Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Emigracija ir imigracija Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Sklansky Rodyti pranešimą

Daug lietuviai bicai nukabina uzsienieciu moteru? Ruses ir ukrainietes nesiskaito.
    Ne, nedaug.

Comment

Kur taip parasyta, kad zmogus turi atidirbineti Lietuvai uz tai, kad jis cia baige vidurine? Morale, kazkieno pripaisyta, cia negroja.
      Tu kažkoks keistas. Gi niekur aš nerašiau, kad čia yra kažkokia oficiali taisyklė.
      Aš rašiau, kad mano supratimu žmonės, kurie dirba ne savo valstybės, o užsienio valstybės labui bei žmonės, kurie gimdo vaikus ne Lietuvai, o užsienio valstybei - yra žalą Lietuvai darantys žmonės.
      Kaip tu čia sugalvojai apie kažkokias taisykles ar "kur parašyta"?

Ta prasme pastoviai visos vyriausybės kalba apie emigracijos (žalos valstybei) stabdymą, o tu kvestionuoji mane teigiantį, kad emigracija yra žala valstybei? Čia gal kažkoks bajeris?
      Paskutinis taisė Gator; Vakar, 22:50.

Comment

O lietuves moterys irgi kurvos ir tevynes isdavikes, kad uz uzsienieciu isteka?
        Jeigu išteka už europiečio ir gyvena Lietuvoje bei vaikai yra būsimi lietuviai - ne.
        Jei išteka už europiečio ir gyvena užsienyje (vadinasi dirba užsieniui ir vaikus gimdo užsienio valstybės demografijai gerinti ir sunaikina galimybę Lietuvos demografiją gerinti) - taip.

Comment

O indas dirbantis Lietuvoj ir mokantis mokescius daro zala ar nauda Lietuvai?

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Jeigu išteka už europiečio ir gyvena Lietuvoje bei vaikai yra būsimi lietuviai - ne.
            Jei išteka už europiečio ir gyvena užsienyje (vadinasi dirba užsieniui ir vaikus gimdo užsienio valstybės demografijai gerinti ir sunaikina galimybę Lietuvos demografiją gerinti) - taip.
            O jei isteka ne uz europiecio?

Comment

O indas dirbantis Lietuvoj ir mokantis mokescius daro zala ar nauda Lietuvai?
              Nenukrypstam nuo temos, kuri yra žiūrint iš mūsų perspektyvos (kaip iš Indijos perspektyvos būtų, kad tas indas daro žalą Indijai, nes ne Indijai, o Lietuvai generuoja BVP).

Comment

Nenukrypstam nuo temos, kuri yra žiūrint iš mūsų perspektyvos (kaip iš Indijos perspektyvos būtų, kad tas indas daro žalą Indijai, nes ne Indijai, o Lietuvai generuoja BVP).
                Pas tave tikrai ziauriai supaprastintas tada pasaulio vaizdas. Tai, jei indas, dirbantis Lietuvoje siuncia perlaidas namo i Indija ir traukia seima is skurdo vistiek daro zala savo saliai, nes negeneruoja BVP dirbdamas salies viduje. Nes tikrai svarbiausia, kiek kiekvienas pilietis sugeneruoja BVP konkreciai dirbdamas savo salyje

Comment

O jei isteka ne uz europiecio?
                  Čia jau ne tik ekonomika įsijungia, o ir galimai tautos genocido klausimas. Apart iš bukų prapalautsmegenių požiūrio, kuriem nieko baisaus jei po poros šimtų metų Lietuvoje visi bus rudi.

Comment

Pas tave tikrai ziauriai supaprastintas tada pasaulio vaizdas. Tai, jei indas, dirbantis Lietuvoje siuncia perlaidas namo i Indija ir traukia seima is skurdo vistiek daro zala savo saliai, nes negeneruoja BVP dirbdamas salies viduje. Nes tikrai svarbiausia, kiek kiekvienas pilietis sugeneruoja BVP
                    Dažnas Lietuvos išdavikų ir jų palaikytojų argumentas
                    Lengvai sutriuškinimas.
                    Pagal perlaidas vidutiniškai berods 150 EUR vidutinis Lietuvos emygeris persiunčia į Lietuvą per mėnesį.
                    Tai yra mažiau nei minimumą uždirbančio Lietuvoje mokesčiai (net neskaičiuojant papildomos vertės sugeneruotos darbdaviui).
                    Taip, kad emygeris ekonomiškai naudingiau nebent už patologinį Lietuvos bedarbį. Bet ir tai klausimas priklausomai nuo vaikų (bedarbis gali užauginti vaikus, kurie bus ateityje generuojantys naudą Lietuvai)
                    Paskutinis taisė Gator; Vakar, 23:09.

