Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Koronavirusas (COVID-19)
Collapse
X
-
Štai jums vienas iš daugėlio pavyzdžių kaip valdžia ir masinė medija plovė (ir vis dar plauna, aišku) smegenis masėms, o masės plojo katučiu ,,Jėė, kaip mumis rūpinasi! Kokie gelbėtojai mūsų mielieji iš valdžios!'':
LRT Forumas laida 2022 01 03. Pabaigoje, kuomet kameros jau išjunginėjamos, valdžios atstovai nusiėmė kaukes:
https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/...96/lrt-forumas
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąO čia keletas pavyzdžių Gerųjų visuomenės narių:
https://lt.wikipedia.org/wiki/%C5%A0izofrenija
- 8 patinka
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimą
- 2 patinka
Comment
-
2021 m. praktiškai visus metus dar galėjai galvoti ne "kada tai baigsis" bet "Ar tai baigsis". Tuo metu atitinkamos reakcijas buvo galima suprasti. Daviau vienu metu net penkerius metus kol dinamiškas virusas kažkaip prisitaikys prie žmonių, bet gebėjo tada pasibaigt taip kad 2022 m. žiema buvo paskutinis rimtesnis siautėjimas dalinai neimunizuotuoje populiacijoje.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąo jus yra tikrinė dėl šito?
https://lt.wikipedia.org/wiki/%C5%A0izofrenija
- 3 patinka
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąO čia keletas pavyzdžių Gerųjų visuomenės narių:
- 2 patinka
Comment
-
Visi jau tą pandemiją jau keli metai kaip pamiršę, apačios vis dar verda joje Kas nors ten jiems perduokit, kad gyvenimas grįžo į senas vėžes ir visi gyvena kaip gyvenę- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąVisi jau tą pandemiją jau keli metai kaip pamiršę, apačios vis dar verda joje Kas nors ten jiems perduokit, kad gyvenimas grįžo į senas vėžes ir visi gyvena kaip gyvenę
- 2 patinka
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąVisi jau tą pandemiją jau keli metai kaip pamiršę, apačios vis dar verda joje Kas nors ten jiems perduokit, kad gyvenimas grįžo į senas vėžes ir visi gyvena kaip gyvenę
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPagal tokią logiką tai ir daugumos nusikaltėlių nebereikia persekioti ir minėti ,nes gyvenimas toliau grįžo į savas vėžes.
Vieną kartą:
Man visi antivakseriai, pasų priešininkai tegul atsako į labai paprastą klausimą:
Kuo tuo metu buvo nusikaltę sunkiai sergantys visomis kitomis ligomis, kuriems nedarė planinių operacijų, nes visos reanimacijos buvo užkištos covid sergančiais?
Buvo skelbiama kasdien kiek tokių yra reanimacijose visos šalies mastu, buvo pikas virš >300, gal arti 350.
Skiepijimas smarkiai sumažino covid plitimą ir kas svarbiausia, ypač sergančių sunkiomis formomis kas automatiškai mažina apkrovą reanimacijos skyriams.
Tai kuo nusikaltę buvo kardio ir dar 100 ligų sergantys, jei jiems nedarė sunkių planinių, nes nebuvo vietų reanimacijose dėl tokių analogiškų glušų, kurių nesiskiepijusių buvo ~90% ?
Tegul tie rūkantys neaišku ką atsako
Pakartotinai:
O kodėl nesiskiepiję ir smarkiai susirgę užėmė gal 100% vietas reanimacijose ir tokiu būdu užgrobė visas vietas iš tų kuriems reikėjo operacijų po avarijų, infarktų, insultų ir dar neaišku kiek kitų planinių operacijų? Juk galėjo "oriai" būti namie?Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 8 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąAš sakau, kad speko požiūriu, minėti asmenys padarė kažką blogo tais pasisakymais. Tad nėra kažkas keisto "po laiko" juos bandyti patraukti pvz sugėdinimo atsakomybėn (nežinau kokios atsakomybės spekas nori) kaip nėra keista "po laiko" patraukti atsakomybėn bet ką kitą.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąNeatsakei į mano klausimą aukščiau. Ir kodėl sergantys antivakseriai nenorėjo būti "oriai" namie?
