Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie JAV aktualijas. D. Trumpo administracija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Sula Rodyti pranešimą

Kitur skaičiau, kad sistema "Perimetr" yra neveikianti dėl esminių techninių problemų. Įkaitant lempinę ir relinę įrangą (itin atspari stripriam elektromagnetiniam impulsui ir radiacijai), kurios jau nebegamina nei RF, nei KLR. Nebent viskas perdaryta iš naujo.
    bet pripazink kad isgeres Medvedevas (su Putino leidimu) turejo omeny sita reikala, negali but atsitiktinumas.
    "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Parašė DeSadas Rodyti pranešimą

mmm idomiai kai kas turbut supranta kas ta "dead hand" ...cia toks neblogas grasinimas su atominem bombom .
      Kad Medvedevas jau turbūt treti metai kaip periodiškai, kas keli mėn., vis kažkur kažką blevyzgoja apie atomines bombas arba branduolinį karą.

Comment

Parašė DeSadas Rodyti pranešimą

bet pripazink kad isgeres Medvedevas (su Putino leidimu) turejo omeny sita reikala, negali but atsitiktinumas.
        Turiu omenyje, bet dar vertinu ir tokią sunkiai pervedamą savybę kaip "vialyčije", kuri dažnai neturi po savimi pagrindo. Prisiminkime Medvedevo "nanotechnologijas".
        Vienas iš tos sistemos elementų turėjo būti specialiai įrengtas IL-96. Kiek žinau, jis ir jo dubleris yra beviltiškai sugadinti.
        Dabar RF nesugeba pagaminti nei vieno šiuolaikiško civilio lėktuvo (nors Il -96, tiesos dėlei, po 1 per metus dar sumeistravoja)
        Paskutinis taisė Sula; Vakar, 16:31.

Comment

Aš turiu nemalonią nuojautą, kad paskutinius kelis mėnesius padidėjusi rusiška bravūra yra susijusi su gautu carte-blanche iš draugelių Pekine: vaikinai, drąsiai, nenusileiskite, mes jums padėsime. Labai panašu, kad kinų parama yra padidėjusi, pvz. man beveik akivaizdu, kad pastoviai didinti dronų gamybos apimčių be kinų pagalbos rusai niekaip nepajėgtų. Be to esu girdėjęs, kad ir rusų raketose labai sumažėjo Vakarų kompanijų čipų ir jie vis labiau pakeičiami kinų gamybos čipais (tai nėra kažkokie high-endiniai čipai, kinai juos visą laiką gamino, tačiau užėmė kažkiek laiko kol rusai pakeitė vakarietiškus čipus juos galinčiais pakeisti kiniškais čipais). Ir t.t.

Bijau, kad dabar jau Pekinas žaidžia žaidimą "eskaluoti, kad deeskaluoti" su Trumpu, kaip vieną iš kozirių naudodamas pagalbą rusams: mes galėtume gal ir sumažinti paramą rusams, bet mums reikia nuolaidų mūsų atžvilgiu. Gal net didelių nuolaidų. Kas gali būti big trouble Trumpo komandai.

Comment

D. Trumpas skelbia Indijai 25% muitus ir grasina nuobauda už prekybą su Rusija
            https://www.vz.lt/verslo-aplinka/202...-rusija-571187

Comment

Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimą
              Kas matėt kas ne, bet medvedevas susiriejo su Trampu socialiniuose tinkluose. Ne, nu bet tokio idioto dar reikia paieškoti - ar jo čia tikslas yra kuo labiau suerzinti Trampą?
              Medvedevas tėra vienas Kremliaus įrankių, nėra jokios 'atskiros Medvedevo nuomonės', jis tiesiog atlieka tą funkciją, kurią prieš tai atliko Žirinovkis. Pagrindinė Medvedevo funkcija šiuo metu yra gąsdinti vakarus atominėmis bombomis, nes Putinas pats to tiesiogiai daryti nelabai gali. Aš tik nelabai suprantu, ar čia Trumpas savo tweetais kreipiasi į Medvedevą ar į Putiną. Jei į Medvedevą, tai reiškia, kad Trumpas nelabai ką apie Rusiją supranta ir kažkodėl nelabai jam kas tai paaiškina.

