Parašė a_p
http://www.anandtech.com/show/5770/l...medfield-phone
Atrodo neblogai tiek kalbant apie energijos naudojimą, tiek apie spartą. Visų mano išvardintų trūkumų čia nebėra: stiprus kaitimas (aušintuvas), storas, sunkus, didelis energijos eikvojimas. Lieka vienas - sparta. Telefonams spartos pilnai pakanka, tabletams metų gale bus išleisti galingesni dviejų branduolių procesoriai. Tiems, kuriems užtekdavo netbukų spartos, planuojami procesoriai patenkins poreikius su kaupu. Tie, kurie nori šiek tiek daugiau (kaip aš), dar turės palaukti kokius metus ar du. Nemanau, kad taip jau daug.
Nereiktų pamiršti ir to, kad Windows 8 yra labiau optimizuota, naudos mažiau resursų ir pvz., nenaudojamos aplikacijos bus suspenduojamos ir t.t.
Parašė a_p
Dėl Android laisvės ir trūkinėjimų vs iOS ir dabar Windows Phone suvaržymų bei "glotnaus" interfeiso: aš už Androidą ir jo funkcionalumą. Tuo labiau, kad su naujausiais Android įrenginiais netaip ir dažnai pastebiu tuos striginėjimus. Galbūt tipiniam vartotojui koks iOS yra idealus, lengva naudoti, primityvus interfeisas ir t.t., bet man šiuo metu iš visų mobilių OS labiausiai patinka Android.
Comment