Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Žiniasklaida

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šitas, man atrodo, kažkur jau šmėžavo. Nors jau vien iš pavadinimo daugmaž aišku, kokiai publikai tai skirta.

Comment

Kodėl teisibe.lt dar neregistruotas?

Comment

Aš nepatingėjau ir perskaičiau tą užgniaužtąjį A. Patacko tiesos žodį. Antraštė "Perspėjimas piliečiui Simonko" beveik nemeluoja, ten yra grasinimas fiziškai susidoroti, nors gal galima traktuoti ir kaip perspėjimą (mano vienai pažįstamai jos ex irgi siuntinėdavo visokius sms perspėjimus, tipo, čia neramus rajonas, mašinos dingsta... paskui jos mašina iš tikrųjų dingo). Kodėl kas nors išvis turėtų publikuoti tokius dalykus?

Comment

Tai reiškia, kad tas veikėjas (A.Patackas) yra kažkoks fakin nupušęs šizoidinis debilas
          Galima juos vadinti visokiais mandagiais terminais arba galima tiesiog pavadinti tuo, kas jie yra - glušiai.
          Užkalnio, Algio Greitai ir "laisvosios" žiniasklaidos išugdyta karta, suprantanti šiuolaikines realijas (Simonko/Šalčiūtės garbinimas, tyčiojimasis iš praeities), atsidėkoja vienam iš sąjūdininkų už iškovotą galimybę dirbti Anglijoje. Uolūs sovietmečio pionieriai, darniomis gretomis žengiantys į šviesų rytojų ir propaguojantys naująsias vertybes, būdavo gerokai kultūringesni.

Comment

Jep, Ramanauskas ir Užkalnis būtent ir yra tie, kurie garbina šalčiūtes.

Šlovė patackams ozolams ir rolandams paulauskams už tikrųjų vertibių skleidimą.

Comment

Parašė nesekasi Rodyti pranešimą
              Jep, Ramanauskas ir Užkalnis būtent ir yra tie, kurie garbina šalčiūtes.
              jie patys yra "salciutes"
              When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Vienas iš šiuolaikinio gyvenimo privalumų yra tas, kad ne Patackui aiškinti, ką daryti su 10 litų kupiūra. Putino Rusijoje gal čia ir būtų koks nors pedoekstremizmas, bet Lietuvoje kol kas lyg ir neuždrausta. Praėjo tie laikai, kai galima uždrausti viską, kas nepatinka kokiam nors labai nusipelniusiam.

Comment

O jei Grybauskaites atvaizda?

Comment

Mūsuose veikia palyginus griežti jautrių žmonių orumo gynimo įstatymai. Tai turbūt galėtų kreiptis privataus kaltinimo tvarka, žiūrint, kas su tuo atvaizdu būtų padaryta. Bet kadangi visuomenėje, ir ypatingai struktūrose, pilna mąstančių Patacko stilium arba rodančių uolumą, kai nereikia, tai gali būt, kad už Grybauskaitę tektų turėti nepatogumų su teisėsauga.

Comment

tada siulyciau Vyti

Comment

Kaip tik Vyčio geriau nesiūlyti:
                        127 straipsnis. Valstybės simbolių išniekinimas
                        Tas, kas viešai nuplėšė, sudraskė, sulaužė, sunaikino, subjaurojo ar kitaip išniekino Lietuvos valstybės vėliavą ar herbą arba viešai pasityčiojo iš Lietuvos valstybės himno,
                        baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Comment

tada belieka tik Darius su Girenu...

Comment

Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                            Užkalnio, Algio Greitai ir "laisvosios" žiniasklaidos išugdyta karta, suprantanti šiuolaikines realijas (Simonko/Šalčiūtės garbinimas, tyčiojimasis iš praeities), atsidėkoja vienam iš sąjūdininkų už iškovotą galimybę dirbti Anglijoje. Uolūs sovietmečio pionieriai, darniomis gretomis žengiantys į šviesų rytojų ir propaguojantys naująsias vertybes, būdavo gerokai kultūringesni.
                            Gal yra kokių žinių apie pedofilų klaną? Kažko aptilo viskas.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                              Gal yra kokių žinių apie pedofilų klaną? Kažko aptilo viskas.
                              Aptilo todėl, kad žmonės jau bijo išsižioti.
                              Štai ir puikus mokytojas, visoje Lietuvoje žinomas ir gerbiamas žmogus jau tampomas po teismus, ką po to reikia galvoti?
                              http://www.delfi.lt/news/daily/educa....d?id=66967646

Comment

Taigi sveksnoje pardavinejamos nepilnametes. 18 kartu kreiptasi i policija bet policija nereagavo. Greiciausiai del to kad lietuvoje pedofilijos nera. Ar ne taip John?

Comment

udriau ir J.U., o jūs patys nebijot, kad klanas ir jus tuoj ims persekioti?

Comment

Nėra Lietuvoje pedofilijos. Nes jei būtų, niekas netampytų garbingos gydytojos, profesorės, pamelavusios per TV, po teismus. Tik man čia labai nesuvokiama, nes aš tą šeimą žinau. Profesorės tėvelį, Lietuvos pasipriešinimo dalyvį gerai pažįstu. Niekaip negaliu suprast, kodėl ji nei iš šio, nei iš to pamelavo. Na, teismas išsiaiškins. Lietuvoje visada teismai viską išsiaiškina.

Comment

Bijau.

Comment

John kažkada supras, kad gyvenime viskas šiek tiek ne visai taip, kaip jis susidėliojo gyvenimą sau. Kad ir kaip žaviuosiu juo ir jo įžvalgom, bet bėgant laikui, jis tam tikrose gyvenimo srityse tapo savo paties požiūrio auka. Nejuokauju ir daugiau apie tai nerašysiu. Jis kažkada gyvenime tai supras. Tęsiam toliau apie nesusivokimą pasaulyje...

Comment

O tai kada žmonės neapsikentę sukils prieš klaną ir engėjus? Jau greit ar dar šiek tiek pakentės? Lietuvos žmonių kantrybė juk nebegalinė.

Comment

Working...
                                          X