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

Medvedevas tėra vienas Kremliaus įrankių, nėra jokios 'atskiros Medvedevo nuomonės', jis tiesiog atlieka tą funkciją, kurią prieš tai atliko Žirinovkis. Pagrindinė Medvedevo funkcija šiuo metu yra gąsdinti vakarus atominėmis bombomis, nes Putinas pats to tiesiogiai daryti nelabai gali. Aš tik nelabai suprantu, ar čia Trumpas savo tweetais kreipiasi į Medvedevą ar į Putiną. Jei į Medvedevą, tai reiškia, kad Trumpas nelabai ką apie Rusiją supranta ir kažkodėl nelabai jam kas tai paaiškina.
                Tai jei atsako lMedevedevui tai ir kreipiasi į jį (nereiškia, kad jis galvoja, kad Medvedevas kažką sprendžia, tiesiog keista būtų atsakyti į Medvedevo tweet ir kreiptis tiesiogiai Putiną)
                Paskutinis taisė Gator; Vakar, 19:42.

Comment

Tai jeigu Putinas per Medvedėvą grasina Trumpui branduoliniu karu, man nesuprantama kodėl Trumpas turėtų atstakinėti Medvedevui, o ne Putinui, juk Medvedevas šiuo atveju tėra instrumentas, turbūt net ne jis tuos tweetus rašo, o gauna nurodymus iš Kremliaus ką ir kada turi parašyti. Dėl to jei Trumpas atsakinėja tiesiogiai Medvedevui - man tai atrodo kvaila, nes tai reikštų, kad Trumpas nesupranta, kad čia jam Putinas branduoliniu karu grasina, o ne Medvedevas. Bet yra galimybė, kad jis tą supranta (ar jam kas tą pasakė) ir Medvedevui atsakinėdamas jis atsakinėja Putinui, tiesiog prisidengdamas ta pačia taktika, kad čia neva ne tiesioginis Putinui grasinimas.

Comment

Tai jeigu Putinas per Medvedėvą grasina Trumpui branduoliniu karu, man nesuprantama kodėl Trumpas turėtų atstakinėti Medvedevui, o ne Putinui, juk Medvedevas šiuo atveju tėra instrumentas, turbūt net ne jis tuos tweetus rašo, o gauna nurodymus iš Kremliaus ką ir kada turi parašyti. Dėl to jei Trumpas atsakinėja tiesiogiai Medvedevui - man tai atrodo kvaila, nes tai reikštų, kad Trumpas nesupranta, kad čia jam Putinas branduoliniu karu grasina, o ne Medvedevas. Bet yra galimybė, kad jis tą supranta (ar jam kas tą pasakė) ir Medvedevui atsakinėdamas jis atsakinėja Putinui, tiesiog prisidengdamas ta pačia taktika, kad čia neva ne tiesioginis Putinui grasinimas.
                    Tai kad putkos lele moka naudotis soc. tinklais, o putka vis dar ant XP sedi bei visas ataskaitas gauna popieriuje.

Comment

Taip, bet tai niekaip nekeičia to fakto, kad Putinas net jei ir sėdėtų soc. tinkluose, jo grasinimus branduoliniais ginklais vis tiek pagrinde atliktų Medvedevas. Putinas grasinti gali tik labai išskirtinais atvejais ir tik labai aptakiai, tą jis jau yra daręs ir soc. tinklų jam tam neprireikė.

Comment

Taip, bet tai niekaip nekeičia to fakto, kad Putinas net jei ir sėdėtų soc. tinkluose, jo grasinimus branduoliniais ginklais vis tiek pagrinde atliktų Medvedevas. Putinas grasinti gali tik labai išskirtinais atvejais ir tik labai aptakiai, tą jis jau yra daręs ir soc. tinklų jam tam neprireikė.
                        Vakarai ir taip dreba, ar jiems grasinsi ar ne, o UKR px, vistiek ji atakuos ruZZ infrastruktura.

Comment

Working...
                        X