Parašė Edd
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mobilios technologijos
Collapse
X
-
Puiku, tuomet klausimą turiu aš. Turiu Huawei U8120 modeliuką (Lietuvos rinkai neseniai pristatytą kaip Vodafone 845) su Android 2.1 (Eclair). Jo pajėgumas iš esmės prilygsta HTC Wildfire (kuris neseniai pagaliau atsidūrė pas žmogų, kuriam jį ir pirkau), kuris jau turi 2.2 versiją.
Noriu paklausti, kaip į šį telefoną įkelti 2.2 versiją? Radau kažkokius failus, tačiau nelabai gaudausi jų tvarkyme, kad ir kiek įvairių operacijų esu atlikęs. Visgi, galima daug ką ir sugadinti.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąPuiku, tuomet klausimą turiu aš. Turiu Huawei U8120 modeliuką (Lietuvos rinkai neseniai pristatytą kaip Vodafone 845) su Android 2.1 (Eclair). Jo pajėgumas iš esmės prilygsta HTC Wildfire (kuris neseniai pagaliau atsidūrė pas žmogų, kuriam jį ir pirkau), kuris jau turi 2.2 versiją.
Noriu paklausti, kaip į šį telefoną įkelti 2.2 versiją? Radau kažkokius failus, tačiau nelabai gaudausi jų tvarkyme, kad ir kiek įvairių operacijų esu atlikęs. Visgi, galima daug ką ir sugadinti.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąOperacinė sistema 'Android'. Kad skenuoti galima kompiuterio antivirusine programa - puiku. Tuomet nematau būtinybės turėti programėlės telefone. Ačiū.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąPuiku, tuomet klausimą turiu aš. Turiu Huawei U8120 modeliuką (Lietuvos rinkai neseniai pristatytą kaip Vodafone 845) su Android 2.1 (Eclair). Jo pajėgumas iš esmės prilygsta HTC Wildfire (kuris neseniai pagaliau atsidūrė pas žmogų, kuriam jį ir pirkau), kuris jau turi 2.2 versiją.
http://forum.xda-developers.com/
Man pavyko rasti tik ROM su senesne android versija, bet gal yra ir 2.2
Comment
-
Oficialiai pristatytas nexus s, daugiau informacijos cia:
www.google.com/nexus
Vistik procesorius ne dual-core, bet siaip atrodo visai neblogai. Viena aisku, kad samsung gamina geresnius telefonus, nei HTC.
Comment
-
/\
Gan išsami apžvalga: http://techcrunch.com/2010/12/06/google-nexus-s-review/Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Sveiki,
Jau kuris laikas laužau galvą ką pasirinkti, Nokia E72 ar HTC Desire?
Iš esmės tai klausimas kas geriau/praktiškiau touchscreen'as ar qwerty klaviatūra. Šiaip lyg ir logiškai atrodytų, kad pilna klaviatūra patogiau, bet žiūrint į tuos mikro klavišiukus ganėtinai keistas vaizdelis. Naršymui aišku didesnis ekranas privalumas, bet tarkim parašyt kelių sakinių e-mail'ą ar žinutę į forumą yra vienodai patogu ar ne? Niekad nesinaudojau nei vienu iš variantų, tad išankstinės jokios nuostatos nėra, pripratęs tik prie senų gerų telefono klaviatūrų ir wap prisijungimo prie interneto
Tačiau keliaujant ir šiaip vis pritrūksta bevielio interneto prisijungimo galimybės.
Comment
-
Parašė Kadafis Rodyti pranešimąSveiki,
Jau kuris laikas laužau galvą ką pasirinkti, Nokia E72 ar HTC Desire?
Iš esmės tai klausimas kas geriau/praktiškiau touchscreen'as ar qwerty klaviatūra. Šiaip lyg ir logiškai atrodytų, kad pilna klaviatūra patogiau, bet žiūrint į tuos mikro klavišiukus ganėtinai keistas vaizdelis. Naršymui aišku didesnis ekranas privalumas, bet tarkim parašyt kelių sakinių e-mail'ą ar žinutę į forumą yra vienodai patogu ar ne? Niekad nesinaudojau nei vienu iš variantų, tad išankstinės jokios nuostatos nėra, pripratęs tik prie senų gerų telefono klaviatūrų ir wap prisijungimo prie interneto
Tačiau keliaujant ir šiaip vis pritrūksta bevielio interneto prisijungimo galimybės.
