, ir dar paprastą žadintuvą.Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.10.25, 22:26.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąŽinok daug kas susitvarkys, kai įsitaisysi tikrą, o ne įsivaizduojamą žmoną.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąŽinok daug kas susitvarkys, kai įsitaisysi tikrą, o ne įsivaizduojamą žmoną.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąŽinok daug kas susitvarkys, kai įsitaisysi tikrą, o ne įsivaizduojamą žmoną.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąO ką daryti, kai nesi iš tų žmonių kurie atsibudę iš karto gali šokti iš lovos
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąJų problemos - tegul kenčia.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Kažkas vis tik pasikeitė
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąAbsoliučiai nesuprantu tokio pobūdžio pasisakymų. Žmonės tai pagal ką jūs gyvenat - pagal laikrodį ar pagal saulės šviesą? Jeigu žinau, kad rytoj reikės į darbą arba mokslus - atsiguli atitinkamu laiku, išsimiegi ir ryte žvalus keliesi suskambėjus žadintuvui, nesvarbu ar už lango tamsu, ar ne.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąKažkas vis tik pasikeitėSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Tas "žvalus" yra sąlyginis dalykas. Vėliau pažvalėji, bet pats kėlimosi procesas yra kankinantis.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Laiką reikia sukti į kitą pusę, kad žiemą ilgiau būtų šviesu. Niekad nesupratau šitos "logikos" - ir taip anksti temsta, tai padaryti kad temtų dar anksčiau. Kam?
O ką daryti, kai nesi iš tų žmonių kurie atsibudę iš karto gali šokti iš lovos (niekad nesupratau, kaip tai įmanoma), o po vieno suskambėjimo po to gali vėl užmigti? Būtinai reikia kelių suskambėjimų. Tarp suskambėjimų tas 5 minutes atsijungi, bet jau organizmas apsipranta su ta mintimi kad "niekur nedingsi, keltis teks". Trumpiau tariant - lengviau išsiprievartauti.
Šiaip aš naudoju tokią taktiką dėl atsikėlimo - mano žadintuvas yra kitame kambario gale, todėl kad jį užtildyti aš privalau atsikelti ir nueiti į kitą kambario galą, ko pasekoje jau lengviau pasirinkti nebelysti atgal į lovą.
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Žmona iškart išsprirs iš lovos po pirmo žadintuvo?
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąŠiaip aš naudoju tokią taktiką dėl atsikėlimo - mano žadintuvas yra kitame kambario gale, todėl kad jį užtildyti aš privalau atsikelti ir nueiti į kitą kambario galą, ko pasekoje jau lengviau pasirinkti nebelysti atgal į lovą.
Vis tik čia pakankamai individualu, tikriausiai.
Kas dėl vasaros/žiemos laiko - anksčiau buvau visiškas vasaros laiko visus metus šalininkas, bet po pastarųjų metų diskusijų, ypač atsiradus grėsmei, kad bus paliktas žiemos laikas, atradau, kad bent jau man laiko sukiojimas yra savotiškai žavus ir dabar esu už tai, kad taip ir liktų.
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
Išbandyta ne kartą - neveikia. Autopilotu nulevituoji iki žadintuvo, išjungi ir parlevituoji lovon beveik neprabusdamas
Vis tik čia pakankamai individualu, tikriausiai.
Kas dėl vasaros/žiemos laiko - anksčiau buvau visiškas vasaros laiko visus metus šalininkas, bet po pastarųjų metų diskusijų, ypač atsiradus grėsmei, kad bus paliktas žiemos laikas, atradau, kad bent jau man laiko sukiojimas yra savotiškai žavus ir dabar esu už tai, kad taip ir liktų.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Kaip Lietuvoje gali likti vasaros UTC+3 laikas, jeigu Klaipėda papuola į UTC+1, o likusi Lietuva yra UTC+2? Iš kur tokie išmislai atsiranda?
Comment
-
Kaip Lietuvoje gali likti vasaros UTC+3 laikas, jeigu Klaipėda papuola į UTC+1, o likusi Lietuva yra UTC+2? Iš kur tokie išmislai atsiranda?Lietuva visiems.
- 8 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąKad anščiau švistų. Juk svarbi šviesa darbo valandomis, o ne po jų.Snowflakes will attack U <3
- 6 patinka
Comment
-
Kaip Lietuvoje gali likti vasaros UTC+3 laikas, jeigu Klaipėda papuola į UTC+1, o likusi Lietuva yra UTC+2? Iš kur tokie išmislai atsiranda?
- 4 patinka
Comment
-
- 2 patinka
Comment
Comment