Comment

Čia jau ne tik ekonomika įsijungia, o ir galimai tautos genocido klausimas. Apart iš bukų prapalautsmegenių požiūrio, kuriem nieko baisaus jei po poros šimtų metų Lietuvoje visi bus rudi.
                      O kuo tiksliai tamsesnė odos spalva savaime blogai? Koks objektyvus skirtumas, ar lietuviai po 200 metų bus labiau balti ar labiau rudi? Ar lietuviai dabar labiau rudi ar balti, nei prieš 200 metų? Ar tai yra labai blogai? O gal gerai?

Comment

Dažnas Lietuvos išdavikų ir jų palaikytojų argumentas
                        Lengvai sutriuškinimas.
                        Pagal perlaidas vidutiniškai berods 150 EUR vidutinis Lietuvos emygeris persiunčia į Lietuvą per mėnesį.
                        Tai yra mažiau nei minimumą uždirbančio Lietuvoje mokesčiai (net neskaičiuojant papildomos vertės sugeneruotos darbdaviui).
                        Taip, kad emygeris ekonomiškai naudingiau nebent už patologinį Lietuvos bedarbį.
                        Jei pasidometum, tai turtingose ES valstybese yra nemazas nepasitenkinimas, jog didele dalis imigrantu
                        uzdirbamu pinigu lieka ne ju salyje, o persiunciami atgal. Ir jeigu pravaziuotum po Lietuvos miesteliu rajonus, individualiu namu rajonai, kuriu kyla tikrai nemazai, pastatyti nemaza dalimi is emigracijoj uzdirbtu pinigu.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą

O kuo tiksliai tamsesnė odos spalva savaime blogai? Koks objektyvus skirtumas, ar lietuviai po 200 metų bus labiau balti ar labiau rudi? Ar lietuviai dabar labiau rudi ar balti, nei prieš 200 metų? Ar tai yra labai blogai? O gal gerai?
                          Bendrai tai nieko neblogesnė. Čia ne blogumo klausimas, o tautos išlikimo.
                          Lietuvių tauta yra šviesios odos.
                          Jei Lietuvos teritorijoje po 200 metų gyvens tik tamsios odos žmonės tai reikš, kad lietuvių tauta išnyko.
                          Gadafio minėtas Europos užkariavimas ne ginklu, o europiečių kvailumu.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą

Pagal dabartines tendencijas kažkada visi bus kaip brazilai (mišrios rasės su atspalviais). Gal net kažkas lietuviškai kalbės. Tai tie matyt bus lietuviai (?). Jau teko net komiblokuose savo pastebėti tamsesnio gymio moksleivių, kurie kalba lietuviškai. Man atrodo markeris išliks lietuvių kalbos vartojimas, o ne rasė. Man liūdniau lietuviai kalbantys angliškai kaip gimtąja, kur lietuvę motiną vadina "mommy" nei juodaodžiai kalbantys lietuviškai.
                            Paskutinis taisė PoDV; Vakar, 23:38.

Comment

Bendrai tai nieko neblogesnė. Čia ne blogumo klausimas, o tautos išlikimo.
                              Lietuvių tauta yra šviesios odos.
                              Jei Lietuvos teritorijoje po 200 metų gyvens tik tamsios odos žmonės tai reikš, kad lietuvių tauta išnyko.
                              Gadafio minėtas Europos užkariavimas ne ginklu, o europiečių kvailumu.
                              O kur dabar tas Gadafis? Man atrodo grynos rases ir tautos teorija mire kartu su vokieciu WW2 pralaimejimu. Ideja idomi, bet neatlaike istoriniu isbandymu.