Comment
-
Prieš porą dienų į savo nurootintą HTC Desire įsimečiau Gingerbread 2.3 (Oxygen). Panašu, kad viskas veikia be jokių bugų (bent jau aš nepastebėjau) ir ženkliai pagerėjo baterijos gyvavimas (prieš tai kelis mėnesius naudojau standartinį nenurootintą Froyo 2.2 su HTC Sense). Oxygen rom'as labai minimalistinis ir "švarus", taigi kokių nors nesklandumų tikriausiai ir negali kilti. Žodžiu, manau jau atėjo laikas, kai verta pereiti prie 2.3 tiems, kas turi Desire
snap20110207_024952 by jo.sau, on Flickr
snap20110207_025124 by jo.sau, on Flickr
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPrieš porą dienų į savo nurootintą HTC Desire įsimečiau Gingerbread 2.3 (Oxygen). Panašu, kad viskas veikia be jokių bugų (bent jau aš nepastebėjau) ir ženkliai pagerėjo baterijos gyvavimas (prieš tai kelis mėnesius naudojau standartinį nenurootintą Froyo 2.2 su HTC Sense). Oxygen rom'as labai minimalistinis ir "švarus", taigi kokių nors nesklandumų tikriausiai ir negali kilti. Žodžiu, manau jau atėjo laikas, kai verta pereiti prie 2.3 tiems, kas turi Desire
Atvaizdas
snap20110207_024952 by jo.sau, on Flickr
Atvaizdas
snap20110207_025124 by jo.sau, on Flickr
Comment
-
Beje, kalbant apie mobilius įrenginius, šiais metais bus turbūt daugiau įdomių naujienų, nei bet kada iki šiol. Visų pirma, pamatysim ką gero sumąstys Nokia. Išleis meego, ar pereis prie android/wp7? Ar ir tas, ir tas? HP pristatys pirmus įrenginius su webOS (įskaitant ir tabletus). Panašu, kad net smartphone srityje atsilikęs RIM pristatys (-ė) dėmėsio vertą tabletą. Nekalbu jau apie daugybę androidinių tabletų.
Kalbant apie smulkesnes naujienas, sklinda kalbos, kad specialiai Johnui HTC išleis HTC Desire 2.
Panašu, kad beveik visi hi-end telefonai šiais metais bus su dviejų branduolių procesoriais, didesne ekrano rezoliucija, nei iki šiol ir t.t. Tik aš kartais abejoju, ar to iš tiesų reikia. Suprantu, kai kelių branduolių procesoriai dedami į tabletus, bet į telefonus...
Beje, M$, kaip visada yra užmigę tabletų srityje, tačiau sklinda kalbos, kad Windows 8 bus ta OS, kuri padoriai veiks tiek ant normalių PC, tiek ir ant tabletų, ir turės kelis skirtingus interfeisus pvz. PC su dideliu monitorium ir pelyte - vienas, o tabletui - kitas, pritaikytas lietimui, bei ekrano dydžiui. Turėtų būti gan įspūdinga, ar bent nustebinti, kad ir iš nelabai teigiamos pusės. Ne veltui Ballmeris sako, kad Windows 8 bus rizikingiausias Microsoft žingsnis, per visą kompanijos istoriją. Tačiau visa tai pamatysim parduodamuose įrenginiuose turbūt tik 2012 metais.
Comment
-
Tegu tik rizikuoja! Manau, kad reikia padaryti sąsają draugišką vartotojui, ir pasistengti visko neperkrauti - ir bent jau baisiai nudegti nebus rizikos.
Tarp kitko, pas mane dabar 2.2.1 Froyo, gamyklinis. Gingerbreadas jau galimas. Man įdomu, ar labai didelė galimybė, kad kažkas atsitiks telefonui, arba kad smarkiai nukentės baterija, dar kas nors? Kol kas galvoju laukti iki gamyklinio atnaujinimo (LG dirba gana greitai), bet galima ir pamėginti...
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąAš vis iš 2.2 AuraxTsense vis neprisiruošiu pereiti. Na jei sakai verta, manau prisiversiu persirašyti . Kokį radio naudoji?
O radio pats nekeičiau t.y., koks buvo su standartiniu 2.2, tokį ir palikau. Šiaip, rom'o kūrėjas XDA forume "rekomenduoja" kitokį, bet nekilo problemų ir su šiuo, tai nekeičiau. Anksčiau yra pasitaikę, kad įsimetęs naujausią "rekomenduojamą" radio, apturėjau problemų su GPS gaudymu.
Šiaip turbūt nėra daug skirtumų nuo standartinio Froyo 2.2 (t.y. be sense), bet pagerinta copy/paste funkcija ir meniu spalva daug kur iš baltos/šviesiai pilkos pakeista į juodą/tamsią (labiau taupoma baterija, ypač su amoled ekranais).
Comment
-
Nokia pasirašė sutartį su MS ir lieka tik hardware gamintoja - kaip HTC, Samsung ir visi kiti. Ką gi, baigiasi Nokia era... Default search engine bus bing:
http://www.engadget.com/2011/02/11/n...ndows-phone-b/“The cavalry ain’t coming. You’ve got to do this yourself.” – Chris Gardner
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąBet MS? Nokia išsikasė sau kapą, man atrodo.
iLietuvaEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimą"Pirmasis "iPhone“ pasirodė 2007-aisiais ir mes iki šiol neturime lygiaverčio produkto,"- vakar teigė “Nokia” generalinis direktorius Stephen Elop.
iLietuva
Comment
Comment