na man 2 dienas laiko, kaip ismaniajam tai normalu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mobilios technologijos
Collapse
X
-
Parašė Sefas210 Rodyti pranešimąSeniau nelabai man "lipo" išmanieji telefonai, bet pasikeitus situacijai nutariau pirkti Nokia Lumia 800, bet pasidomėjus kad apie naujuosius Nokia nuomonė nekokia, dar vienas variantas Sony Xperia go, bet aš vistiek lieku prie nemylimos Nokia Lumia 800, kokie būtų forumiečių nuomonė....
Comment
-
Parašė Kavasiakas Rodyti pranešimąna taip 8 windowsai geresni tai tuomet geriausia 920 nes dizainas tas pats kaip 800
Comment
-
suprantama, tuomet manau verta imt 800, bent aš nesigailėjau. Aš pats galvojau imt sony, bet androidas mane sulaikė, kadangi esu jį kažkiek naudojąs ir žiauriai nepatiko programėlių jovalas + ,kalnas programų pastoviai prisijungusių prie interneto ir jų dar ištrint neįmanoma.Words in English always mean something...
Comment
-
Praktiškai visi argumentai išsakyti. Galiu tik pridurti, kad išmanieji Nokios telefonai labai patvarūs, niekad neužlūžta, o beto ir tvirti. Tiesa, dar vertink pagal ekrano raišką, man bent tai didelis pliusas, kadangi galima įskaityti labai mažas raides.Paskutinis taisė Aleksas666; 2013.01.07, 19:19.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Kalbant apie Nokia, tai lumia 920 turbūt pirmas rimtas flagmanas, kuris pagal specifikacijas gali lygiuotis į geriausius konkurentų modelius, nes anksčiau, tai ekrano rezoliucija maža, tai mažai atminties, tai silpnas procesorius... Tik kiek girdėjau Nokia susiduria su kita problema, t.y. nesugeba pagaminti reikiamo kiekio ir visur trūksta to lumia 920, plius dar kaikas dėl to užkelia kainą.
Lumia 800, turint omeny, kad jo kaina ~700Lt irgi neblogas pasirinkimas, nors ir negaus update į WP8. Beje, turbūt panašiai kainuos ir naujas lumia 620, kurio dar nėra rinkoje, bet greitai turėtų būti ir kuris jau turės WP8, bei aplamai bus geresnių specifikacijų nei lumia 800, tik tiek, kad pats korpusas, medžiagos, surinkimo kokybė nebus tokio pačio lygio kaip lumia 800.Paskutinis taisė Edd; 2013.01.07, 20:29.
Comment
-
Parašė Sefas210 Rodyti pranešimąVa dėl tokių neaiškių kontorų man nepatinka, jau tokius daiktus stengiuosi pirkti naujus kad būtų garantinis, ir iš patikimų tiekėjų....
Comment
-
Aš galvoju įsigyti "ASUS google nexus 7". Gal kas turi ir gali trumpai pakomentuoti jo veikimą, o svarbiausia talpumą į kišenę ar bent į kuprinę, nes tai bene svarbiausias rodiklis man. Ir Gal žinote kur galima tokį įsigyti pigiai, už studentišką biudžetą.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Galima "pasivaikščioti" po Motorolos fabriką Teksase, kur gaminami mobilieji telefonai Moto X:
https://www.google.com/maps?cbp=12,1...output=svembedIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Sveiki, nusprendžiau kreiptis tokiu klausimu šioje skiltyje,
nes niekur kitur nepavyko rasti jokios info:
Ieškau programėlės išmaniajam telefonui, su kuria būtų patogu naršyti po miestai.net forumą
buvau išbandęs kelias nemokamas, bet su neiviena iš jų šis forumas neveikė.
per paprastą naršyklę žvalgytis po forumą telefone baisiai nepatogu.
pas mane androidas.
ką naudojate jūs patys, ir ką galite patarti?
Comment
Comment