Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mobilios technologijos
Collapse
X
-
Pazystamas, turi Sony Go, tai visados baigdamas naudotis telefonu, turi papildomai isjungineti visas programėles, nes per visas susidaro nemažai MB...
-
suprantama, tuomet manau verta imt 800, bent aš nesigailėjau. Aš pats galvojau imt sony, bet androidas mane sulaikė, kadangi esu jį kažkiek naudojąs ir žiauriai nepatiko programėlių jovalas + ,kalnas programų pastoviai prisijungusių prie interneto ir jų dar ištrint neįmanoma.
Komentuoti:
-
Parašė Kavasiakas Rodyti pranešimąna taip 8 windowsai geresni tai tuomet geriausia 920 nes dizainas tas pats kaip 800
Komentuoti:
-
na taip 8 windowsai geresni tai tuomet geriausia 920 nes dizainas tas pats kaip 800
Komentuoti:
-
Parašė Sefas210 Rodyti pranešimąSeniau nelabai man "lipo" išmanieji telefonai, bet pasikeitus situacijai nutariau pirkti Nokia Lumia 800, bet pasidomėjus kad apie naujuosius Nokia nuomonė nekokia, dar vienas variantas Sony Xperia go, bet aš vistiek lieku prie nemylimos Nokia Lumia 800, kokie būtų forumiečių nuomonė....
Komentuoti:
-
Aš dėl windows'ų nesijaudinu (kai labai daug blogų atsiliepimų girdėjau), bandžiau lumia 710 tai valdymas tikrai patogus greitas, ir dar kiek girdėtas minusas kad akumuliatorius silpnas...
Komentuoti:
-
pats turiu sita lumia, ir turiu pasakyt, kad telefonas beveik tobulas. Ekranas itin ryskus, kamera taip pat labai gera. Deka gero procesoriaus viskas veikia labai greitai. Windowsai , nors juos labai keike, man labai patinka, viskas labai patogiai padaryta, programeliu jokio trukumo nera. Korpusas neturi siuliu ir telefonas puikiai atlaiko dregme ir salti (slidinejau su juo), nors veliau patekes i silta aplinka uzstringa ir reikia perkraut telefona, nors tai problemu dideliu nesukelia. Yra vienas minusas - labai truksta nustatymu, muzikos nustatymu isvis nera, net albumo pervadint negaliu, bet tai vienintelis sio telefono minusas
Komentuoti:
-
Seniau nelabai man "lipo" išmanieji telefonai, bet pasikeitus situacijai nutariau pirkti Nokia Lumia 800, bet pasidomėjus kad apie naujuosius Nokia nuomonė nekokia, dar vienas variantas Sony Xperia go, bet aš vistiek lieku prie nemylimos Nokia Lumia 800, kokie būtų forumiečių nuomonė....
Komentuoti:
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąNe į temą, bet, Johnai, kodėl tavo kiekviename sakinyje vis įsiterpia koks nors anglicizmas?
Komentuoti:
-
Ne į temą, bet, Johnai, kodėl tavo kiekviename sakinyje vis įsiterpia koks nors anglicizmas?
Komentuoti:
-
'Instabridge' - gaivūs linkėjimai iš Švedijos:
[VIMEO]54228044[/VIMEO]
Daugiau informacijos: http://www.instabridge.com.
Kol kas paslauga gali naudotis Švedijos, Danijos, Norvegijos, Suomijos, Islandijos ir Estijos gyventojai.
Komentuoti:
-
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimąNekantriai laukiam "kiniečio" apžvalgos po mėnesio-dviejų naudojimosi.
Nieko ypatingo pasakyti negalėsiu, nes viskas lyg ir veikia taip, kaip ir turi veikti.
Vienintelis bug'as, su kuriuo teko susidurti, tai kad batareikos matuoklis rodo kažkokias nesąmones. T.y. batareikos įkrovimo rodiklis šokinėja, kaip jam užplaukia ir nelabai bendrauja su realiu batareikos veikimu. Nors pačiam tableto veikimui įtakos tai kaip ir neturi. Dar kažkodėl neina fiksuoti batareikos temperatūros, srovės stiprio ir panašių dalykų, kuriuos be problemų rodo tam skirti apps'ai ant mano HTC Sensation.
Dar vienas nedidelis minusas, kad Play Store "neleidžia" parsisiūsti kai kurių apps'ų (pvz., Google Chrome), nes kažkas ten kažkur nepatvirtinta ar pan. Nors parsisiuntus tą patį app'ą iš kitur (pvz. kažkokio alternatyvaus embeddinto kinietiško Androidinių apps'ų marketo AiMei), jis veikia be priekaištų.
Dar bandžiau žaisti NFS: Most Wanted, bet neveikė. Kaip suprantu to priežastis susijusi su CPU ar kažkas panašaus.
Bendras interfeiso experience gana nepriekaištingas (kiek leidžia Android 4.0.4). CPU ir GPU puikiai tvarkosi su visokiomis animacijomis ir vizualiniais efektais.
Dar vienas geras dalykas - USB on the go palaikymas. Tiek įprastinė klaviatūra, tiek pelė ir net išorinis hardas puikiai veikia.Paskutinis taisė John; 2012.11.22, 00:16.
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimąTaigi, išbandžiau savo kineitišką tabletą. Kol kas terturiu tik vienos dienos naudojimo patirtį, bet esu gana maloniai nustebintas, pradedant build-qualičiu, baigiant interfeiso veikimu.
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimąŽinoma, pakanka gero reitingo. Tiesiog top-rated statusas suteikiamas tiems, kurie atitinka papildomus gana griežtus kriterijus. Kaip suprantu, tai priklauso ir nuo šalies, kuriai skirtas eBay puslapis.
O dėl tų pigiakų tai dar vienas privalumas, kad gausi tikrą raw androidą, be jokio custom šlamšto, kurį kiša didieji gamintojai ir kurį po to savo rankom turi persirašinėti, kad atsikratytum to šlamšto. Minusas, kad atnaujinimų tikriausiai niekada nebus arba laukti reikės tiek, kad jie nebebus aktualūs. Nors čia iš principo nedidelis skirtumas, lyginant su didžiaisiais gamintojais.
Komentuoti:
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąPaskutinis taisė John; 2012.11.04, 02:49.
Komentuoti:
-
Komentuoti:
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKiek tenka pirkti iš eBay, tai pardavėjai dažniausiai pasitaiko iš Kinijos ir Honkongo ir nebūtinai su "top-rated" statusu, tiesiog su aukštu reitingu, bet problemų su pristatymu nėra buvę.
Gal galima būtų sužinoti ar net nuorodą gauti į tokius brand'us, kuriais galima pasitikėti? Kažkaip abejoju, ar patikimumas ar koks ekranas prilygsta tikrų brand'ų produktams.
Komentuoti:
Komentuoti: