„Kiek žinau, partijos vadovybė kreipėsi į Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnybą. Aš pats nesikreipiau. Gaila, gaila žiūrėti į tam tikras pavardes ir gaila, kad tos pavardės iš konservatorių partijos. Aš manau, kad tokie metodai tikrai nepuošia mūsų valstybės, kai tokie žmonės turėdami galimybę kalbėti viešai demonstruoja savo tokias mintis, kurios manau nereikalingos“, - sakė A. Butkevičius.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žiniasklaida
Collapse
X
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąrūšiuoti ir kabinti etiketes mėgsta net ir laikantys save tolerantiškais, moderniais ir išsilavinusiais.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
/\ Šiaip, vienas dalykas kas man iš tikro nepatiko Algio apdovanojimuose tai buvo pasityčiojimas iš Butkevičiaus išvaizdos. Jį kritikuoti reikia, bet dėl jo ekonomikos (ne)supratimo ir idėjų, o ne išvaizdos.
p.s. Tiesa, kairieji Kubiliaus premjeravimo laikais dažnai reikšdavosi ne ką gražiau, taip kad abiejose pusėse tas pats.Paskutinis taisė index; 2013.01.04, 13:24.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTo prietaiso nuomonė mums turėtų rūpėti mažiausiai. Argi galima rimtai vertinti žmogų, kuris gavo "Metų idioto" apdovanojimą?
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
O ar galima rimtai vertinti "Metų idioto" titulą, kai jį skiria neišsilavinęs, chamiškas rėksnys, kuris nuolat riaugėja, keikiasi ir jo kalbos pastoviai sukasi apie visokius seksualinius iškrypimus arba šūdus? Jo nuomonė apie Butkevičių ir tas "titulas" vertas maždaug tiek pat, kiek būtų verta kokio nors apsimyžusio prie stotelės gulinčio bomžo nuomonė iš ryto apie "kvailius" skubančius į darbą, kai jis pats voliojasi purvo baloj.
apie tai rašo laikraščiai, TV, naujienų portalai, blogosfera, socialiniai tinklai, kalba politikai (įskaitant patį Butkevičių) ir t.t., yra puikus ir neginčyjamas įrodymas, kad tamsta esate visiškai neteisus.
Comment
-
Ir iš vis palaikyti šiuo atveju Ramanauską ir kliedėti, kad jis "iš esmės" tiesą pasakė, teisingai "sukritikavo" tik grubia forma, tai tas pats kaip aiškint kad visokie Hamas irgi teisingai kovoja už Palestiną, tik biškį perdaug žydus žudo.
Kaip su teroristais niekas nesidera ir jų reikalavimai niekam neįdomūs, taip ir Ramanausko bet kokios nuomonės ir iškreipta pasaulėžiūra yra šiukšlių vietoj.
Parašė John Rodyti pranešimąTurint omeny, kad mes čia apie jį pridiskutavom n puslapių,
apie tai rašo laikraščiai, TV, naujienų portalai, blogosfera, socialiniai tinklai, kalba politikai (įskaitant patį Butkevičių) ir t.t., yra puikus ir neginčyjamas įrodymas, kad tamsta esate visiškai neteisus.Paskutinis taisė kaunaz; 2013.01.04, 13:36.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą/\ Šiaip, vienas dalykas kas man iš tikro nepatiko Algio apdovanojimuose tai buvo pasityčiojimas iš Butkevičiaus išvaizdos. Jį kritikuoti reikia, bet dėl jo ekonomikos (ne)supratimo ir idėjų, o ne išvaizdos.
p.s. Tiesa, kairieji Kubiliaus premjeravimo laikais dažnai reikšdavosi ne ką gražiau, taip kad abiejose pusėse tas pats.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąIr iš vis palaikyti šiuo atveju Ramanauską ir kliedėti, kad jis "iš esmės" tiesą pasakė, teisingai "sukritikavo" tik grubia forma, tai tas pats kaip aiškint kad visokie Hamas irgi teisingai kovoja už Palestiną, tik biškį perdaug žydus žudo.
Kaip su teroristais niekas nesidera ir jų reikalavimai niekam neįdomūs, taip ir Ramanausko bet kokios nuomonės ir iškreipta pasaulėžiūra yra šiukšlių vietoj.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąLabas rytas. Ramanauskas varo savo stiliuje jau 20 metų ir jam už tai reiškiu respectą. O dėdamas ant jo, kaip čia dedi, iš esmės dedi pats ant savęs.
Ar ir pats nebūtum nieko prieš jei su šūdukais kas pamaišytų? Tik šiaip, vardan humoro?*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTiesą sakant aš jau seniau atkreipiau dėmesį į Butkevičiaus akių dydį. No offence jam dėl to, bet galėtų žmogus tikrai pagalvoti apie linzes, nes išties atrodo juokingai (atleisk man, viešpatie, už tokius remarkus). Gal ir negražu, bet toks Ramanausko pastebėjimas nėra be pagrindo.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTaip galima ir pačiam prisijuokauti ir tekti nešioti dar ne su tokiomis dioptrijomis, o linzes ne visi gali nešioti dėl alergijos. Manau šaipytis iš objektyvių ar įgimtų žmogaus sąvybių, kurių jis negali pakeisti, yra paprasčiausiai zonos humoras.
Ne ką blogesnis prietaisas!Paskutinis taisė Irma; 2013.01.04, 13:49.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTiesą sakant aš jau seniau atkreipiau dėmesį į Butkevičiaus akių dydį. No offence jam dėl to, bet galėtų žmogus tikrai pagalvoti apie linzes, nes išties atrodo juokingai (atleisk man, viešpatie, už tokius remarkus). Gal ir negražu, bet toks Ramanausko pastebėjimas nėra be pagrindo.
