Brisiaus galas-1 ir Brisiaus galas-2 per viena savaite.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
UA. Ukraina 2016-2019.05
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė index Rodyti pranešimąZacharčenko likvidavo. Susprogdino restorane iškalbingu vardu ”separatistas”.
В неподконтрольном Донецке открылось кафе «Сепар».
https://dnews.dn.ua/news/661379
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąKodėl?
Žmonės gi nenukentėjo...When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
O man tai džiugu Neturim pamiršti, kad dėl karo Ukrainoje aukų skaičius perkopė jau dešimtį tūkstančių ir nė vieno iš tų žuvusiųjų gyvybė, netgi iš Kremliaus pusės, nėra nusipelnusi daugiau mirties, nei kad Kremliaus pagrindinių statytinių. Tie statytiniai turi žinoti, kad tokių pareigybių galas vienas ir tas pats ir galbūt pakankamai aiškiai tai paaiškinus pradings noras būti Donecko 'prezidentais'. Aš nežinau ar tai Ukrainos darbas, bet labai viliuosi, kad Ukraina bent jau tokiais veiksmais bando atremti Kremliaus hibridinį karą, kuris vadinas 'mūsų ten nėra'.
Comment
-
yra įdomiausia, kad nė vieno tų "didvyrių/marionečių" -"motorolos", "Givi", "betmeno" žudikų taip ir neišsiaiškino, nes nesiaiškino !?
https://www.novayagazeta.ru/articles...betmen-i-zaharРусский военный корабль, иди нахуй!
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąVienu orku mažiau, bet ten jų daug. Nesveikinu, nes bet kurio humanoido mirtis man nėra džiaugsmingas įvykis.Paskutinis taisė Aleksio; 2018.09.01, 18:11.
Comment
-
Dešimtys tūkstančių žmonių gedi per sprogimą žuvusio Ukrainos separatistų lyderio
Dešimtys tūkstančių žmonių Rytų Ukrainos separatistų bastione Donecke sekmadienį susirinko pagerbti per sprogimą žuvusio separatistų lyderio Aleksandro Zacharčenkos, kurį vienas Rusijos prezidento padėjėjų pavadino „broliu ir didvyriu“.
Minios šalininkų, kurių daugelis nešė gėles ir verkė, eilėje laukė galimybės praeiti pro vėliava uždengtą karstą. 42 metų Donecko liaudies respublika pasiskelbusio separatistų darinio lyderis yra pašarvotas viename Donecko teatrų...
© Lietuvos žiniosSvarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
«Я сейчас не говорю Киев. На самом деле нужно брать даже не Берлин. Нужно его пройти и взять Британию всю как таковую. Все зло нашей российской судьбы — это англосаксы», — заявил Захарченко. Он добавил, что в случае захвата Великобритании наступит «золотой век России». «Мы вернем под контроль ту территорию, которую потеряла Российская империя, плюс заберем свое, что должны были получить еще начиная с Крымской войны», — подчеркнул глава ДНР.
Источник: http://m.rusnext.ru/news/1481017615
nespėjo paimti
Русский военный корабль, иди нахуй!
Comment
-
Tuoj suras kaltininkus JK, bus atlygis.
Rusija reikalaus A. Zacharčenkos nužudymo tarptautinio tyrimo
Rusija per Minsko taikos susitarimų įgyvendinimą prižiūrinčios Trišalės kontaktinės grupės posėdį, vyksiantį trečiadienį, reikalaus tarptautinio tyrimo dėl apsišaukėliškos Donecko liaudies respublikos (DLR) vadovo Aleksandro Zacharčenkos nužudymo, antradienį pranešė Rusijos atstovas Kontaktinėje grupėje...Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
Comment