Parašė tajus3
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Koronavirusas (COVID-19)
Collapse
X
-
Parašė tajus3 Rodyti pranešimąNeįsivaizduoju, kas dabar keliauja.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąAtsargiai galim pasidžiaugti.
Panašu, kad R0 pradėjo mažėti - savaitės pradžioje buvo beveik 1.4, dabar 1.17. Reikia tikėtis, tendencijos išsilaikys ir Velykos kažko labai nesugadins.
Atvejų augimas, panašu, irgi stabilizavosi ir eksponentiškai nebekyla.
Gal čia judėjimo ribojimai jau veikia ?
Vakcinacijoje gi turime naują rekordą - per vakar dieną paskiepyta 18801 žmonių. Taip ir toliau, turime bent 20000 per dieną padaryt.
Vieną dozę gavo jau 12.5 proc. žmonių.
Tai jau sukuria didžiąją dalį imuniteto.
Iki balandžio 10 d. realu pasiekti bent 20% vakcinuotų. Tiek, ypač rizikos grupėse, jau sukelia ženklų teigimą efektą, mažinantį viruso plitimą.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Kitos šalys plačiau vakcinuoja pirma doze. Ypač JK, arba Estija.
Tai jau sukuria didžiąją dalį imuniteto.
Iki balandžio 10 d. realu pasiekti bent 20% vakcinuotų. Tiek, ypač rizikos grupėse, jau sukelia ženklų teigimą efektą, mažinantį viruso plitimą.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimą
Jeigu žmonės trugkdo reikia kraustytis kažkur į vienkiemį ar mišką, o ne dėl savo kažkokių tai asmeninių sutrikimų kitus norėt visam gyvenimui neįgaliais paversti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąAs irgi nesuprantu kodel tie, kas bijo uzsikresti, nepadaro sau tikrosios (savanoriskos) saviizoliacijos savo namuose? Uzsidaryk bute ir sedek ten kiek nori. Ir tam nereik jokiu oficialiu valdysku sprendymu, nes sedesi uzsidares tikrai savanoriskai.
- 1 patinka
Comment
-
Jeigu žmonės trugkdo reikia kraustytis kažkur į vienkiemį ar mišką, o ne dėl savo kažkokių tai asmeninių sutrikimų kitus norėt visam gyvenimui neįgaliais paversti.
Galbūt kas nors matėte ir mane prasinešantį pro centrą, tačiau mano tikslai kiek kitokie. Kaip aspergeriui, man sunkiai klostosi bendravimo santykiai, todėl savaime aišku, su niekuo nekonaktuoju. Einu rinkti taros bei švarinti miesto - surenku įvairiausias šiukšleles - nuo ledų popieriukų, čekių, iki nuorūkų! Apsimovęs vienkartines pirštines (kurios saugo ne ką mažiau nei kaukės), kad nebrozdinti odos cheminėmis dezinf. priemonėmis. Vakar pasitaškiau 4 troleibuso trasa, tiesa kiek tolėliau - iki Titnago g. Man dėl žmonių srauto tuomet pikta nebent todėl, kad visi įšpūtę akis nesupranta, ką aš čia darau. Taip, dirbu už dyką, jokio atlygio man nieks nemoka, o geriausia padėka - kokį kartą į mėnesį jei kas nors pro šalį praeidamas pakalbina, pasako "ačiū" už miesto švarinimą iš gero valios. Ir ramia sąžine praeinu pro kitus individus, kurie ramia sąžine praeina pro ant šaligatvio sau po kojomis numestą kaukę ir jos nepakelia, tačiau geriau stebėsis, kodėl jos nedėviu aš.
P.S. Pamenu, kaip prieš porą metų bijojau gripo, įėjus į parduotuvę prisidengęs nosį servetėle, tai visi žiūrėdavo kaip į durnelį. Dabar pabandyk užeiti be jos - mintyse būsi sudraskytas į skutelius.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Ne visi gali izoliuotis nuo darbo arba turėti tik kolegas, kurie izoliuojasi kaip ir jie
Comment
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąTad kas jiems svarbiau - darbas, babkes ir karjera, ar ju gyvybes? As ju vietoje, jei buciau hipohondrikas, sedeciau namie iki pat pergales, kol virusas ir visos jo mutacijos pasalyje bus isnaikintos iki nulio.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąKas svarbu liaudžiai kuri nori džiaugtis - darbas, babkės ar patūsint?
O kas nori dziagsmo, ju teise jo ieskoti - nes tas kaip ir neuzdrausta.Paskutinis taisė hobo; 2021.04.01, 13:29.
Comment
-
Kas svarbu liaudžiai kuri nori džiaugtis - darbas, babkės ar patūsint?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąZmogaus teise i dziaugsma i Konstitucija neirasyta. Tad tiems, kas tikrai nori isgyventi aplinkoje, kurioje virusai mus supa is visu pusiu, reikia uzmirsti apie liuksusini gyvenima, saviizoliuotis rimtai ir be nuolaidu ir laukti geresniu laiku. O pragventi zmogus pilnai gali ir is 179 euru soc.rupybos pasalpos.
O kas nori dziagsmo, ju teise jo ieskoti - nes tas kaip ir neuzdrausta.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Nebūti valdoma biomase.
Comment
-
Tai kaip suprantu palaikai, kad visų pirma turi būti užtikrintas saugumas norintiems rūpintis sveikata. O noras tūsint - pačių bėdos.
Bet jei kas, as esu uz griezta karantina iki pat balandzio pabaigos.Paskutinis taisė hobo; 2021.04.01, 13:47.
Comment
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąPalaikau, kad kiekvienas sprestu pats, kas jam geriau. Ir rupintusi savo sveikata taip, kaip jis laiko optimalu ir butina. Savo galva gyventi kazkaip tai man atrodo yra patikimiau, nei buti bandos dalimi ir buti su visa banda varomam ten, kur varo piemuo.
Bet jei kas, as esu uz griezta karantina iki pat balandzio pabaigos.
Comment
-
Parašė MrDarkness Rodyti pranešimą
Vargina, nes atpratot nuo įprasto gyvenimo? Visada tokiu oru Vilniaus centre buvo daug žmonių, nieko čia keisto nėra O kad kiekvienas žmogus potencialus viruso nešiotojas, taip, bet kiekvienas žmogus gali platinti velnias žino kokias infekcijas.
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
Turbūt esate vienintelis toks
Pažiūrėjus vaizdus iš atidarytų Izraelio barų, galima numanyti kaip žmonėms "patinka karantinas". Įtariu, žmonių būdas nė kiek nepasikeitė, ir, atsiradus galimybei grįžti prie įprasto gyvenimo - daugelis tą padarys akimirksniu. Sulaiko tik ribojimai, o ne pasikeitęs mąstymas, nes mąstymas koks buvo, toks ir liko.
Be to, ir Lietuvoje drąsiai būriuojamasi didelėmis grupėmis be kaukių, tai irgi parodo, jog žmonės vieni kitų nebijo ir laikytis kuo atokiau nepradėjo. Nesakau, kad tai geras elgesys, anaiptol. Tik faktą konstatuoju.
Deje taip, pamoka neišmokta, grįž prie to paties ir sukels tas pačias problemas.
Parašė tajus3 Rodyti pranešimą
Neįsivaizduoju, kas dabar keliauja. Turbūt labai drąsūs žmonės, kurie nebijo besikeičiančių saviizoliacijos taisyklių, nebijo susirgti svetimoje šalyje. O nuvykę į užsienį laikosi vien tik gamtoje ir valgo sausus maisto davinius.
Parašė hobo Rodyti pranešimąPalaikau, kad kiekvienas sprestu pats, kas jam geriau. Ir rupintusi savo sveikata taip, kaip jis laiko optimalu ir butina. Savo galva gyventi kazkaip tai man atrodo yra patikimiau, nei buti bandos dalimi ir buti su visa banda varomam ten, kur varo piemuo.
Bet jei kas, as esu uz griezta karantina iki pat balandzio pabaigos.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąAs irgi nesuprantu kodel tie, kas bijo uzsikresti, nepadaro sau tikrosios (savanoriskos) saviizoliacijos savo namuose? Uzsidaryk bute ir sedek ten kiek nori. Ir tam nereik jokiu oficialiu valdysku sprendymu, nes sedesi uzsidares tikrai savanoriskai.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Išvis turėtų būti panaikintos visos kelių eismo taisyklės, o jei kokie triochalos bijo taip važinėt, tegul lieka namuose.
Bijai patekti į avariją, nesėdi į automobilį.
- 3 patinka
Comment
-
Išvis turėtų būti panaikintos visos kelių eismo taisyklės, o jei kokie triochalos bijo taip važinėt, tegul lieka namuose.
Comment
-
Išvis turėtų būti panaikintos visos kelių eismo taisyklės, o jei kokie triochalos bijo taip važinėt, tegul lieka namuose.Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.04.01, 16:13.Snowflakes will attack U <3
- 4 patinka
Comment
Comment