Comment

Parašė PoDV Rodyti pranešimą

Pagal dabartines tendencijas kažkada visi bus kaip brazilai (mišrios rasės su atspalviais). Gal net kažkas lietuviškai kalbės. Tai tie matyt bus lietuviai (?). Jau teko net komiblokuose savo pastebėti tamsesnio gymio moksleivių, kurie kalba lietuviškai. Man atrodo markeris išliks lietuvių kalbos vartojimas, o ne rasė. Man liūdniau lietuviai kalbantys angliškai kaip gimtąja, kur lietuvę motiną vadina "mommy" nei juodaodžiai kalbantys lietuviškai.
                                As girdejau, jog tauta sudaro 3 aspektai: zmones, zeme ir kalba.

Comment

O kur dabar tas Gadafis? Man atrodo grynos rases ir tautos teorija mire kartu su vokieciu WW2 pralaimejimu. Ideja idomi, bet neatlaike istoriniu isbandymu.
                                  Na čia jau ekstremalus leftizmas jei tu teigi, kad afrikiečiai čia atsibeldę ir susilaukę vaikų, kurie kalba lietuviškai, jų vaikai tokie patys lietuviai kaip tu ir aš.
                                  Čia žinok ekstremalus nusišnekėjimas net ne tik pagal 1945, bet ir pagal 2025 standartus.

Aš suprantu asmenį isižeidimą dėl emygerių, bet kliedėti apie afrikiečius tokius pačius lietuvius jei jie čia gimę, tai jau net leftardai ne visi taip išdrįstų
                                  Paskutinis taisė Gator; Vakar, 23:59.

Comment

Na čia jau ekstremalus leftizmas jei tu teigi, kad afrikiečiai čia atsibeldę ir susilaukę vaikų, kurie kalba lietuviškai, jų vaikai tokie patys lietuviai kaip tu ir aš.
                                    Čia žinok ekstremalus nusišnekėjimas net ne tik pagal 1945, bet ir pagal 2025 standartus.

Aš suprantu asmenį isižeidimą dėl emygerių, bet kliedėti apie afrikiečius tokius pačius lietuvius jei jie čia gimę, tai jau net leftardai ne visi taip išdrįstų
                                    Kazkokius cia zodzius man i lupas idejai, kuriu as nesakiau.

O sekant tavo logika, Lietuva turetu grazinti ir jaustis skoloje ES ir tuo paciu turtingiausioms ES valstybems uz visas i mus investuotas lesas, taip pat ir sauguma?

Comment

Na, pavyzdziui, tavo avatare parasyta UZ KAUNA (nezinau, ar cia pats ar kazkas parase), taip pat speju save laikai Kauno patriotu. Nezinau tavo seimos istorijos, bet ar gyveno tavo proteviai Kaune tarpukary, kai miestas statesi ir kilo? Ar juolabiau caro laikais? Labai daug tokiu kaunieciu, kurie atvyko 1-2 kartos is kaimu sovietmeciu ir dabar didziausi Kauno patriotai, Kauno miesto pilieciai. Ir ka?

Comment

As girdejau, jog tauta sudaro 3 aspektai: zmones, zeme ir kalba.
                                        Žemė šiek tiek jau išplaukia, nes žmonės nedirba žemės kad prasimaitint, bet miestai, miesteliai stovi savo vietose, tai išliktų visi 3 faktoriai, bet tai nereikš kad būtinai genai liks tie patys (lyg praeityje būtų buvę kitaip..).

Tiesa, norėčiau, kad liktų lietuvių kalba po 2100 m., būtų miela tam naujam pasaulyje išgirsti, bet yra rizika kad niveliacija vis tiek vyks ir platesnė regioninė lingua franca turbūt neišvengiamai bus reikalinga. Nebent kažkokios mums nežinomos kitos aplinkybės įsivyraus kur sunku ir bediskutuot.
                                        Paskutinis taisė PoDV; Šiandien, 01:05.

Comment

Prisiminus tamstos "turėti vieną vaiką yra nusikaltimas prieš vaiką" ir dabar šitą pareiškimą, natūraliai norisi paklausti o kaip pačiam sekasi gyventi pagal savo propaguojamas vertybes, ar vaikų 2-3?

Comment

Working...
                                          X