Parašė John Rodyti pranešimąLabas rytas. Ramanauskas varo savo stiliuje jau 20 metų ir jam už tai reiškiu respectą. O dėdamas ant jo, kaip čia dedi, iš esmės dedi pats ant savęs.
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąManau, kad Algiui nepatinka, kad Butkevičius primena jo taip mėgstamą personažą.. va, kur šuo pakastas.. mąstykit vyrai, mąstykit
Atvaizdas
Ne ką blogesnis prietaisas!
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTai ir būtent visus tuos 20 metų jis terorizuoja visuomenę, bukina vaikų protus.
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąČia sugedęs, neveikiantis prietaisas. Turbūt "Made in China".*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą/\ Šiaip, vienas dalykas kas man iš tikro nepatiko Algio apdovanojimuose tai buvo pasityčiojimas iš Butkevičiaus išvaizdos. Jį kritikuoti reikia, bet dėl jo ekonomikos (ne)supratimo ir idėjų, o ne išvaizdos.
p.s. Tiesa, kairieji Kubiliaus premjeravimo laikais dažnai reikšdavosi ne ką gražiau, taip kad abiejose pusėse tas pats.
Ar iš tiesų toks ganėtinai į asmeniškumus linkstantis trolinimas yra intelektualus ir įdomus. Gal tokiems patiems runkeliams...
Parašė John;/\Pavyzdys (karalienė): "I'm now so old that my pussy is haunted".
Vertimas: "Aš tokia sena, kad mano p*****e vaidenasi".
Tai nuskambėjo ne bet kur, o BBC eteryje. Gali rasti Youtube.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąBet ar reikia nusileisti iki perkarusių komunistinių margancovkių, dalbajobų, pavidolių, fioletavų, runkelių lygio.
Ar iš tiesų toks ganėtinai į asmeniškumus linkstantis trolinimas yra intelektualus ir įdomus. Gal tokiems patiems runkeliams...
Aštrus, kartais net arti pasityčiojimo esantis, trolinimas dėl politinių yra įdomus ir reikalingas, bet tyčiotis iš žmogaus išvaizdos nereikėtų...
Mano nuomone tai: http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphoto...84721948_n.jpg , yra geras politinis humoras (Beje, plagijuotas nuo britų), o Ramanausko tyčiojimasis iš Butkevičiaus akinių - ne.
Bet visai pritarčiau to paties Ramanausko parašymams, apie pavyzdžiui Veselką (Nors tuoj atsiras smerkiančių, nes "iš mirusių tyčiotis negalima"), Venckienę, Gedvilą ir kt.
Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimą
Ar ir pats nebūtum nieko prieš jei su šūdukais kas pamaišytų? Tik šiaip, vardan humoro?
Comment
-
Gal būtent dėl to ir reikia tamstai dar kartą pagalvoti, ar toks rūšiavimas tikrai yra visiškai neracionalus. Ar esate per daug užsiėmęs sliekų ieškojimu ir kabinėjimusi teisinant runkeliškas pozicijas?
Iliustracijai galima paimti Mamontovo ir sparčiai populiarėjančioRamanausko požiūrį į atominę elektrinę. Vienas prieš, kitas už. Ar kažkuris dėl to yra kvailesnis? Skirtumas tarp jų tas, kad Mamontovas kitokią nuomonę turinčių nepuls vadinti kvailiais. Iš Ramanausko to paties tikėtis būtų naivu. Tikriausiai jų abiejų žinios toje srityje panašiai kuklios ir megavatai ar kilovatai nėra jų kasdieninės kalbos žodžiai. Tai kuo pagrįstas Ramanausko ir jo gerbėjų įsitikinimas, kad būtent jie yra teisiausi ir protingiausi? Ekspertų straipsniais ar politine propaganda? Deja, antras variantas. Viskas pagrįsta tikėjimu, kad viena partija visada bus teisi ką bedarytų ir tik ji viena gali užtikrinti klestėjimą ir gerovę. Tai politinis fanatizmas niekuo nesiskiriantis nuo religinio. Apskritai garsiausiai rėkiančių apie savo teisumą ir runkelių kvailumą nuomonė dažniausiai būna pagrįsta keliais elementariais šablonais (Vakarai - gerai, Rytai - blogai; konservatoriai - Vakarai, socdemai - Rytai), kuriais nesudėtinga vadovautis visais atvejais. Juk sričių daug, nuomonę pareikšti norisi, o žinių ne visada pakanka. Tai paimi šabloną, pritaikai ir žinai, kokios krypties laikytis
.
Paskutinis taisė senasnamas; 2013.01.04, 17:09.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
Tai, kad sumedėję Kubiliaus akių vokai ir plikė, kur kas labiau turėtų akis badyti. Gal reikėtų pagaliau Kubiliui pradėt nešiot peruką ir apsilankyt plastinės chirurgijos klinikoj dėl vokų korekcijos? Bet kaip jau ne vienas sakė, kad kabinėtis prie išvaizdos yra absurdiška, aš čia tik norėjau padaryt status quo, nes eilinį kartą tendencingai(populistiškai) bandai "mušti iš nuošalės".
Tai ir būtent visus tuos 20 metų jis terorizuoja visuomenę, bukina vaikų protus. Niekas čia ant jo nededa ar bent nedaugiau nei jis nusipelno, tiesiog viską reikia vadinti savais vardais, o tu čia bandai "šūdą" kaip už "karbonadą" įpiršti. Kad prie šūdo bus normalus garnyras ir daržovės, šūdas vistiek liks šūdu ir karbonadu netaps.
Comment
Comment