Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Investicijos į pramonės bei paslaugų plėtrą Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Laiku atsirado tuščioje rinkoje. Dabar tektų neblogai paplušėt bandant išsikovot vietą. Reiktų tiek kažkokiu būdu įtikinti pardavėjus reklamuotis kol nėra lankytojų, tiek pritraukt lankytojų kol nėra skelbimų. Aišku galima duokit nemokamus skelbimus iš pradžių ir tiek. Bet skelbimo įdėjimas irgi užima laiko. Jei niekas jo neperžiūrės - kam gaišt laiką, jei šiaip ar taip reiks dėt ir į Aruodą. O pirkėjas net jei ir patikrins kažkokį naują portalą - ateis ir į Aruodą.
Vienintelis būdas turbūt būtų jei NT agentūros susitartų ir pasileistų savo nuosavą portalą. Į kurį jų agentai turėtų privalomai dėt skelbimus. Per kurį laiką gal atmuštų lankytojus nuo Aruodo.
Be šansų kad visos agentūros susitartų, kiek buvo bandyta net asociacija nieko nesugeneravo nei padėt galėjo
Comment
-
Parašė Brokeris Rodyti pranešimą
Aš moku 156 eurus su PVM už 25 skelbimus t Aruode kiek yra NT brokerių per Lt kurie perka paketą gaunasi rimti pinigai. Vienintelis jų prokolas buvo kai Edomus pavertė NTžemelapis jis nepateisino lūkesčių.
- 1 patinka
Comment
-
O kas nepasiteisino su NTžemėlapiu? Asmeniškai kaip pirkėjas/nuomininkas kai atsirado NTŽemėlapis nebenaudoju Aruodo. Geriausias būdas apsisaugoti nuo Antakalnio prie Nemenčinės, Senamiesčio Naujininkuose ir t.t...
Man asmeniškai labai gerai veikia kai į FB įdėdi aruodo nuorodą.
Comment
-
Parašė Brokeris Rodyti pranešimąPatys mažiausi klientų srautai generuojami iš NTžemėlapio.
Comment
-
O pagal ką skaičiuojat iš kur ateina klientai? Tiesiog pagal skelbimo parodymų kiekį ar yra rimtesnių metodų?
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAš per autopliusą net baidarę esu pardavęs ruskeliui iš Ventspilio. Kainavo tuos kelis eurus skelbimas, bet veikia.
Būtų smagu turėti konkurencijos tarybą neimpotentus.
Comment
-
Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimą
Aš per autogidą esu krūvą detalių pardavęs, bet skelbimai kainuodavo 1LT menesiui. Kai dabar kainos 20LT už skelbimą, žmonės tiosiog nebemeta visokių mažaverčių ar šiaip retų automobilių ar dalių. Dėl to nukenčia vartotojas. FB ne alternatyva dėl normalios paieškos ir filtravimo galimybių nebuvimo.
Būtų smagu turėti konkurencijos tarybą neimpotentus.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimą
Aš esu auto nusipirkęs per FB Marketplace, didžiausias pliusas, kad yra pagal spindulį (km) nuo tavo dabartinės vietos, tai dėl auto apžiūrėjimo labai aktualu, kad pavyzdžiui pėsčiom nueiti ar taksi nuvažiuoti.
Comment
-
Aš esu auto nusipirkęs per FB Marketplace, didžiausias pliusas, kad yra pagal spindulį (km) nuo tavo dabartinės vietos, tai dėl auto apžiūrėjimo labai aktualu, kad pavyzdžiui pėsčiom nueiti ar taksi nuvažiuoti.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Tu juokauji? Apriboji auto paieškas tik iki taksi ar pėsčiųjų atstumo?
AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Nejuokauju. Tikrai aktualu, su taksi neprivažinėsi po 50km automobilio apžiūrėti.
Tai kokie atstumai tave tenkina?
Visas miestas pažymėtas autoplius jau galimai per didelis atstumas?
Visas rajonas pažymėtas per didelis atstumas?
Comment
-
Buvau supratęs, kad mažini atstumus iki miesto mikrorajono ribų ribų (ale tolimiausias mikrorajonas jau per toli).
Tai kokie atstumai tave tenkina?
Visas miestas pažymėtas autoplius jau galimai per didelis atstumas?
Visas rajonas pažymėtas per didelis atstumas?
Renkuosi 5 - 10 km.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Autopliuse Kaunas gali reikšti ir Seredžiu ir Kaišiadoris, o tarp ju 100 km, jei ne daugiau.
Renkuosi 5 - 10 km.
Galiausiai tai būtų mažuma, retesnis atvejis nei 1 iš 10 garantuotai. Tai jei atsifiltruoji 10 patinkančių mašinų Kaune tai tikrai nėra jokia problema jei apskambinus 10, 9 iš jų bus Kaune, o dešimta Kaišiadoryse pamelavus skelbimo autoriui. Taip, sudeginsi minutę skambučiui.
Žodžiu daugiau nei nanoskopinis nepatogumas.
Comment
-
Negali reikšti. Nebent kalbi apie meluojančius veikėjus, kas ne visai į temą.
Galiausiai tai būtų mažuma, retesnis atvejis nei 1 iš 10 garantuotai. Tai jei atsifiltruoji 10 patinkančių mašinų Kaune tai tikrai nėra jokia problema jei apskambinus 10, 9 iš jų bus Kaune, o dešimta Kaišiadoryse pamelavus skelbimo autoriui. Taip, sudeginsi minutę skambučiui.
Žodžiu daugiau nei nanoskopinis nepatogumas.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Kitąmet greitojo maisto restoranas „Burger King“ žengs į Lietuvą
Amerikiečių greito maisto restoranų tinklas „Burger King“ žengia į Baltijos šalis. Šio tinklo franšizę pirmoji įsigijo estijos kompanija „Tallink Grupp“. Bendrovės pranešime teigiama, jog pirmuosius restoranus planuojama atidaryti Taline jau šią žiemą, o pirmieji šio tinklo restoranai Lietuvoje ir Latvijoje bus atidaryti 2020-ųjų metų pirmąjį pusmetį. „Tallink Grupp“ restoranus galės valdyti 20 metų nuo jų atidarymo.
Skaityti daugiau: https://madeinvilnius.lt/verslas/vil...ngs-i-lietuva/ .
- 2 patinka
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Tai kur Kaune bus galima nueiti į Burger Kingą?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Gal stoty kur nors
Comment
Comment