DSaulius kritikavo ne speko nuomonę (kur tada galėtum šitą klausimą man adresuoti), o tai, kad nesąmonė "po laiko" apie tai kalbėti.
Aš sakau, kad po laiko kalbėti yra ne tik sąmonė, bet netgi ir įprasta kai kalba eina apie atsakomybę už veiksmus.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNesuprantu kuo šitas klausimas susijęs su tuo ką aš pasakiau.
DSaulius kritikavo ne speko nuomonę (kur tada galėtum šitą klausimą man adresuoti), o tai, kad nesąmonė "po laiko" apie tai kalbėti.
Aš sakau, kad po laiko kalbėti yra ne tik sąmonė, bet netgi ir įprasta kai kalba eina apie atsakomybę už veiksmus.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Nesuprantu kuo šitas klausimas susijęs su tuo ką aš pasakiau.
Aš sakau, kad po laiko kalbėti yra ne tik sąmonė, bet netgi ir įprasta kai kalba eina apie atsakomybę už veiksmus.- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Pagal tokią logiką tai ir daugumos nusikaltėlių nebereikia persekioti ir minėti ,nes gyvenimas toliau grįžo į savas vėžes.
Nusikaltimas yra visai kas kita, tai yra sąmoningas nusikalstamos veiklos darymas seniai nusistovėjusiose normose. Dėl to ir negali būti senaties.
Kalbant apie patį karantiną ir skiepus praėjus laikui drąsiai galime sakyti, kad situacija buvo suvaldyta daugmaž ties vidurkiu Lietuvoje, nebuvo tiek daug mėtymosi nuo vieno ekstremumo iki kito kaip UK, nebuvo tokio susipriešinimo kapi USA, ir skiepijimo incentivai buvo visai neblogai paskirstyti.
Tai manau šiuo metu turime padėkoti pasiskiepijusiems, atleisti nepasiskiepijusiems (kad galėtume judėti toliau kaip valstybė), bet prisiminkime kokie žmonės siekė atvirai kenkti valstybei su anti-vakseriška propaganda, nes tai gali labai praversti planuojant atsakomąsias priemones per įvairias provokacijas iš Rusijos (reikia manyti didesnė dalis tų atvirai kenkiančių žmonių bus tie patys).
- 6 patinka
Comment
-
Cancer vaccines are showing promise at last
Trials are under way against skin, brain and lung tumours
TOWARDS THE end of the 19th century William Coley, a surgeon in New York, made a surprising observation. One of his patients, close to death with a neck tumour, recovered after catching a serious bacterial skin infection. Intrigued, Coley tried to replicate the finding, injecting patients with a cocktail of killed bacteria to get their cancers to regress. He ended up treating over a thousand patients in this way, often successfully.
2025 год может стать поворотным для вакцин против рака - они могут сократить потребность в химиотерапии и хирургии в лечении онкозаболеваний, - The Economist
Ученые продвигаются в создании вакцин против рака, стимулирующих иммунитет к уничтожению опухолей. Принцип их действия основан на использовании неоантигенов - аномальных белков, возникающих из-за мутаций в опухолевых клетках.
Технология основана на успехах мРНК-вакцин, как в случае с COVID-19. Например, вакцина мРНК-4157 от Moderna и Merck успешно прошла испытания для лечения меланомы. На создание индивидуальной вакцины уходит около шести недель, и она может сократить потребность в химиотерапии и хирургии.
Проекты, такие как разработка вакцины против рака яичников, уже финансируются Оксфордским университетом. Несмотря на сложности производства, 2025 год может стать годом массового внедрения таких вакцин.
- 3 patinka
Comment
Comment